|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
GPRS POSTAVKE ZA WINDOWS MOBILE 5 i 6
EVO KAKO PODESITI GPRS POSTAVKE ZA VIP : GPRS Pošto sam i sam bio svjedokom kako u VIP-u tehnička "podrška" nema pojma o Windows Mobile platformi (vjerojatno ima i izuzetaka) evo da biste aktivirali GPRS Start uslugu pristupa Internetu putem GPRS-a potrebno je poslati SMS poruku sadržaja GPRS na broj 777. Za aktivaciju GPRS Pro usluge obratite se Vašoj službi za korisnike na broj 091 77 00. 1.Pritisnite Start > Settings > tab Connections > ikona Connections. ![]() 1.Pritisnite tab Advanced. ![]() Pritisnite Select Networks. ![]() Ispod naslova "Programs that automatically connect to the Internet should connect using:" pritisnite New... ![]() Pod tabom General unesite naziv u polje "Enter a name for these settings:" ![]() Pod tabom Modem pritisnite New... ![]() U polje "Enter a name for the connection:" unesite naziv veze. U padajućem izborniku "Select a modem:" odaberite Cellular Line (GPRS). Pritisnite Next. ![]() U polje "Access point name:" za GPRS Start uslugu unesite APN server gprs0.vipnet.hr i pritisnite Next. Ukoliko ste korisnik usluge GPRS Pro adresa APN servera glasi gprs5.vipnet.hr. ![]() Ostavite sva polja praznima i pritisnite Advanced. Pod tabom TCP/IP odaberite opciju "Use server-assigned IP address". Pod tabom Servers odaberite opciju "Use server-assigned addresses". U gornjem desnom kutu pritisnite ok i potom Finish.Pod tabom Proxy Settings odaberite opciju "This network connects to the Internet" i potom u gornjem desnom kutu pritisnite ok 3 puta i potom zatvorite prozor Settings. ![]() Pokrenite Internet Explorer i u adresno polje unesite primjerice "www.google.hr". Pritisnite Go. i....spojeni ste na GPRS internet...Ako će nekoga zanimati stavit ću i postavke za MMS i WI-FI tako da možete besplatno surfati po hot-spotovima (i nezaštićenim zagrebačkim mrežama,naravno)... NAPOMENA; neke slike sam iz tutorijala morao maknuti zbog ograničenja postanja u slikama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
e pa stavi za oboje nikad nije loše znat ako oćeš pošalji mi prelo pp ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
stavi i za wi-fi takoder ubaci i kako iskljuciti automatsko gprs spajanje kada se koristi wi-fi. Meni se najbolje pokazala opcija da kada palim wi-fi u Connections - advance - select network Ispod naslova "Programs that automatically connect to the Internet should connect using:" odaberem MY ISP
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Jel bis mogao kako poslat postavke za wi-fi? Bio bih ti zahvalan... moze i na mail: be2freak@gmail.com tnx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Podesio sam postavke po opisu i radi super , mada nije to ono što sam oćekivao , jer mi za 4min. skinio 30kn . Molio bi te ako mi možeš nać postavke za VIPov vodafonlive i ako može ono navedeno za mms . hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
ako imaš podatkovnu karticu i tarifu,za VIP DATA VODAFONE su postavke slijedeće: accesspoint : data.vip.hr username i password : 38591 par puta klikni na OK i finish i to radi :-) za MMS sve postavke ostaju kao i gore navedeno u tutorijalu. VIP ima uslugu na 772 10 MB za 14 kuna ;-) na GPRSu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Automatizirane postavke za VIP (za sve wm uređaje koji nemaju VIP u bazi podataka - a takvih he većina) - GPRS, WAP i MMS. Raspakirajte, prekopirajte na PDA i instalirajte .cab Simply & Clever |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pozdrav Imam podatkovnu karticu za T-Mobile. Zanima me koje su postavke za nju. Trenutno koristim uređaj Mitac MIO A701 i WM6.5 (http://forum.xda-developers.com/show...ighlight=ansar). Hvala... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|