|
![]() |
#32 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Picard si je zalovil curu, a nama HRT servira reprizu Bitange i princeze. Ne bi se čudil da je Mila Elegović-Balić zrenderirana na kakvom G80 stroju. Jer budimo realni, glumit ne zna. ![]() Nema u Dominikanskoj Republici sponzoruša, a Dania Ramirez im je glavni i jedini izvozni proizvod. Ostalo je manje bitno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
-------
|
Ma kakvi fanboyi, pa nije ovo Bug ili PcPlay forum na kojem maloljetnici ne kupuju iz inata jednu ili drugu firmu, zato jer im se ne sviđa cooler. Ležerna tema o namještanju (kojim se bavi i ATi i nVidia), a sudionici na temi tak i tak imaju obje firme i čisto im je svejedno dal propadne ATi, nVidia ili obje firme. ![]() Zadnje izmijenjeno od: McG. 23.07.2008. u 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja sam zadrti fan koji mijenja boje kak se okrene cijena performansi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
-------
|
To je pravo razmišljanje. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Hm,nije da me zaboli ko vara ili ne jerbo 3D mark od petice nije vidio mog harda. Ali ono što je meni indikativno je tko je začetnik teme,isto tako ko što znamo tko bi bio drugi mogući začetnik teme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
ovo nikako nije u interesu ni jednom potrosacu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
-------
|
Znam da nije, nisam ni mislil ozbiljno. Ali kad vidiš određene teme na ovom forumu di se ljude uvjerava da ATi/nVidia ima šrot drivere i sl., samo da bi se poslije saznalo da ti isti koji tove ljude s takvim glupostima ne znaju ni pravilno instalirati drivere i da iz svega rade paniku prije nego opće pokušaju pročitati release notes - onda bome i ova situacija koju sam spomenul nije ni tak loša. Situacija ko naručena, čisto da biseri koji su život posvetili jednoj ili drugoj firmi na temelju lijepe kutije, prestanu širiti gluposti po forumu radi svoje gluposti i čisto da vide kaj su/bi izgubili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
-------
|
Zadnji 3DMark sam instaliral davno na Celerona samo da se mogu navažati s onim džipom. ![]() Ovi današnji 3DMark paketi su zaqrac, a videl sam ih samo kod drugih ljudi i na slikama s neta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
-------
|
Vozit naokolo (po stazi). Onaj demo s džipom je čista zabava bil. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Hehe, najzabavniji čmark ikad. Taj đip sam više testiral neg sami mark. ![]() Moram priznat da sam svaki put instaliral čmark kad sam menjal grafičku i to valjda iz čiste navike iz doba čmarka no.2001. Ovaj Vantaž sam čisto probal kaj to je i teško da to opet ide na disk. Uvek ima igri koje su dobar pokazatelj brzine kartice i takvih 2-3 ti daju jako dobru ocjenu g-karte.
![]() |
Uređivanje | |
|
|