|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
lg 1710s lcd
jel netko bio u doticaju s ovim monitorom? PCEX-ovi, rekli ste da radite test lcd-ova, da li je ovaj na testiranju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
|
evo bas sam danas nabavio jednog ![]() prvi dojmovi... sjajni. puno je manji od ovog HPa iz siga (ekran je isti, al su ovaj okvir i postolje manji) response time mu je vise nego duplo manji (16ms), iako ja u ut2004 nisam primjetio razliku. jedina mana je sto nema DVI. i nema zvucnike na sebi (sto ima ovaj HP) i nema pivot funkciju, koja pocesto zna dobro doci....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
isprobao sam LG1710B i 1720B i ne mogu preporuciti niti jedan od njih. P model nisam isprobao.
![]() |
#4 |
(°_°)
|
ok, nakon igranja cijelu vecer s monitorom, nisam uspio dobiti boju koju sam zelio (nekako djeluje pprezuckasto u odnosu na ovog starog HPa) a i veliki je nedostatak sto nema DVI, sto se itekako vidi cak i dok pisem ovaj tekst ![]() tak da ce vjerojatno monitor u prodaju, iako ima skoro 3x manji response time od ovog HPa ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
(°_°)
|
usprkos svemu, monitor je cist solidan, al ovaj moj je vec na prodaju... pa ako zelis ... javi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|