|
![]() |
#571 | |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Neznam zasto opet o gtx kad je bilo milijun tema... i zar ovo nebi trebalo ici u komponente? "izbor graficke kartice" ontopic: je ispravno je :P(ako ti tako mislis) Citiraj:
![]()
![]() |
#573 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
mozes, ali mislim da ces bolje proc ako nadoplatis, ovisi kolko naravno IMO, ne...ako bude mogla samo nvidia onda 8800gt ili gts, naravno opet ovisi o nadoplati, ispitaj za sve modele pa vidi sta ti pase, ali nikome pa ni meni se ne svida nova 2xx serijaopet IMO, nema nikakvog razloga za 4870, 4850 je apsolutni best buy i clockanjem sigurno dostignes 4870 a opcenito, prebrz si covjece, prouci malo stvari prije nego sta postas, cilj nase pomoci nije da slusamo tvoje nedovrsene ideje kako bi to trebalo izgledat i tvoja nagadanja o tome koja je bolja ili nije mogu razumijet da ne pratis previse, a to se vidi po svakom tvojem postu, ali da si nedas bar malo truda skuzit sta kupujes... ovo me uopce ne cudi |
![]() |
![]() |
#575 | |||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Kojih priča? Citiraj:
Pošto neš kupil 8800GT (a bome ni HD 3870 ili HD 4850), jer misliš da je slabija od 9600GT, fino kupi GTX 260, jer Radeona neš kupil taman da ti ja pošaljem jednu HD 4870 doma, a kupnjom 9800GTX kartice budeš napravil veći zayeb. |
|||
![]() |
![]() |
#576 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Slažem se s McG i ostalima. Tražiš preporuku i našu pomoć da bi na kraju ''pljuvao po tome''. Ako postoji mogučnost da se uzme ATI onda uzmi HD 4850 u suprotnom neku od 8800 serije (GT/GTS). |
![]() |
![]() |
#577 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
daj jebote uzmi ATI ako je moguce vidis da decki jebote sve znaju i da su iskusni u tome...Ja isto imam tu ATI-evu ali HD3850 i pre zadovoljan sam njom,igram sve zahtjevnije igre na high i na najvecoj rezoluciji... Ak bas oces GT kupi makar nisam neki strucnjak sa 14 god XD
![]() |
#578 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako nisi strucnjak - onda šuti bolje ... a ne ponavljaj kao papiga , za raspravu treba imati svoje argumente koje dobijes koristenjem necega ili barem intezivnim čitanjem ,a ti bi za početak mogao pravila foruma jednom proći dobro pa onda drugima davati 'preporuke' . |
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
best buy?
Pozdrav za početak, isprike ako ovako nešto postoji. Dakle, zanima me trenutni best buy Nvidia familije, došlo je ljeto, studentski džeparac (plaća) je mala, a ja imam 22 inča monitora i Mass effect mi malkice šteka. Pa ono... minimizirajmo cijenu, maksimizrajmo performanse? hvala Shoki
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
#581 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
novo 9600gso ~700kn rabljeno se da naci za te novce i 8800gt (obavezno 512mb) edit: sad vidim pa ti si otvorio 2 iste teme za nvidiu i ati, lol all in all imas u hgspotu za 700kn club3d 3850 OC 512 s boljim coolerom od referentnog tak da dobijes prakticki 3870 performanse, ili neku rabljenu 3870 za iste te novce. Ovo bi moralo bit vise nego dovoljan izbor za razumnu cijenu ![]()
#583 |
Premium
|
pa... zanima me i za ati i za nvidiu
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
#584 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Onda stavis na ATI uz naznaku da u obzir dolazi i nvdia, ali preferiras ATI ili obratno. Otvaranje dvije iste teme nikada nije najsretnija stvar. Sto se teme tice, ja bih isao na 3870 s obzirom na povoljnu cijenu novih, a jos povoljniju polovnih koje se isto dosta lako mogu nabaviti na trznici/oglasnicima.
#586 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Da, ova ima atraktivnu cijenu > http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.485
#590 |
Premium
|
više memorije za velike teksture i šire sabirnice za muvanje tih tekstura
![]() |
![]() |
#591 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Da,al temu si nazval best buy,a ove dvije ponuđene grafulje baš i nisu best buy.Pretpostavljam da ćeš igrat na rezoluciji 1650x1050 i na kojim detaljima? Ako slučajno možeš nategnuti do 900kn onda pogledaj ovo:VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 3870, 512MB DDR4, DVI, HDTV, HDMI, CrossFire - 959kn,VGA PCI-E GECUBE ATI RADEON HD 3870, 512MB DDR3, DVI, HDTV - 898kn ili VGA PCI-E GIGABYTE ATI RADEON HD 3850, 512MB DDR3, DVI - 750kn. Znači sve ovisi o tebi koliko si zahtjevan,napisal si minimum para za dobre performance.Ja da sam na tvojem mjestu,kupil bi Gigabyte HD 3850 512mb. |
![]() |
![]() |
#592 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
HM...... svašta. Te dvije baš i jesu best buy, a u nekim igrama su i brže od ovih radeona. 8800 gs 600 kn i Hd3850 512 ddr 700 kn su best buy, ak se mene pita ova 8800 gs definitivni best buy i odličan izbor za reze do 1200x1024 |
|
![]() |
![]() |
#593 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: stuc. 10.07.2008. u 16:45. |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
|
rezolucija je nativna, 1650*1080, no detalji ne moraju bap biti na ultra-high. jel zna netko, bila je prije (mislim na tom's hardware) usporedba svih aktualnih kartica, onak, izabereš igru p avidiš kak se sve (njih hrpetina) kartica ponaša u njoj... inače, hvala svima na odgovoru. P.S. Ako idem do 1000kn, onda mogu ubost i 8800 familiju...
![]() |
![]() |
#595 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
za 1000 kuna imas 8800GT gigabyte s zalmanovim kulerom koji na 60% vrtnje sasvim solidno hladi a grafa je super... a po meni je ovo jebena grafa : http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.475
#596 |
Premium
|
ma, oprosti, mutav sam. hvala na linku, preferirm nvidiu, možda je i ubodem...
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. Zadnje izmijenjeno od: shoki. 10.07.2008. u 13:13. |
![]() |
![]() |
#599 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Izbor 8600GT ili 2600 XT
Mišljenje 8600GT ili 2600 XT |
![]() |
![]() |
#600 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
rabljena 7900gs ili x1950pro , pa onda tek 2600xt pa 8600gt ... a i ne bi te ubilo da napises vise podataka , poput na koju konfu ce ici , kupujes li novo ili rabljeni i dr.... |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|