Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.04.2008., 01:37   #631
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Zato je bitno da je Golf tu. To im je bio super potez, stavili su golfa u igru i povecali prodaju igre na prostoru bivse Yuge za 300%.
Mislim da R32 i nije baš hip u bivšoj Yugi, jer da je 1.9TDI onda bi situacija bila bolja

Nego netko ko ima instaliranu igru trebala bi mi usluga. Sad sam u STu i nemam DVD od TDUa, a za instalaciju TDU Mega Packa, bi trebao reinstalirat TDU (koji se nalazi na D particiji, a ja sam reinstalirao Win) jer nema registry entrya pa nemogu instalirat PACK. Uglavnom neko neka povuče te entrye i stavi ih u rar pa pošalje, hvala!
Treba mi sa patchom instaliranim!

Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 22.04.2008. u 00:48.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2008., 17:49   #632
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
pozz ovako jest da je tema malo zastarjela (ok nije ni tako strasno )
imam problem naime iz dosade sam poceo malo to igrat ali svaki put kad zelim otvorit mapu da vidim gdje se sta nalazi izbaci me na desk bez ikakve poruke zasto......inace gore je patch 1.66 i taj mega pack ...ajd pomoc ako postoji sta tnx

edit : problem rijesen ...nesto je profil zezao ...napravio novi i sad radi sve

Zadnje izmijenjeno od: xPsycho. 16.06.2008. u 18:17.
xPsycho je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2008., 00:06   #633
mislav_os
freak
Moj komp

Otkad sam ja govorio da cu je nabavit i probat,jos nisam

Al' sad cu uskoro,pa javim dojmove,inace,po vasem tu misljenju,mi nije tolko losa

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2008., 13:04   #634
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
nabavi onda i bouns aute
Staro 18.06.2008., 15:06   #635
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Otkad sam ja govorio da cu je nabavit i probat,jos nisam

Al' sad cu uskoro,pa javim dojmove,inace,po vasem tu misljenju,mi nije tolko losa
Pa jednostavno ako imaš hardware i malo volje svakako.

Test Drive Unlimited + Patch 1.66 + Mega Pack = vrhunska zabava, pogotovo na Internetu!
Staro 21.06.2008., 11:30   #636
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Nabavio, probao...uninstalirao...prepre loše
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2008., 12:26   #637
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor kkljajic Pregled postova
Nabavio, probao...uninstalirao...prepre loše
Objasni....
Staro 21.06.2008., 12:59   #638
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Pa jednostavno ako imaš hardware i malo volje svakako.

Test Drive Unlimited + Patch 1.66 + Mega Pack = vrhunska zabava, pogotovo na Internetu!
A daj mi reci...za igranje na net-u tream igricu iz dućana ili mogu "posudit od susjeda"...ak me kužiš
tech je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2008., 13:41   #639
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
mislim da ju ipak trebas kupiti u ducanu... i da skuzili smo
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2008., 13:52   #640
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Citiraj:
Objasni....
Gle, NHF ali meni je preloša...jedino sto mi fora je kad stisneš mapu, pa kad se mijenja pogled u ptičju perspektivu, vozne karakteristike mi ne drže vodu...

Ovo je samo moje mišljenje

Mislim, to je kad se pogleda recimo da sam NFS U2, i Mw igrao najmanje po godinu dana...a ovo 15 minuta, jednostavno nema štih, a i tu ima nešto i u ukusima, a o njima se ne raspravlja.

EDIT: a ovo "prepreloše" je malo prestrogo, to je samo frustracija na to da sam ocekivao puno više od leđendarnog Test drivea. Ocjena 3/5

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 21.06.2008. u 14:19.
Staro 21.06.2008., 14:26   #641
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
A daj mi reci...za igranje na net-u tream igricu iz dućana ili mogu "posudit od susjeda"...ak me kužiš
Mislim da možeš ako imaš svoj, a ne susjedov key kojeg si kupio!

