|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
(riješeno)zamrzavanje komp-a
koristim winXP. kada upalim racunar i ulogujem se na bilo koji od 2 accounta koja imam komp. mi radi nekih 40-ak sekundi i onda samo se zamrzne. ne stignem upaliti ni system restore niti pogasiti startup programe na msconfig. moze li mi neko reci zasto se to dogadja i kako da rijesim a da ne formatiram hard disc? dok tako stoji zamrznuto strelica misa se moze pomicati ali ni na sta ne mogu kliknuti niti sta mogu otvoriti. Zadnje izmijenjeno od: pepson. 16.06.2008. u 19:55. Razlog: riješeno (formatirao) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Format c:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako u safe modu radi, obriši sve drivere koje imaš i izvadi sve nepotrebne uređaje pa onda uđi u normal mod. Ako radi, znaš gdje je problem... Isto tako, pogledaj što ima u Event Vieweru i udri jedan po jedan program za testiranje, imaš sve u stickyju tu ili na OC podforumu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
ali ne radi u safe mode. isti slucaj kao u normal! sta sad? daj mi link? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 16.06.2008. u 00:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Po postu iznad sam shvatio da radi, ali nema veze. Skini bootabilni memtest86+ pa za početak provrti njega. http://www.memtest.org/download/2.01...+-2.01.iso.zip Raspakiraj i snimi na CD(-RW) kao image. Pusti barem 10 prolaza... Da ti dođem još kući to sve testirati? Imaš gore...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
|