|
![]() |
#91 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Realno teško je bilo i očekivati da Dinamo sa ovom kvazi ekipom i može prismrditi Šahtaru , razlika u kvaliteti je ogromna , ipak oni ne kupuje treće i četvrto razredne Južnoamerikance niti svoje domaće potrošene igrače , već kupuju ono što vrijedi i što zna igrati ... Više me ništa oko Dinamo ne pogađa jer stvarno ekipa je slaba , a sve ove priče da se ekipa tek stvara su samo jadna isprika ... Nadam se da će Slaven i Hajduk danas biti uspješniji , iako neće im biti lako ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Točno ono što sam rekao Citiraj:
![]() |
![]() |
#93 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() uvijek igram na taj glupi dinamo.i sad reko kepeci mozete mi labana. pare u džepu dinamo opet u banani ko inace svi iz hr lige ![]() eduardo.kranjcar,modric,corluka dreaming... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
jebemu miša, kako se nisam toga prije sjetio? Sljedeće sezone ću se i ja kladiti na europske tekme dinama, naravno ako me prije uputite kako se ispunjava listić, i što znače one oznake X, 1, 2.... ![]()
![]() |
#96 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Skupina A: Chelsea, Roma, Bordeaux, Cluj Skupina B: Inter Milano, Werder Bremen, Panathinaikos, Anorthosis Skupina C: Barcelona, Sporting, Basel, Šahtar Skupina D: Liverpool, PSV, Marseille, Atletico Madrid Skupina E: Manchester United, Villarreal, Celtic, Aalborg Skupina F: Lyon, Bayern, Steaua, Fiorentina Skupina G: Arsenal, Porto, Fenerbahče, Dynamo Kijev Skupina H: Real Madrid, Juventus, Zenit, BATE Borisov Uaaaaaaaaaaaaa, stare mušterije se vračaju na ANfield ![]()
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Mislim da se tu nema što za dodati i oduzeti. Općenito nam je klupski nogomet u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bravo Slaven ![]()
![]() |
#103 |
Hejter
|
Uhvatio drugo poluvrijeme Slavena za vrijeme treninga i bas mi je drago ... Svaka im cast i sreca sutra u bubnju ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Drago mi je zbog Slavena. Cijelu sma tekmu gledao, svaka cast...neka, volio bi da oni budu prvaci HNL-a!
![]() |
#107 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
AAAAAAAAAA fakin Hajduk Syebali me na kladionici. Pogodio 7 od 8 parova koje sam igrao, fulao samo jedan - stavio X na Hajduk. ![]()
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mogući protivnici Dinama: Valencia CF (ESP) Club Brugge KV (BEL) AC Sparta Praha (CZE) Manchester City FC (ENG) AS Nancy-Lorraine (FRA) Mogući protivnici Slavena: PFC CSKA Moskva (RUS) VfB Stuttgart (GER) Rosenborg BK (NOR) SK Slavia Praha (CZE) Stade Rennais FC (FRA) UEFA Cup draw lineup
![]() |
#112 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ma bit će slaven dobar, uvijek dobiju jače na papiru pa se zainate. dinamo bi mogao podcijeniti spartu pa lagano otići pognute glave, ali nadam se da će proći, makar na gol u gostima.
![]() |
![]() |
#114 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Eto bar sam pogodio za Slaviu ![]() Inace moje misljenje je da je Dinamo slabiji od njih, mozda ne po igracima nego po kretenskom mentalitetu, no ako se potrude mogli bi proci. Za Slaven neam pojma no volio bih da prođu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
po kretenskom mentalitetu , tj. gubitnickom. Kurce se u HNL a kad dodju neki tamo iz europe, pa makar to bio brann ili basel, useru se u gace. Kukavice.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
jel ide tko na Vrapče - Medulin 1921 ? 30.08.2008 u 17:00h. Šteta što nije na TV-u. Prognoze? Ja mislim da će Vrapče poludit i napunit mrežu Medulina. Bez prepucavanja molim,u pitanju je utakmica visokog rizika i znam koliko vas je žestokih navijača ova 2 kluba. morph @ = > moć zapažanja ti je izvrsna,falio sam temu,točno... no,svejedno,svojevrsna je sprdnja na protekla događanja (cca 7 g.) u našem nogometu. A kakve veze imaju HR klubovi s ligom prvaka i kupom uefa? ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 29.08.2008. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Hejter
|
Superkup osvojio Zenit , pobijedili ManUtd 2:1 , streijelci Pogrebnyak i Danny , pa Vidic smanjio , pred kraj Scholes zabio 'božjom rukom' gol ali dobio samo crveni , stvarno dobra utakmica ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|