|
![]() |
#722 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Španjolci nisu ta klasa ipak,nemaju šanse protiv Šupaka u sigurnome polufinalu,po meni barem... A Rusi...zapapriti će oni gadno tamo u skupini...idu dalje,kao drugi u četvrtfinale...na Šupke,naravno ![]() Samo da izdrže bez Aršavina,a onda...to je barem 30% jača ekipa sa njim.Doslovno. |
|
![]() |
![]() |
#724 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja mislio na talijane ali nema veze ![]()
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#728 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Croatian Language School
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Super Moderators
|
Navodno na teren izlaze: Pletikosa - Šimić, Vejić, Knežević, Pranjić - Leko, Pokrivač, Vukojević, Rakitić - Petrić, Klasnić.
![]() |
#731 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pametno.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Zaboravil si jš Španjolsku! Nemoj me zezat, ili si ti to napisal zbilja POKRIVAČ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#734 |
Banned
|
Još bi valjalo odmarat Rakitića a ubacit Budana, kad je bal - nek je bal ![]() Mislim da će kladionice tipovat još gore nego protiv švaba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Sorry al nasmijavaš me... kaj je logično da uopče netko pomisli da pokrivač može igrat u prvih 11, lik je prije 3 godine u Varteksu sjedil juniorima na klupi dok ga nisu progurali u prvih 11 pa prodali u dinamo! Ajd molim te i s Pokrivaćem, on je na Euru samo da se prezentira, tj plača da ga uzmeju na Euro! Naježim se svaki put kad se sjetim da je i on na Euru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Kakve to veze ima bitnije je da se niko bitan iz prve postave ne strga ili pocrveni (ako pocrveni ne igra iduću makar se x puta brisali kartoni) nego što ljudi mislili o rezervi, osebno kad se zna da smo 100% prvi u skupini... ![]() Upravo sad je prilika da se isprobaju rezerve kolko koji vrijedi i da se malo kondicije nabije te da se prva postava malo sredi i odmori i da kad dođu česi rješe to po kratkom postupku...
![]() |
#737 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Neće Budan vidit baluna više na ovom prvenstvu, barem ne bi da se mene pita! Ima li netko podatak koliko je pretrča, tj. prohodao na utakmici protiv austrije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.06.2008. u 00:49. Razlog: Multi-quote mu predstavlja nerješivu enigmu... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Guest
|
Ahaa,na Ultramegašupke,dakle... ![]() Citiraj:
![]() Dajte,stavite ovo na stalni popis smajlića,oooo kako će biti prikladno "potegnuti" za ovim "tu-i-tamo". ![]() Ej! Na ce ti fali kvadr...ovaj,ispustio si plus ispred ove desetke u računici,momak... ![]() ![]() Hebeno je samo to što se i taj Pranjić troši,ali se o tome baš i ne piše puno...nadam se da će igrati max 1.poluvrijeme. Inače,apsolutno nevažno hoćemo li dobiti ili izgubiti.Samo da pristup bude pravi.Za ostalo me nije briga. Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 15.06.2008. u 01:11. |
|
![]() |
![]() |
#742 |
Super Moderators
|
Mali Rakitić je dobio priliku i pokazao kako se bori i za repku i za mjesto u momčadi...nek pokaže to i ostatak pričuva ![]()
![]() |
#743 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#744 | |
Guest
|
Citiraj:
A ti si se ocito primio tok pokrivaca. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#746 |
Beskorisna bitanga...
|
Da baš tako... Equality of points after the group matches If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings. a) Higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question. b) Superior goal difference from the group matches played among the teams in question. c) Higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question. d) Higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question. e) If, after applying criteria a) to d) to several teams, two or more teams still have an equal ranking, the criteria a) to d) will be reapplied to determine the ranking of these teams. If this procedure does not lead to a decision, criteria f) and g) will apply. f) Results of all group matches: 1. Superior goal difference 2. Higher number of goals scored 3. Higher number of goals scored away from home 4. Fair play conduct. g) Drawing of lots. Dakle prvo broj bodova u međusobnim ogledima (u završnici je naravno samo jedan pa je pobjeda eliminacijski faktor) i zato su jedino poljaci mogli uprskati stvar da su dobili austriju i nas a švabe austriju mi poljaci i švabe bi imali 6 bodova i bio bi krug jer poljaci nas, mi švabe a švabe poljake i onda bi išlo po gol razlici i ostalim glupostima, ovako da mi dobijemo 0 bodova svejedno samo švabe mogu imati 6 a kako smi ih dobili mi smo prvi... ![]()
![]() |
#748 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Super Moderators
|
Navijam za Austriju ![]()
![]() |
#750 |
Beskorisna bitanga...
|
Pa i nije, zapravo je logično kad gledaš - naime glupo bi bilo da ti nekoga pobjediš (i imate isti broj bodova) on ide dalje dok ti nejdeš dalje (iako imate isti broj bodova) ono on dobije neke pacere 5:0 i ti ostaješ doma iako si ga na sadio 3:0 recimo... ![]() Neeego... ![]() Cro i Aut u polufinalu... ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|