|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Napajanje tagan
napajanje tagan 380w, tg380-e00, aut. reg. brzine, s-ata power cablel Serial ATA Power Cabel included dvostruki ventilator, varira od 22dB - 33dB +3,3 V: 26A +5,0 V: 37A +12,0 V: 22A -5 V: 1,0A -12 V: 0,8A +5Vsb: 2,5A Jel ko viđe ovo napajanje u Linksu? Ne čini se loše a bome dođe 550 krznenih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa kažu da je dobro ( s ovim će se složit svi osim Sky-a ![]() Al mi se ipak više sviđa Ener 350W. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
nije dobro meni pogoni 9 venbitlatora, dva harda, tri opticka drajva, klokani proc, klokani ram, clockanu grafulju, mx 900 sa onim kurcem kaj sluzi ko postolje, zatim dvije neonke evo najvjerovatnije i treci hard..i to sve skupa radi danonocno . Shest 80 mm ventova su spojeni direkt na molexe, e da ne zaboravim i coolermaster musketeer mu je po pitanju struje takodje na kazanu. Tako da....sve u svemu nevalja :-)
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Prodajem tog Tagana za 450 kn, tjedan dana staro, kutija, sav pribor, garancija i račun u dolasku (Jozha je rekao da će ih poslati, pa pretpostavljam da bi trebalo doći ovaj tjedan). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
|
I kaj ćeš sad kupit? Enera 350? Antec 350? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Yessico ![]() Mislim da ću pogledati kakva je serija ovih AOpena/Fortrona 350W u Linksu, dosta ljudi se žali da su bučni, pa ću ih tamo isprobati, pod uvjetom da prodam ovo napajanje. Skužio sam da je 12 cm fan na donjoj strani napajanja ZAKON za temperaturu proca, hebeš napajanja sa 8 cm ventovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Treba kaj skurit??
|
I Osama mi je rekao da mu je temp proca pala za nekoliko stupnjeva odkada ja AOpen kod njega. Ajd mi samo reci - jel ti bilo neophodno prodat AOpena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Iskreno, nije, ali kako mi je u planu nabava gige RAM-a, malo gadniji OC proca i grafe htio sam jače napajanje, a i garancija je istekla AOpenu. I tako vidim da svi hvale Tagana, pa rekao, idem ga i ja kupiti... Ma hebeš Tagan, AOpen je Zakon sa velikim Z. A ekipa u BUG-u je zauvijek kod mene izgubila kredibilitet sa svojim testom napajanja. Bešumno, my ass... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Treba kaj skurit??
|
Bešuman? Pa je ako zanemarite zvuk trafoa. ![]() Zakaj ga samo ne zamijeniš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Zato jer još nisam dobio garanciju od Jozhe, kad je dobijem, idem to čudo zamjeniti, pa ako ne budu htjeli, organiziram sa Nicholasom kurenje napajanja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pridružujem se naime moj Chifetc mi daej minimalni napon na 12V od 11,49V, a Verdan u Linksu mi diže živce s 5% tolerancijom od koje sam udaljen 0,09V i izjavom da je napajnje s tim naponom ispravno. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |