|
![]() |
#631 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nego netko ko ima instaliranu igru trebala bi mi usluga. Sad sam u STu i nemam DVD od TDUa, a za instalaciju TDU Mega Packa, bi trebao reinstalirat TDU (koji se nalazi na D particiji, a ja sam reinstalirao Win) jer nema registry entrya pa nemogu instalirat PACK. Uglavnom neko neka povuče te entrye i stavi ih u rar pa pošalje, hvala! Treba mi sa patchom instaliranim! Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 22.04.2008. u 00:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
pozz ![]() ![]() imam problem naime iz dosade sam poceo malo to igrat ![]() ![]() edit : problem rijesen ...nesto je profil zezao ...napravio novi i sad radi sve Zadnje izmijenjeno od: xPsycho. 16.06.2008. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Banned
|
Citiraj:
Test Drive Unlimited + Patch 1.66 + Mega Pack = vrhunska zabava, pogotovo na Internetu! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Nabavio, probao...uninstalirao...prepre loše
![]() |
#638 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
muimerP
|
Gle, NHF ali meni je preloša...jedino sto mi fora je kad stisneš mapu, pa kad se mijenja pogled u ptičju perspektivu, vozne karakteristike mi ne drže vodu... Ovo je samo moje mišljenje ![]() Mislim, to je kad se pogleda recimo da sam NFS U2, i Mw igrao najmanje po godinu dana...a ovo 15 minuta, jednostavno nema štih, a i tu ima nešto i u ukusima, a o njima se ne raspravlja. ![]() EDIT: a ovo "prepreloše" je malo prestrogo, to je samo frustracija na to da sam ocekivao puno više od leđendarnog Test drivea. Ocjena 3/5
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 21.06.2008. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#642 | |
muimerP
|
Citiraj:
Jel test drive je prije bio puno zarvijeniji od ostalih igara,a kad usporedim sa drugima nije bas prevelika razlika...
![]() |
![]() |
#643 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() mene u početku nije nimalo oduševila,kasnije sam postao ovisan.Naravno,mene to brzo prođe...kupio Ferrari Enza,riješio 40% igre i izgubio volju,zasitio se...Odustao sam kad sam kupio najbolji i najbrži auto u igri,Enza. (omjer brzina/stabilnost)
![]() |
![]() |
#644 |
Premium
|
ja sam isto poceo igrat prije nekoliko dana igrat i imam ferraria enza ali ne volim uopce s njim igrat...steta sta nema vise utrka za motore ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | ||
Banned
|
Citiraj:
Morao bi sa tebom bacit trku. Enzo WTF? A S7 @ 1000ks, a SLR, Zonda? Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Premium
|
![]() |
#647 |
Banned
|
Da, ali ima on bez TCa dosta problema, točnije šlajfa u 3. brzini, koja isključujem (nisam 100%) na 140km/h, pridodaj tome prolaske kroz krivine i vidjet ćeš da u dosta krivina moraš biti spreman na akciju. Naravno S7 je isto teška za vožnju, ali krivine 3. ili 4. manji problem, pravac 400+! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() P.S. Točno to što ti u profilu piše,ti si gamer ja nisam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#651 | |||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Moj favorit, ali nije baš kao auti za kočenje, i ima max speed manji, predstavljaju mu automobili veliku pretnju! Milioners chalange best time 41 minuta i još kusur (S7 @ 1000ks), 45 min (MV @ max ks) još MV ima prednost jer joj trafic manje smeta! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Drži se ti toga, kupio i ja key, pa neće opet da igra online, hebena igra, zadnji patch instaliran a ona opet sere da trebam downloadat novu verziju i još me baci na neku stranicu koja nema veze s test driveom. Single player mi je super, ali šta se tiče online baci je u kantu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Premium
|
Citiraj:
neznam nisam jos dovoljno igrato ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
muimerP
|
u jbt. povlačim neke stvari koje sam rekao, dao bi joj ocjenu ipak oko 4/5...vozio sam se gradom jedno 2-3 sata, iznaplačivao kazni, volzio po šumi...testirao aute naveliko, i nije loše vozit sa jagarom XJ 220(moj omiljeni auto zbog kojega sam i posudio igru) ali..jos uvijek neznam dal mogu nabrijat svoju alfu GTA(ili GT, neznam ni sam...)??I di?...ubedirava me, vuče gore od trabanta 16v ![]()
![]() |
#660 | |
Banned
|
Citiraj:
Aha, igra je zarazna... Nego na Xj220 stavi flege od Murcielaga (roadster verzije) prejebeno izgleda onda. Svi koje zanimaju bolje felge neka bace oko: ovde & ovde, ovo drugo je moja prva kolekcija! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|