Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.07.2008., 15:18   #1
Dretar
Premium

Dretar's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Propust iz t-coma...wtf?

koliko iznosi mjesecna naknada za ADSL 2/256 ?

stigao mi račun 602 kune za mjesečnu naknadu jer gospoda iz t-coma nisu uvidjeli grešku na sistemu te mi nisu slali racun zadnjih 6 mjeseci, pa su se sad sjetili poslati 6-mjesecni u gore navedenom iznosu...i jos se prave blesavi kao da nije nista bilo i kako to moram podmiriti i što ih nisam obavijestio o tome...
pa gdje to ima jos
Dretar je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2008., 15:22   #2
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
nije ti bilo sumnjivo da nisi dobio racun zadnjih 6 mjeseci i pravio si se glup...onda su ti bili super, i vjerojatno si se hvalio okolo da imas besplatni internet, da ti ne salju racune.
rendula je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.07.2008., 15:34   #3
SaleFFS
Varilnik
Moj komp

SaleFFS's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
i meni nisu slali racune otprilike 6 mjeseci ali sam zato svaki mjesec preko tel. trazio od operatera podatke za opce uplatnice svaki mjesec dok nisam ponovo poceo dobivati racune, ne treba se sa njima zajebavati jer se nista ne moze napraviti
SaleFFS je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2008., 15:34   #4
Dretar
Premium

Dretar's Avatar

nisam se nista hvalio okolo...oni racuni sto su stizali na vrijeme su placeni i nisam vodio neku evidenciju o tome...sto stigne platim...ovo sto su oni napravili to je pravljenje budale
Staro 19.07.2008., 15:37   #5
rendula
Registered User

Citiraj:
Autor Dretar Pregled postova
nisam se nista hvalio okolo...oni racuni sto su stizali na vrijeme su placeni i nisam vodio neku evidenciju o tome...sto stigne platim...ovo sto su oni napravili to je pravljenje budale
ne, ono sto si ti napravio je pravio se glupim. naravno da ako ti ne dodju racuni dva mjeseca zaredom ces pitati zasto je tako.
Staro 19.07.2008., 15:43   #6
Dretar
Premium

Dretar's Avatar

zaboravio sam spomenuti da je to racun samo za mjesecnu naknadu, dakle, pretplatu...racuni za internet promet su redovito stizali
ne razumijem zasto ih, gospodine rendula toliko branite...to je njihov propust a ne moj i nikako nije u redu tako sta raditi
Staro 19.07.2008., 15:50   #7
rendula
Registered User

Citiraj:
zaboravio sam spomenuti da je to racun samo za mjesecnu naknadu, dakle, pretplatu...racuni za internet promet su redovito stizali
ne razumijem zasto ih, gospodine rendula toliko branite...to je njihov propust a ne moj i nikako nije u redu tako sta raditi
ne kazem ja da oni nisu krivi, ali nemas se sta sada buniti, jer si i ti kriv.
sada ti je dosao racun za to sto prije nije, platis to i bok.
Staro 19.07.2008., 15:52   #8
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor SaleFFS Pregled postova
i meni nisu slali racune otprilike 6 mjeseci ali sam zato svaki mjesec preko tel. trazio od operatera podatke za opce uplatnice svaki mjesec dok nisam ponovo poceo dobivati racune, ne treba se sa njima zajebavati jer se nista ne moze napraviti
Potpuno isto i ja radim. S tim da su relativno tolerantni (3 mj. neplaćanja toleriraju, 4. još nisam probo )

@Dretar: Jednostavno: plati i šuti "nisam znao" priča ti neće proć. Frend mi je imao sličan problem sa Holdingom pa je trebao pljunut 3 i po hiljade kune ...tako da, bolje da su ti javili sad nego za godinu - dvije
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2008., 16:01   #9
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
kad ti promijene broj telefona bez pitanja onda otvori thread, ovako ništa
syss je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2008., 16:11   #10
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

a cekaj, jesi li dobivao onda normalne telefonske racune??

inace u svakom slucaju, oni su duzni poslat racun, sad taj racun ako ne dode to nije do njih (postoje evidencije poslanih svih racuna i potvrde poste, tako da ako bi se isao tuziti s njima, sto nije nikako preporucljivo, bi napravili provjeru, ukoliko su racuni poslani, to je to, sta je s tim racunom bilo kad je on dosao do sanducica nije njihova stvar (ako ga je i postar krivo dostavio, opet isto, nemoguce je dokazat)). ali pretplata za brzinu dsl-a mora biti na telefonskom racunu obicnom + drugi racun za promet.

Eventualno mozes nesto napraviti ako ti oni na telefonskim racunima nisu zaracunavali tu pretplatu, tek onda je to njihov propust, inace nista.

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder
Windows 7 Enterprise

Trenutno nepostojeci

antrax je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.07.2008., 21:18   #11
hamar
Registered User

Datum registracije: May 2008
ništa od njih nije čudno... jako su bahati...a da se žališ, mislim da nema smisla. jer su iznad zakona, to znaju, pa se tako i ponašaju..
hamar je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2008., 12:28   #12
zoky21
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:

znači plaćao si net promet uredno ali nije ti bilo sumljivo sto neznaš 6 mjeseci koliko si imao telefona tj razgovora? jebiga ja bi se barem nakon 4 mjeseca zapitao gdje su ti računi i koliko sam potrošio,,,,,,
zoky21 je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2008., 15:38   #13
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
problem je u tome sto si i ti i t-com odgovorni za taj nastali problem znaci ti si trebo svaki mjesec vidjeti dal su ti stigli svi racuni i tada odes platiti, ako ti nije stigao neki racun bilo koji bilo da se radi o tel., net, plin, struja, voda tada zatrazis da ti salju novi racun ili ga osobno podizes novi racun bilo na pošti ili u tu firmu, a ne da sutis ko zaliven cijelo vrijeme i onda dobis racun nakon godinu dana i tada se ides žaliti, "jer eto tako htio si izbijeci bilo kakvo placanje svojih racuna", isto tako su i oni krivi za to sto ti nisu poslali racun...

eh moze biti i da ti postar je kriv u cijeloj toj prici jer ti nije dostavio postu unatoc tomu sto su ti mozda u t-com slali, a postar ti ostavio susjedu sto nije nis cudno tako se kod mene događalo da ostavi 5 kuca dalje od mene moju postu, i onda ti donese susjed ak mu se da ili jeb* zaboravi...
DANCI je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno