|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Klima uređaj
Evo pitanja nevezanog uz hardvare kojeg je sigurno već bilo... (zato "don't kill the messenger" )1.)Koliko mobilni klima uređaj zaostaje za zidnim klima uređajima? 2.)Možete li mi preporučiti koju da mobilnu odnosno zidnu klimu uzmem? -klima će biti korištena u stanu od 50 kvadrata. -vrijedi li šta ova mobilna klima koja košta 2500kn - LINK Unaprijed zahvaljujem na preporukama i objašnjenjima... ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
...carpe diem...
|
morph - dobro znam što radi "tražilica" na ovom forumu tako da nije potrebno navoditi mi neku temu. ![]() Ovo sam otvorio iz usluge kao što sam i naveo gore... Ali ako je problem onda ću poslati post na tu temu,a ovu može admin pobrisati ako dobijem tamo odgovor. Zahvaljujem. ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Sto se mene tice nema problema samo sam htio pomoci (jer tamo ima imho sasvim dovoljno infoa o mobilnim klimama). Tema je iz svastare, a mislio sam da trazilica tamo ne radi (vidim sad da radi, nisam znao da je to uvedeno). |
|
|
|
|
#5 | |
|
...carpe diem...
|
Citiraj:
![]() Poslao sam i tamo da ne bi bilo "nismo znali. Ovdje su odgovori uvijek dobro došli što se tiče mojih pitanja. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema potrebe za više istih tema, jedna za klime (zasad ) je dovoljna. ![]()
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|