Citiraj:
Mislim, to je kad se pogleda recimo da sam NFS U2, i Mw igrao najmanje po godinu dana...a ovo 15 minuta, jednostavno nema štih, a i tu ima nešto i u

EDIT: a ovo "prepreloše" je malo prestrogo, to je samo frustracija na to da sam ocekivao puno više od leđendarnog Test drivea. Ocjena 3/5
Po meni je NFS puno gori. Ovde mi je OK tj, nemoram se namučit da krenem sa Mustangom ili Enzom od 850KS kao na GTRu. Sviđa mi se baš radi toga jer se nemoram naprezat ko konj da bi se "zabavio". Isto tako nije full nerealna, mislim da je dobro balansirana, još da se auta mogu razbiti i malo manje proć kroz neke krivine i bila bi super!
Staro 21.06.2008., 14:42   #642
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Citiraj:

Po meni je NFS puno gori. Ovde mi je OK tj, nemoram se namučit da krenem sa Mustangom ili Enzom od 850KS kao na GTRu. Sviđa mi se baš radi toga jer se nemoram naprezat ko konj da bi se "zabavio". Isto tako nije full nerealna, mislim da je dobro balansirana, još da se auta mogu razbiti i malo manje proć kroz neke krivine i bila bi super!
A da, cuj...ja vozim nekog ševroleta jos uvijek, nemam Ferrarija, pa mozda je i u tome caka...ali opet ponavljam, da sam ocekivao puno puno više...

Jel test drive je prije bio puno zarvijeniji od ostalih igara,a kad usporedim sa drugima nije bas prevelika razlika...
Staro 21.06.2008., 19:43   #643
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
A da, cuj...ja vozim nekog ševroleta jos uvijek, nemam Ferrarija, pa mozda je i u tome caka...ali opet ponavljam, da sam ocekivao puno puno više...

Jel test drive je prije bio puno zarvijeniji od ostalih igara,a kad usporedim sa drugima nije bas prevelika razlika...
Ajd ti igraj to još par dana pa ćeš vidjet

mene u početku nije nimalo oduševila,kasnije sam postao ovisan.Naravno,mene to brzo prođe...kupio Ferrari Enza,riješio 40% igre i izgubio volju,zasitio se...Odustao sam kad sam kupio najbolji i najbrži auto u igri,Enza. (omjer brzina/stabilnost)
Staro 21.06.2008., 19:47   #644
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

ja sam isto poceo igrat prije nekoliko dana igrat i imam ferraria enza ali ne volim uopce s njim igrat...steta sta nema vise utrka za motore .....ali uglavno sta se tice voznje i ponasanja auta NFS se moze sakrit nije ni tu fenomenalno rijeseno ali je miljama bolje nego od nfs-a
Staro 21.06.2008., 23:02   #645
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Odustao sam kad sam kupio najbolji i najbrži auto u igri,Enza. (omjer brzina/stabilnost)
LoL.

Morao bi sa tebom bacit trku. Enzo WTF? A S7 @ 1000ks, a SLR, Zonda?

Citiraj:
Autor xPsycho Pregled postova
ja sam isto poceo igrat prije nekoliko dana igrat i imam ferraria enza ali ne volim uopce s njim igrat...steta sta nema vise utrka za motore .....ali uglavno sta se tice voznje i ponasanja auta NFS se moze sakrit nije ni tu fenomenalno rijeseno ali je miljama bolje nego od nfs-a
Ma puno je bolja od NFS serijala. I to ja govorim igra je zarazna (moram probat na netu) i nije previše teška!
Staro 21.06.2008., 23:11   #646
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
LoL.

Morao bi sa tebom bacit trku. Enzo WTF? A S7 @ 1000ks, a SLR, Zonda?

Ma puno je bolja od NFS serijala. I to ja govorim igra je zarazna (moram probat na netu) i nije previše teška!
Boldao jesi,pročitao nisi?

Citiraj:
(omjer brzina/stabilnost)
Staro 21.06.2008., 23:15   #647
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Boldao jesi,pročitao nisi?
Da, ali ima on bez TCa dosta problema, točnije šlajfa u 3. brzini, koja isključujem (nisam 100%) na 140km/h, pridodaj tome prolaske kroz krivine i vidjet ćeš da u dosta krivina moraš biti spreman na akciju.

