|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Gdje na kupanje?
Do godišnjega još 2 tjedna, ali imam volju za bućnuti se u neki bazen. Šta preporučate i koje su cijene. Gledao sam Terme Tuhelj, ali karta od 60 kn x 2 za mene i ženu + min. 80 kn gorivo + 35 (kava i sokić) i neki jeftini gablec 60 kn cifra se penje na astronomskih 300 kuna. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
jarun ili bundek,kako kažu na "vlastitu odgovornost" ![]() a ovisi i šta želiš pobrat...terme tuhelj imaju super ponudu klamidija i gardnerelle,pa tih 300kn i nije puno! ![]() Šalim se naravno ![]() ![]() mi ćemo točat noge u jarun+malo sunčanja dok ne dođe godišnji...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ubojito stvorenje
Datum registracije: Apr 2008
|
Stubicke toplice ali su dalje od tuheljskih znaci vise za benzin i ostaje ti min 100 kn za kavicu i gablec ![]() Preporucam ti Jezercicu po meni ljepsi je njihov jedan bazen nego bilo koji u stubakima xD I ulaz je mislim nesto jeftiniji a udaljeno ti je od toplica cca 5 min ( brzinom puza ) autom ![]() Edit: Zaboravio sam da ima novi unutarnji bazen u stubakima koji je navodno jeftiniji a nema guzve samo nezna od kad do kad radi i kolki je ulaz. Zove ti se bazen Maksimiljan ako ti sto pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
samo da nisu oni u sklopu hotela...
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Uffff nemoj u stubicke toplice,sam penzici a voda ono 38 stupnja,prestrasno,moja preporuka ti je Jezercica prejak bazen imas jedan ogromni i jedan manji s toboganima.Imam tam vikendicu pa znam kaj govorim,mislim da je karta oko 30kn za odrasle i 20 za djecu,tak nekak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Malo se strpi pa nećeš trebati trošiti bengu Grad Zagreb dobiva toplice ![]() Napoko da bu nekaj od toga. O tome već slušam nekih 20g. Jedino kaj mi se ne sviđa je to da će se povečati gužve: Arena+ Shoping centar+ nove zgrade+ Toplice= krkljanac. (ma nema veze) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ebem was da je bar u os jaruna i bundeka.milina. fiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Crikvenica? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
odi na jezercicu... ja sam bio sad nedavno u tuhlju, malo je bezze jer je stvarno prenapuhana cijena ( po meni ) jer ces na jezercici duplo jeftinije proc, a vidjeti odprilike isto.. stubaki nikak... razlozi, pa ambijent je vec dosta star, ne renoviraju nista, par bazencica u kojima su penzici i imas onaj jedan vanjski koji je ok, al ipak nis posebno... Jezercica je najbolji primjer za dobiveno/ulozeno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
hm AMD,ja poceo izbjegavat bazene..... a da ti fino strpas resetku u gepek,meso i pive u fridz i put zajarki? imas 5 min do zapresica jbt...a mos i pit i rostiljat.... znam sad cete pocet o jezerima,al brate mili u jarun ne bih usao da mi neko plati, cijeli zivot sam na zajarkima i mislim da nisam dozivio da se neko utopio a da nije bio pijan ili lucidan.... bijah i u novinama...proslo ljeto...(reportaza o jezerima)(glumio tarzana) xD EDIT:za neupucene soderica u zap(tzv. zajarki)ne spada u ovu klasu jaruna i bandeka(zapravo postoje izvori vode ispod pa je voda hm cista)
![]() |
#15 | |||
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel to imaš neku informaciju ili bubaš napamet ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ali kako bandjaner kaže da je to platinasta koka onda nema frke ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
@Majo Gdje je Jezerčica? @Killer_99 U Stubakima je karta 50 kn za odrasle i bliže je Zagrebu nego Tuheljske. Nisam baš za kupanje na šodericama i dr. grabama. Kakvo je stanje u Sv. Jani, Topusko? U kojoj je fazi gradnja Šmidhena i kad se otvara. Jel imaju još kakve toplice u zagorju osim Tuheljskih, Stubičkih i Krapinskih?
