|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
po meni je bolje da ti ovaj vent upuhuje hladan zrak jer zrak mora odnekud dolaziti,posebno ako je zatvoreno kučište-nebude dolazil iz grafičke...... http://www.hardveraj.hr/shop/product...products_id/92 beštijin i moj izbor-objašnjenje na linku govori sve http://www.extremeoverclocking.com/r...ax_Warp_1.html kratak opis venta..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
sorry na OT-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Zalman F3 mi je daleko bolji, o 5V naravno pričam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
ma meni samo treba necujnost na 5 v kad idem spavat i ono kad zujim po netu bez muzike a kad igram igrice onda je uvjek pojacano jer je sluh bitan u codu=)
![]() |
#36 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne postoji vent od 120mm koji je na 700rpm nečujan (osim ako si nagluh ili je u sobi buka) postoje tihi ali nečujni ne, ako ništa drugo čuje se strujanje zraka... ![]() Ja idem upravo zato na masovnost ventilatora, puno jako sporih na 500ak RPMa - tako se stvarno ne čuju, a ako se desi da se moraju ubrzati, onda se naravno čuju ali zato sve rashlade za par sekundi i onda je opet mir više minuta dok se nakupi topli zrak... Evo cjelo popodne gledam HD video MKVe u 1080p rezi i upalili su se 3 puta na 20ak s max... ![]()
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
a malo OT danas mi se nije dalo igrati army sa slušalicama pa sam igrao na 5.1 i imam mali osječaj da dobivam ptsp-svaki put kad čujem udarac negdje mislim da je granata |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|