|
![]() |
#212 |
N.K.D.Z.
Datum registracije: May 2007
|
Evo krenem vas tu pohvaliti i vidim da nisam jedini koji sam ovo primjetio Nije problem taj jedan dodatni klik nego kaj je nekako logično da kad si u svojoj galeriji možeš dodavati još slika. Al to su sad već finese ![]() Svaka čast dečki. ![]()
#213 |
Premium
|
Nedavno smo imali problema sa Analyticsima, pa smo resetali acc... Sad gledam nove grafove i sviđaju mi se... Samo tako nastavite ljudovi. ![]() ![]() Prije kratkog pada bilo je puno više korisnika online, no kako se grafovi kreću, uskoro ćemo prestići taj broj. Ovo je zanimljiva analiza također... ![]() Ovi podaci još ne vrijede puno jer nije zabilježeno puno ljudi, no jako je lijepo vidjeti. Hvala što koristite PCE Img Hosting (uskoro šire i na glavnoj domeni)... |
![]() |
![]() |
#214 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Između ovih linkova za forum/direktnog linka - link za website? (a href...) |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#216 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Bilo bi super da postoji mogućnost uploadanja zip datoteka, kao recimo ovdje - http://www.imagebam.com/zipupload Dakle, da server automatski otvori zip i generira forumske kodove... Isto bi bilo zgodno da se mogu označiti postojeće slike koje imamo i da onda na sličan načim server napravi kod za cijelu galeriju koja se sastoji od označenih slika. To bi bio pravi spas ako netko želi postati puno slika odjednom... ![]()
#217 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#218 | |
Premium
|
Citiraj:
Skupa sa image editingom i još dosta stvari. Ovakva slična galerija je u planu, al opet nismo sigurni da će biti za free usere. |
|
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Dečki svaka pohvala za hosting, evo sada su mi se pri uploadanju više fileova srušili i max save i imagesfor me a PCE hosting je to odradio brzo i bez rušenja namjerno sam stavio uploadat na više hostinga, a evo PCE se pokazao kao najbolji btw. bilo bi dobro da dodate mogućnost kopiranja svih linkova kao što to ima imagesforme... |
![]() |
![]() |
#221 | |
Premium
|
Citiraj:
Spremamo se sa jednim velikim, velikim iznenađenjem za registrirane korisnike, a i goste, nadam se da ćete se svi razveseliti. Dugo radimo na tome i nadam se da će biti efektno i korisno. Kopiranje svih linkova ćemo implementirati sa sljedećim updateom. Btw. uskoro smo samo na www.hostili.com (nije iznenađenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Oj di ste.. ![]() Evo jedan link da vidite kako bi trebao izgledati Hostili.com. Here you are: http://hostili.com/progress/ (btw. Logo neće biti onakav, ovih dana bi ga trebali napraviti) Sajt naravno nije u funkciji, to je obična html stranica, dajte nam svoja mišljenja i kritike pa da vidimo što se još može srediti. Nakon što bude riješen logo ide se dalje i to sa sređivanjem i prilagođavanjem skripte. Živili! ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
oho, sviđa mi se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Skroz super izgleda, ali mislim da će se tek prave mogućnosti/dodaci vidit kad se site pusti u korištenje! |
|
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
|
Upravo su u tijeku pregovori za DEDICATED host... Ne zezam se. Uz novosti uvodimo i premium članstvo, nadam se da će nekoga zanimati... Uključuje edit slika, posebne opcije, posebne web stranice, albume... Sve. Samo kaj mi je sve na knap sad jer preksutra odlazim u Englesku... |
![]() |
![]() |
#227 |
čudovište
|
#229 |
čudovište
|
![]() Mah, vidim da je ovo krenulo u klasičnom smjeru svih "besplatnih" stvari na ovom svijetu. Sve je samo u lovi i reklamiranju stvari koje se plaćaju... ![]()
#230 | |
Premium
|
Citiraj:
Premium računaj na to kao "donaciju" od kojih <100 kn for life. Za nesmetanu i kvalitetnu uslugu za njih i druge korisnike. Dosta se brzo širimo... |
|
![]() |
![]() |
#231 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Po meni je ovo dobar i brz host, a mala pripomoć za dodatne opcije će cijenit onima kojima treba. Kad smo već kod toga otvori ti HOSTING koji se neće plaćat, ni ostale regularne gluposti i učini naš svijet bolji ![]() (Možeš skupa sa FLEKSom) |
|
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
|
Eh Rising Power nemoj plakati.. Sve će biti uredu. Taj Premium će imati stvarno extra opcije, a registrirani članovi će imati sve full opcije pa čak i bolje i više nego što ima na drugim hostinzima.. Ništa ne brini bit će sve "just fine" i bez ikakvog plaćanja.. ![]() Živili! ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Premium
|
Usput imamo malu izmjenu na Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
|
Oj evo malo da vidite kako će izgledati buduća registracija.. Eo probajte slobodno ![]() http://www.hostili.com/progress/registracija/ Naravno kad stisnete Registriraj me ne ćete biti stvarno registrirani ali probajte ![]() BTW. Sad bi ovo sve trebalo kreniti brže pa će uskoro bit jos konkretnih rezultata. Cheers! ![]() Zadnje izmijenjeno od: dink0. 15.07.2008. u 20:04. |
![]() |
![]() |
#235 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nego, nadležni za hosting, ako bi mogli pogledati u čemu je problem s uploadom slika. Već sam u više navrata dobil error, bilo da pokušavam s jednom slikom ili njih 15-ak. Veličina kolko sam skužil nema veze. Jemput prođe bez problema, drugi put ga slika (malo veća) od 1MB zakolje i vrti se poruka o uploadu jedno vrijeme, dok ne izbaci error. Sad sam uspjel uploadati dvije slike (1.08MB i 1MB), ali popodne, jučer navečer i tokom prijašnjih dana uredno je bacalo error za iste slike. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|