|
![]() |
#1 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
koja zvucna kartica?
kupujem zvucnu karticu i zvucnicki sistem . sto se zvucnika tice vec sam odlucio uzecu creative labs i-trigue 3500. ..e sad ...molio bih vase savjete vezano za zvucnu karticu. Gledao sam audigy zs platinum al to je 7.1 sto mi ustvari netreba kao ni 5.1.....trazim vrhunski soundcard 2.1 moze i pro. Za sada nemam nista na umu pa izvolite sa prijedlozima. ![]() Bitno je naravno jedino da je se moze kupiti u hr.
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
sve igre ti se sad prave za surround moj prijedlog uzmi najmanje 5.1 i siguran si za neko vrijeme...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Soul Brother
|
jeste...paske- citas mi misli mada sam gledo creative audigy 2 zs al ipak mislim je to isfurano terratec mi malo baca na pro ![]() sto se tice zvucnika mislite li da je i-trigue 3500 dobar izbor odnosno moze li isto ili bolje za manju cijenu ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
onda si zemi Genisu Sounda maker value 5.1 , ja ju imam i čist sam zadovoljan , koštala je samo 100 kn na Info sajmu ![]() Kolko je kvalitetna neznam jer nisam imal druge kartice uz nju ![]()
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pa kaj bi ti trebali nuditi ![]() Ovi izgledaju mrak ![]() ![]() ( tast mi ima takove, pa sam se malko igral ) Iako nisu na razini Hi-Fi zvučnika, to im nije niti cilj ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Za karticu dijelim Paskeovo i tvoje mišljenje, a za zvučnike - ak pod bolje misliš više satelita odi sa CREATIVE LABS INSPIRE 5.1 T5400, jer imaju 2-sistemske prednje i centralni satelit- dodali su tweatere radi bolje zvučne slike na visokofreq. području. Jedino kaj nisam siguran da bu ti subwoofer pral ko kod i-trigue. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Soul Brother
|
nedvojbeno su i-trigue 3500 mraq medjutim to kosta cca soma kuna, gledo sam malo recenzije po netu i evo npr. na tomshardwareu kazu da je altec lansing 4212 znatno bolji, a logitech z3 u rangu s njima. sto se tice 5.1 i 7.1 nish od toga obzirom da me zanima iskljucivo 2.1 . jbga dignut cu qredit pa uzet CL
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Uzmi Terratec SKY,zaista odlican komad hardwera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ak su ti bitni efekti u igrama uzmi Creative Labs Audigy 2 ZS Ak vise brijes na gledanje DVD-a i mjuzu kupi Terratec Sky Simple as that ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Soul Brother
|
Zna li netko koja zvucna kartica je integrirana na maminoj ploci Abit IC7-Max 3. Ako je ta kartica dovoljno kvalitetna zanima me dali cu recimo nadogradnjom na terratec aureon sky osjetiti pomak na bolje u kvaliteti zvuka. Zvucnici su Creative labs i-trigue 3500
![]() |
#12 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
pa vjerujem i da apgrejdas sa soundstorma da bi cuo razliku, ako imas dobre zvucnike...
![]() |
#13 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Na MAX3 je ono smeće od ALC650,neznan proizvođača ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|