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja sam do jezerčice išao samo vlakom..no uglavnom od Stubaka pa prema onom SV. Mateju se vozis kojih 5-10min i tamo si...to je ubiti Donja Stubica.. ![]() pogledaj malo http://www.terme-jezercica.hr/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
al koliko vidima fali bazen u dugavama (koji rade prakticki 0-24)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Slazem se. Bili smo na dan drzavnosti na Mreznici (to nam je postala vec tradicija) i bilo je odlicnosmao je voda bila malo hladna (17 - 18°C) no nista kaj bi nas sprjecilo da se osvjezimo. Kupaliste je udaljeno sat i nesto vremnena voznje od ZG starom karlovackom i stvarno je preljepo tam. Svake godine otkrijemo neko novo mjesto sa jos ljepsim slakovima i kaskadama. Ugl. rostilj, karte, lopta i deseci litara piva i vina koji se hlade u u rijeci zajedno pruzaju nezaboravne trenutke.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() ja bio neki dan (utorak) malo iza duge rese na mreznici. same pohvale. ima 50km od zagreba ali se ne placa upad. spekli smo rostilj i bilo predobro. voda precista, malo hladna al kad udjes u vodu neces htjet izac. ima i ekipe puno i to za cudo vecinom mladi a ne penzici.. plazica uredjena, ima odbojka na pijesku, bas ko prava.. ak niste za rostilj ima i restorancic sa terasom tik iznad vode, predobro.. i ja i cijelo drusto smo odusevljeni i idemo opet (nadam se cim prije) edit: uf uf elvise preso si me |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
aaa... mene zanima sv. martin, kako je tamo, preko slika izgleda super, cijena upada, kakvi su bazeni itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo par slika da navabimo ljude: http://www.imagesforme.com/show.php/90605_IMG1908.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/90604_IMG1905.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/90603_IMG1898.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/90602_IMG1896.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/90601_IMG1893.JPG BTW: Ovo bi glat moglo u zderonje jer malo ima slika prekrasne hladne vodice...
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@zeljac: bio dvaput u sv martinu i meni je bilo predobro... ima dosta bazena... tobogani... jacuzziji... bazen sa vodom sa aloaverom po meni naj toplice... (bio sma u skoro svima... mislim na sjeverni dio hrvatske) OT:@elvis: ima tu i "stalnih" kosarkasa sa sv nedeljskog igralista hehe
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#27 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bjez od tih bazena. Fuj. A u Jarun nebi amputiranu nogu umocio ![]() Cekaj more i bok, do tad se kupaj u kadi il si najbolje investiraj u onaj guba nadzemni bazne (ima ih brijem full jeftino vec za kupit). Nazalost sve ovo oko zagreba je koma i izbjegavam to 100 na sat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
Pa nisu skupi ti bazeni na napuhavanje, ali Bandićeva voda je skupa. A drugo kaj da gledam iz tog bazena. Kokice? Purice? Susedu vu fertunu? Ili da si kupim u sexishopu neke komade na napuhavanje i pomećem ih oko bazena. ![]()
![]() |
#29 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
pred tri godine sam se jedno mjesec i pol svaki dan kupala na jarunu...i nis mi nije bilo...voda je bila cista i ugodna... kupala sam se s one strane gdje nema ljudi, kafica, staza za veslanje i slicnog ![]() sto se tice kupanja van zagreba preporucujem mreznicu...i to negdje oko duge rese, belavici npr a koliko sam cula bazeni u koprivnici su isto super...nisam nikad bila ali svi koji jesu kazu da je dobro ![]()
![]() |
#30 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Suzdržavao sam se dosad..ali nemogu više....hahahahahhahahahaha, vi se kupate po nekim barama, zelenim rijekama i u čemu već....hahahahahahhahaha Ja se baš spremam skoknut do vikendice na roštilj i kupanje..put do mora je dug točno 17m ili 19 skala... I još jednom hahahahahahhahahahah Uživajte u barama, pozdrav..... ahahahahhahahahaaaaaahahhahahahahahahahah
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|