Naravno S7 je isto teška za vožnju, ali krivine 3. ili 4. manji problem, pravac 400+!
Staro 21.06.2008., 23:23   #648
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
koliko ovo govno zahtijeva prostora na disku?! hebote, imam 7 Gb slobodnog prosora i još ne može stat..

a baja, S7 sa 1000ks je sigurno oličenje stabilnosti... LOL
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2008., 23:23   #649
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Da, ali ima on bez TCa dosta problema, točnije šlajfa u 3. brzini, koja isključujem (nisam 100%) na 140km/h, pridodaj tome prolaske kroz krivine i vidjet ćeš da u dosta krivina moraš biti spreman na akciju.

Naravno S7 je isto teška za vožnju, ali krivine 3. ili 4. manji problem, pravac 400+!
Ja tebe niš nisam shvatio Ja ti to igram bzvz...iz dosade,ne ulazim duboko u filozofiju meni bitno da auto vozi i ne izletava iz zavoja Auto je brz i ima dobar handling...za moju vožnju,najbolji.Kupio sam i tog Saleena,nabrijao ga ali i zaboravio jer ak meni auto izletava svako malo potrga mi to živce,neda mi se "uvježbavat" brijem da je za to potrebno dosta živaca...a ja igram da ih povratim a ne dodatno gubim

P.S. Točno to što ti u profilu piše,ti si gamer ja nisam
Staro 21.06.2008., 23:29   #650
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

ma hebo ja aute MV Agusta F4 Tamburini je zakon
Staro 21.06.2008., 23:39   #651
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
koliko ovo govno zahtijeva prostora na disku?! hebote, imam 7 Gb slobodnog prosora i još ne može stat..
Mislim ~7.5GB!
Citiraj:
a baja, S7 sa 1000ks je sigurno oličenje stabilnosti... LOL
Jesam li ja rekao da je najstabilniji!?!?

Citiraj:
Ja tebe niš nisam shvatio Ja ti to igram bzvz...iz dosade,ne ulazim duboko u filozofiju meni bitno da auto vozi i ne izletava iz zavoja Auto je brz i ima dobar handling...za moju vožnju,najbolji.Kupio sam i tog Saleena,nabrijao ga ali i zaboravio jer ak meni auto izletava svako malo potrga mi to živce,neda mi se "uvježbavat" brijem da je za to potrebno dosta živaca...a ja igram da ih povratim a ne dodatno gubim

P.S. Točno to što ti u profilu piše,ti si gamer ja nisam
Hahaha, ajde dobro samo sam iznio neke činjenice!

Citiraj:
ma hebo ja aute MV Agusta F4 Tamburini je zakon
Moj favorit, ali nije baš kao auti za kočenje, i ima max speed manji, predstavljaju mu automobili veliku pretnju!

Milioners chalange best time 41 minuta i još kusur (S7 @ 1000ks), 45 min (MV @ max ks) još MV ima prednost jer joj trafic manje smeta!
Staro 22.06.2008., 00:19   #652
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Citiraj:
Mislim ~7.5GB!

Moj favorit, ali nije baš kao auti za kočenje, i ima max speed manji, predstavljaju mu automobili veliku pretnju!

Milioners chalange best time 41 minuta i još kusur (S7 @ 1000ks), 45 min (MV @ max ks) još MV ima prednost jer joj trafic manje smeta!
sve to stoji sta si rekao ali opet među motorima u igri taj je najlaksi za upravljanje uglavnom kroz zavoj je dosta lako proci a da ne govorim o ubrzanju kojeg ni jedan auto nema niti ce imat tako da ako staza ima dosta zavoja u velikoj si prednosti...od drugih motora su mi jos dobri Kawasaki Ninja ZX-10R i Ducati 999 R a sta se tice mB klase tu su mi dobri samo MV Agusta F4 Brutale 910S i Kawasaki Z1000 ...steta sta nema malo vise modela pogotovo neke honde ili yamahe da i neka klasa s choper-ima
Staro 22.06.2008., 01:10   #653
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Drži se ti toga, kupio i ja key, pa neće opet da igra online, hebena igra, zadnji patch instaliran a ona opet sere da trebam downloadat novu verziju i još me baci na neku stranicu koja nema veze s test driveom.
Single player mi je super, ali šta se tiče online baci je u kantu....
R@zzoR je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2008., 01:38   #654
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor R@zzoR Pregled postova
Drži se ti toga, kupio i ja key, pa neće opet da igra online, hebena igra, zadnji patch instaliran a ona opet sere da trebam downloadat novu verziju i još me baci na neku stranicu koja nema veze s test driveom.
Single player mi je super, ali šta se tiče online baci je u kantu....
Zato ćeš meni dat da probam, pa ti javim

