|
![]() |
#2461 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
stvarno borba s vjetrenjacama http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1110156 za ovo bi trebalo ban lupat |
![]() |
![]() |
#2462 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Nomen est omen...ili tako nekako ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2464 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
#2465 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#2466 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2468 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
od istog Prt Scr FTW ![]() @flajpan i hammer of thor lik daje mogucnost custom broja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2469 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#2470 |
.....
|
A, onda moja isprika, ako je tako - mislio sam da prodaje 1 broj tog formata, ali ga zbog diskrecije prema budućem korisniku nije naveo. |
![]() |
![]() |
#2471 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ovaj broj, to je ocito lik kupio od nekog takav broj (vidio sam par oglasa na newsima gdje su kupovali "dobre" brojeve, a cak sam mislim vidio oglas i ovdje) i sad misli da ce naici neki idiot koji ce mu dati masu love za takav broj... da ziher, kakva mogucnost custom broja... edit: nesto u OVOM stilu, a na newsima sam ih vidjao vise a ovaj shoki je zesci retard, al nisam htio tamo komentirat nista u procjeni |
![]() |
![]() |
#2472 |
.....
|
Cartridge ili spremnik za boju aka KARTUŠA ![]() P.S. Ovo mi je samo jako smiješno pa sam morao stavit ![]() Neki bi možda trebali izbjegavati forumski žargon kako ga ne bi neprimjereno koristili - kao u ovom slučaju. |
![]() |
![]() |
#2473 |
Banned
|
Ajde barem si se sam stavio tu ![]() Upiši kartuša u google. ![]() |
![]() |
![]() |
#2474 |
.....
|
Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 13.08.2008. u 19:53. |
![]() |
![]() |
#2475 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#2477 | ||
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Za pretplatnike je besplatno a za vip-me treba vidjeti, no kako je vip uveo pretplatu od svega 25kn mjesečno ovakvo kupovanje broja je po meni čisti debilizam. U najgorem slučaju uzme se pretplata od 25kn i broj po izboru bez telefonskog uređaja i onda nakon 3mj se ista može raskinuti a broj se automatizmom prebacuje u vip-me broj. |
||
![]() |
![]() |
#2478 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
singerica http://forum.pcekspert.com/showpost....41&postcount=1 i covjek valjda sam sebe iso pucat u igri il kajjaznam ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=677
#2479 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
saga se nastavlja, shoki opet udara, sad na newsima Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2483 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2486 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Stvarno vam je tema za komunu. Ne zna se tko je vise spaljen vi koji linkate tuđu nesreću da bi ispali neke face ili oni koji pisu ta sranja. Nije ni cudo sto su otisli likovi poput sky-a,nicka itd... Sta likovi poput zileta i ostalih lolasa-ineventara samo cekaju da netko napise nesto da ga mogu prozvat narkomanom umjesto da savjetuju nekoga nesto pametno a ne da poticu ljude da kenjaju bas namjerno zbog ove teme. Ponizavate ljude koje ni ne znate,gledate profil i mislite jao ovaj je savrsen da ga pljujemo,jos pogotovo ako trazi za grafu 200kn vise nego "vrijedi" i kad je registriran... To govori sve kakav si karkter,zapravo je upitno imas li karaktera uopce? Ne kazem da nema glupih pitanja,postova,tema itd ali po meni mislim da bi admini i oni koji su zaduzeni za red na forumu trebali naci neku alternativu da to sankcioniraju na lijep nacin a ne da ljude stavljaju u rang s nekim narkicima i dopustaju da se spama u teme poput ove...Samo zato sto se ne kuze u komponente i aplikacije kao oni... Ja mislim da nikom od tih likova nebi bilo ugodno da vide svoj nick da se vuce u ovoj temi pa makar iz zafrkancije. Meni osobno ne smeta sta ce tko pisati za mene i u kojoj temi jer znam TKO sam u stvarnom zivotu ali ima ljudi koji ne zasluzuju da se nađu u temama poput ove jer nitko se nije rodio pametan niti je birao tko ce biti kad se rodi. Da je mogao birati sigurno nebi bio na ovom forumu. Opet mislim da je to sve stvar osobne kulture o kojoj se tupi cijelo vrijeme na forumu a dopustaju se teme pout ove??? Eto zapitajte se svi koji linkate postove u ovu temu dali je to zbilja fer prema ljudima koji pisu te nebuloze ili ste vi ti kojima se treba smijati??? Bilo kako bilo ne mislim nista zlonamjerno niti sam zlopamtilo ali ako se misli sta mjenjati trebali bi poceti svatko od sebe i to krenuti iznutra. |
![]() |
![]() |
#2487 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
1. Ko to nekoga sili da bude na ovom forumu? Mislim nije prisilna registracija na forum kad se diže osobna... I da ja bi uopće zabranio registraciju onima koji nemaju osobnu - preventive radi... 2. Ko si to ti u stvarnom životu da TKO ide velikim slovima...?
![]() |
#2488 | ||||
Banned
|
Nuff said. Inače ne bi ništa rekao,ali: Sky nije otišao zbog ove teme.Možda se unazad dvije godine forum kvalitetom srozao jer su počeli odlazit likovi poput sky-a,a dolazit mladi od kojih će tri od deset bit materijal za ovu temu.I koliko vidim skoro sam godinu duže tu bio,tako da je moje mišljenje o kvaliteti foruma tada i sada ipak mjerodavnije. Citiraj:
Naravno,imam svoju toplistu ljudi na koje lolam,ali to je način da se s istima na duge staze obračuna i da prestanu gnojit sranja po forumu.Nikada nikog nisam stavio tu jer nije pročitao pravila,piratstva itd.Prije nego me kvotaš u ovako glupoj raspravi,dobro prouči to moje lolanje,i vidjet ćeš kako je shema ista i kako se isti likovi nonstop ponavljaju. Uostalom jel gore stavljen lik kojeg sam branio da mu nije mjesto tu. Prije godinu dana i ja sam tako moralizirao zbog lolanja na piratluk.Nisam nikada nikog ismijavo zbog toga,jer nemam pravo prvi bacit kamen,ali konstantna glupost koju ovi sa topliste ispoljavaju je nešto što zahtijeva akciju od sviju nas da se riješi. Kakogod,nije ti trebalo da me spominješ tu ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() I šta da se nađem tu?Ovo je nadomjestak chat teme i ovdje osim da pratimo kakve su gluposti pišu,prokomentiramo i šta se dešava na forumu,naravno onoliko koliko jelc dopusti. Nvm,nisi me trebao uvlačit u ovaku glupavu raspravu,i molio bi te da to ne radiš ubuduće ako je konstruktivna poput ove.A o nazivanju lolašem upirući prstom u mene i sličnim imenima kao da ja nisam bio tu prije tebe već da sam se jučer tu stvorio i počeo lolat i da nisam bio tu u vrijeme sky-a i nicka neću ![]() Da je tema usprotiv pravila i da ne treba biti tu,već bi bila sankcionirana. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: žile. 16.08.2008. u 16:30. |
||||
![]() |
![]() |
#2490 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |