|
![]() |
#1 |
Prevarant s tržnice
Datum registracije: Mar 2008
|
Coolermaster 430W RS-430-PMSP i 8800GT
Pozdrav Dobio od prijatelja 8800GT grafu za koju znam da je kod njega pouzdano radila pol godine. Spojili u moju konfu, sve radilo, do trenutka kad smo pokrenuli 3D aplikaciju, napajanje je počeko zujat ko ludo i nakon par trenutaka slika se zamrznula. Nakon toga grafička je mrtva, neradi više ni na mojoj, ni na frendovoj konfi. Vratili moju staru 3650 i sve ok. E sad mene zanima dali je moguče da je to napajanje preslabo i da je to zaklalo grafičku? Napajanje točno je ovo http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.715.055 I drugo pitanje, ukoliko je ovo napajanje preslabo, dali je Sharkoon Silentstorm 480W SHA480-9A dobro napajanje http://www.sharkoon.de/html/produkte.../index_en.html Frka me ponovo novu graficku spajat na to Coolermasterovo napajanje sad ![]() Hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne napajanje nije slabo i ocigledno da si sprzil grafu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prevarant s tržnice
|
OH ok, ma mislio sam si i ja da je napajanje dovoljno, al eto da budem 100% siguran. Jedno mislim da cu ipak upogonit ovo Sharkoonovo za probu jer ovo Coolermasterovo je zujalo nenormalno glasno u 3D-u s 8800GT |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
1. Ja bi rekao da je problem bio u nedovoljno dobro uštekanom PCI-e konektoru, ako je sva snaga išla preko 1 linije... FTTT... 2. Svakako bi bilo pametno to napajanje istestirati - za svaki slučaj... 3. Nebi trebalo biti preslabo...
![]() |
#7 |
Prevarant s tržnice
|
Ma evo napajanje radi normalno nakon sto sam vratio natrag 3650 (zadnjih 10 dana) tak da mi se napajanje čini ok. Ni ne zuji ni ništa, s 8800GT je zujalo ko ludo ![]() Što se tiče nedovoljno uštekanom PCI-e konektoru, grafa je ok radila prvih 10-15 min u windowsima, sve do trenutka kad smo pokrenuli 3D, istog trenutka napajanje počelo zujat i bam nakon par sekundi mrtva grafa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prevarant s tržnice
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Prevarant s tržnice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Prevarant s tržnice
|
Citiraj:
Mislim da nisi shvatio, problem se desio s Coolermasterovim napajanjem i 8800GT. U medjuvremenu mi zapao pod ruke taj Sharkoon i sad čekam samo da odem podić novu grafulju. Tog Sharkoona još nisam upogonio, njega ču tek sad kad stigne grafa doma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Mislim nema tu neke pameti ili je napajanje u banani ili niste dobro uštekali konektor (može biti i da je konektor defektan i da jedan kontakt interno nije legao dešavale su se i takve stvari) jer da ti baš slučajno odjednom odapne grafa u drugoj konfi je velika slučajnost, a ja baš nešto i nevjerujem u slučajnost kad su takve stvari u pitanju...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|