Citiraj:
uglavnom kroz zavoj je dosta lako proci a da ne govorim o ubrzanju kojeg ni jedan auto nema niti ce imat
Pa i nebi baš rekao, jer ima dosta A class auta, koji idu ispod 3 sec a otprilike i motor ide tako. Probaj startat sa S7 i full TC, pa ćeš vidit kako ispali!
Staro 22.06.2008., 01:43   #655
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Citiraj:

Pa i nebi baš rekao, jer ima dosta A class auta, koji idu ispod 3 sec a otprilike i motor ide tako. Probaj startat sa S7 i full TC, pa ćeš vidit kako ispali!

neznam nisam jos dovoljno igrato ali nekoliko trka koje sam odigrao gdje nije bilo razvrstano po grupama znaci ja s motorom a PC protivnici svi s nekim zvjerima iz a klase i odmah ih u startu prođem.....ili sad pc nezna igrat ili sta ja znam
Staro 22.06.2008., 01:55   #656
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
neznam nisam jos dovoljno igrato ali nekoliko trka koje sam odigrao gdje nije bilo razvrstano po grupama znaci ja s motorom a PC protivnici svi s nekim zvjerima iz a klase i odmah ih u startu prođem.....ili sad pc nezna igrat ili sta ja znam
Već naslućuješ odgovor. Igrao sam na PS2 i tamo imaju 3 razine: easy, normal, hard i stvarno moram reć da je prilično teško na hrad jer su protivnici dosta brzi. Ovde su dosta glupi, jer jednostavno sa bržim autima gube!
Staro 22.06.2008., 02:06   #657
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

a ima li onda koja fora da se promjeni ta tezina barem na normal kod pc verzije naravno
Staro 22.06.2008., 02:21   #658
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
a ima li onda koja fora da se promjeni ta tezina barem na normal kod pc verzije naravno
Pa i nisam baš našao, jedino mi se net čini kao MOD, jer kao na svakoj igri AI != čovijek
Staro 22.06.2008., 02:21   #659
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

u jbt. povlačim neke stvari koje sam rekao, dao bi joj ocjenu ipak oko 4/5...vozio sam se gradom jedno 2-3 sata, iznaplačivao kazni, volzio po šumi...testirao aute naveliko, i nije loše vozit sa jagarom XJ 220(moj omiljeni auto zbog kojega sam i posudio igru)

ali..jos uvijek neznam dal mogu nabrijat svoju alfu GTA(ili GT, neznam ni sam...)??I di?...ubedirava me, vuče gore od trabanta 16v lol
Staro 22.06.2008., 02:36   #660
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
u jbt. povlačim neke stvari koje sam rekao, dao bi joj ocjenu ipak oko 4/5...vozio sam se gradom jedno 2-3 sata, iznaplačivao kazni, volzio po šumi...testirao aute naveliko, i nije loše vozit sa jagarom XJ 220(moj omiljeni auto zbog kojega sam i posudio igru)

ali..jos uvijek neznam dal mogu nabrijat svoju alfu GTA(ili GT, neznam ni sam...)??I di?...ubedirava me, vuče gore od trabanta 16v lol
Možeš u Italian Tunera, poslikam mapu pa ti pošaljem!

Aha, igra je zarazna...

Nego na Xj220 stavi flege od Murcielaga (roadster verzije) prejebeno izgleda onda.

Svi koje zanimaju bolje felge neka bace oko: ovde & ovde, ovo drugo je moja prva kolekcija!
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno