|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Obostrano printanje
Jel netko zna kako printati recimo svku drugu stranicu dokumenta (npr. svaku neparnu) pa onda kad se isprinta ra se samo okrene papira tako da bude onda obostrano. znaci prvo printam recimo sve neparne stranice pa okrenem papir pa sve parne. inace knjige su u pdf formatu.
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Probaj u Wordu File-Print i pod Pages napiši "1,3,5..." Bez navodnika naravno
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Obostrano printanje
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Stvarno... 1. stineš print properties, 2. klikneš na krticu adavnced 3. satviš kvačicu kraj "two sided printing" 4. stsineš OK 5. klikneš PRINT. voilla
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Samo je Choby tocno napisao. no skuzio sam odmah nakon kaj sm poslao poruku tj. Costa je potvrdio moje sumnje. No svejedno hvala svima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|