|
![]() |
#155 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
JA neznam zašto vam je tako teško prestati pušiti? Ja sam bio probao/pušim kad sam vani negdje ili ako nešto slavimo no nikada me to nije privlačilo toliko da nebi mogao bez cigarete. Jel to samokontrola ili neznam što. @Crash probaj si to ovako zamisliti: koji je smisao i koliko je glupo ustima držati komad duhana zafkanog u papir koji sam dimi odnosno kako glup moraš biti da ulačiš dim u sebe bez veze(nije mi namjera nekoga uvrijediti!)! Razmisli malo o tome! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znaš zato što nisi nikada bio okorjeli pušač, nisi pušio preko kutije dnevno par godina, nisi već pred kraj ručka razmišljao o tome kakav će gušt biti zapaliti cigaretu nakon jela, nisi se guštao zapalivši pljugu poslije se.. :clap: Nisi bio u fazi da ćeš radije kupit kutiju pljugi i popit kavu i biti gladan pola dana, nego kupiti si sendvič ![]() Nisi imao cigaretu u ustima u svakoj situaciji i sl... Prvih tjedan do 2 mi je fakat bila katastrofa, preznojavio sam se oko 5-6 popodne stravično, sad me uopće ne smeta, tu i tamo pomislim na to i ulovi me želja, ali ništa tako strašno... |
![]() |
![]() |
#157 |
Strichek Moderator
|
@gog koliko si dugo pušio? evo mene već pljuge muče 8 godina.. ![]() @all kako najlakše prestat pušit? al nemojte mi sa onim glupim kometarima, pa jednostavno prestaneš i takva sranja. oni koji puše dosta dugo znaju kakav otprilike odgovor očekujem jer vas ima ziher koji ste prestali pušit? |
![]() |
![]() |
#158 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Probao sam ja jedan sistem ali je neslavno završilo:mad: a možda netkom uspije... reko sam sebi : pušit ću samo uz kavu , prvi dan ok, drugi dan sam već pio kavu iz šalica za čaj, do kraja tjedna sam pio 3-4 litre kave dnevno i to iz onih ukrasnih ćupova cca 0.5l ![]() Bilo mi gore zlo od kave nego cigareta ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() BTW imam gripu, grlo me boli cuclam neoangin i i dalje imam pljugu u ustima (sad ima okus mentola od neoangina). |
|
![]() |
![]() |
#161 | |
Premium
|
Citiraj:
Razlika između sada i svih drugih prestajanja je što nisam bio onako bolestan na početku da moram baciti sve upaljače, ukloniti pepljare, baciti cigarete & stuff. Bio sam skrot flegma kaj se tog tiče, tjedan, dva nakon kaj sam prestao pušiti sam tek bacioo polupunu pepeljaru iz ladice ![]() Sretno ti bilo... |
|
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Šta pušite?
Koje cigarete pušite? Ustvari, da li uopće pušite? Ja sam prije pušio Malboro light. Sad sam presao na Walter Wolf plavi, jer stedim, a stara mi puši Walter plavi pa onda od nje uzmem cigarete ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
nisam pušio do pred godinu dana...tj.taman sam bio godinu dana bez cigarete i sad opet pušim zadnjih godinu dana...a prije toga,pušio sam nekih 5-6 godina.Uvijek je tu bio Marlboro light,neko vrijeme Lucky Strike...inače,moja draga je kriva sto opet pušim ![]()
#167 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Walter, bijeli BTW..ako se ima para, crveni marlboro.. ![]()
![]() |
#168 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
15 godina imaš, a? Daj odi rađe učit il nekaj. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#169 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
ma pušim fore okolo i naokolo, jako sam lagan za sje. ![]() (haha)
#170 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#172 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() edit: da nebi bilo njesra pošto imam već infraction,korigirat ću malo i samo reći : (hint:aski ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 18.06.2008. u 00:34. |
|
![]() |
![]() |
#175 |
JDM
|
xxxx kriva tema |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
|
#177 |
JDM
|
ovo ili marlboro. 5-6 godina pušackog staza. Kutija do dvije na dan. zadnjih mjesec dana sam popusio mozda kutiju. smanjujem pa cu probat i prestat. cisto radi zdravlja, a malo i financija. Malo mi fali uz kavu, uz cugu zapalim. Nije mi cilj za stalno prestat, nego malo ocistit pluca pa krenut i neprelazit 2 kutije na tjedan... A stilistima koje rabe umanjenice i ''djele samare'' i imaju protupusačke afinitete, jer im hlace speglane na crtu smrde nakon sto pope casu mljeka u bircu porucujem da slobodno sjede vani ili jos bolje ne zalaze u birceve. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|