|
![]() |
#1 |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Zanima me koliko od prilike ili ako netko zna točan podatak koliko trpši watta HD 3650 512 MB |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Tolko troši cijela konfiguracija s tom karticom. Sama kartica ne troši više od kakvih 50W (ako i tolko) u loadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
42W |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A što očekivati kad vidiš da u sigu ima 750W PSU i kladim se da će reć da mu je to "na granici" za ispravan rad komponenti... Nastranu to kaj bi njegovu konfu i PNF 400W vrtio bez problema...
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Ako si čovjek može priuštiti zašto ne,pa meni sad nije žao 650W,imam 4 sticka RAMA,sutra dolazi još jedan hard,clockan proc,i 3870x2 koja troši, šta god pričali,200W sama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
|
Baci pogled na potrošnju ovog gore sistema koji je bio na tom testu sa dvije 3870 u crossfire modu, jedna grafa sa dva GPUa nemre nikako trošiti više od dvije sa jednim GPUom (kad je isti GPU u pitanju naravno), dakle neki PSU koji može isporučiti 300-350 W na +12W rejlu je i više nego dosta za to pokretati... Ja stvarno nemam ništa protiv da si ljudi kupe kaj god oće ali ove nebulozne brojke s kojima se izlazi se samo povećavaju kako se pojavljuju veća napajanja, ubrzo će 3450 trošit više od 8800Ultre ako se ovako nastavi...
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Jasna stvar,potpuno se slažem,šarao sam malo po stranim HW forumima,kakve su to konfe,naše nisu ni za tetris.Počevši,kad smo već tu,od PSU-a. ![]() ![]() A što se tiče 3870x2 potrošnje,linkam kad pronađem,doma mi je.Bio je jedan super hard-test.Oko 200W kartica sama,load. ![]() U suradnji s njima je bio,makar su oni napisali max power draw 225W,sad jesu na konfu mislili,teško. http://www.gpureview.com/Radeon-HD-3...-card-549.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Provjereno PNF 400 gura hd4850 u kombinaciji sa 2x160gb hdd-ima x2 4800, dvd pržilicom te 2x1gb ddr2 kingmaxa. Istina bog da se malo ugrije tijekom opterećivanja sistema,ali to djelomično pripisujem samo jednom 120mm ventu na ispuhu i jako toploj grafulji koja još k tome sav vrući zrak baca natrag u kućište. Prošli tjedan sam sastavio konfu,i to na moru gdje je ambijentalna temparatura oko 28*C. Ovo navodim,da nebi bilo da spamam, samo kao dokaz,jer ako može gurat ovu grafu,onda nema šanse da nemože gurat i hd3850. Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 13.08.2008. u 12:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
|
Da ali pokretač topica nije pitao kolko troši 3870x2 ili kakva PSU treba za crossfire od dvije 3870 nego je pitao kolko troši grafa a ona brojka bi prije odgovarala 8800GTX nego onome kaj je on pitao... ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Uvijek se nadu biseri kao ti da pljuju po ljudima kad nesto krivo napisu. Idiotizam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
ma i ja imam jednog lika koji je čopio toughpowera 500w, pa vemulj nije dobio paket pa je onda uzeo 750w sam da ima odmah... i dao cca 400kn više... konfa mu je ko moja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|