|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, da dignem malo thread iz mrtvih... ja sam dobio ovu plocu u zamjenu za Asus P5K-E/WiFi + doplata i mogu reci ove stvari: vdrop - 1.435 -> 1.4V vdroop - 1.4V -> 1.368-1.376(varira)V dalje, premali napon NB-a (samo 1.4V), proca (samo 1.6V) i meme (samo 2.1V sto je default napon za moj OCZ ![]() znaci to su najveci minusi, inace ploca je ovako ok, evo sad radi 400x9 sa E6600, probat cu ovih dana max stabilan FSB ako budem imao vremena pa javim ![]() opcija koja mi se jako svidja je unlinked nacin rada FSB-a i memorije ![]() plocu ostavljam preko ljeta, a najesen cu ju zamijenit sa nekom P45 asusicom/DFI-com kad malo padnu cijene i kad zaradim neku lovu prek ljeta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
nemam pojma sa cime da opce gledam temperaturu chipset, everest ne kaze nista... ovako na dodir je HS na chipsetu topli s time da sam pricvrstio s vezicama gore 40mm vent na 5V da puse po njemu imao si veci vdroop? LOL, za mene je vec ovo previse ![]() edit: mislim da bi na gigabyteici iz druge konfe cak imao veci vdrop i vdroop nek s ovom ^^ edit 2: hmm, everest test citanje iz memorije, sa asusicom sam imao oko 8k sa procem na 3.6GHz i memom na 1000MHz, a sad s ovom imam preko 10k s procem na 3.6GHz i unlinked memom na 1020MHz s istim latencijama?! ko je ovdje lud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Izmjeri voltaže multijem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |