|
![]() |
#511 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#512 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Mislim da je Babić i Betisu ove godine odigrao 0 utakmica...pa mislim da zbog toga nije ni pozvan... Nešto sad kombiniraju Mamići oko Babića,a i Klasnića iako mi je ta opcija puno manje vjerovatna. Nije mi jasno zašto killer ne igra ak je zdrav...u relativno dobroj formi je ak sam dobro pratio.Ja bi Olića bacio na lijevo krilo,ionako je pred golom neupotrebljiv,Klasnića i Petrića u napad,na desnom krilu je Srna...imamo dva šprintera na krilima onda...Pranjić slabo odrađuje taj posao.
![]() |
#514 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
smijesno je kako se dijele cipele u toj nasoj repki. kao i u necem o cem se tu nesmije pisati. ili si podoban ili nisi. uopce nije vazno znas li igrati ili ne. vazno je da se naguzis selektoru, i da jedes njegova govna. ako neces, out bez obzira na tvoja dostignuca. ok, treba se imati odnos selektor-igraci, i postivati taj odnos, no bilic, gledajuci njegove nastupe, bas i ne odaje portret lika s kojim se da normalno razgovarati.ta sarada oko ugovora i nekakvog nacionalnog zanosa da ne prihvati neke milionske ugovore je naprosto zamagljivanje ociju, jer ce ionako otici prvom prilikom. no treba jos malo podici vlastitu cijenu. kemija vec puno puta videna,provjerena i iskemijana od kriminalaca mamica. a to se nazalost odrazava na cijelu repku.nazalost.mada to nije samo u nogometu. eto primjera cervara.prodao se nakon uspjeha.i sad je nedodirljiv bez obzira ide li mu ili neide.mozemo samo zamisliti kakav onda ima utjecaj na igrace i njihov moral.moras ga trpiti iako vidis da grijesi. stoga, treba se promijeniti pristup i stav prema igracima.bilic cak i simpaticno zazvuci s nekim kaznama i restrikcijama zbog neposluha,no nekako imam osjecaj da je to sve ispolitizirano i prenapuhnuto...a koji je cilj...to valjda oni znaju...no kako vidimo, repka trpi. a ona je ipak visi cilj od necije osobne ambicije..ili nije?
![]() |
#515 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Sto se tice nase tekme jucer je da nije bila nesta posebno , ali stvar je u tome da mi imamo 3 boda i to mi je sasvim dovoljno.Nitko nece pamtiti losu igru ali pobjedu oce. A danas mislim da ce Francuzi i Nizozemci slaviti , jedino ak se ovi teletabisi Talijanski neskrompiraju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
U našoj repki. Citiraj:
E, sad si i dobio cipelu-imaš lijepih tjedan dana da popričaš sa administratorom o podobnosti...pogotovo u svijetlu pobrisanih postova i objašnavanja preko PM-a ![]()
![]() |
![]() |
#517 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
igra je uistinu bila katastrofalna, ali pobjedi se ne gleda u zube, lošoj igri pak da... mislim da ova generacija ima puno veći potencijal no što su jučer pokazali, uostalom imali smo ih prilike gledati, činjenica je da fali dudu, ne treba se sada na to izvlačiti ali njegovim izostankom mijenja se koncept cijele formacije. i ne nije isto uđe li olić s klupe u 70-oj minuti pa onda napravi nered ili igra od prve i makar da sve od sebe (čestitke) ovi ga prokljuve i onda trči u prazno, dakle direktan hendikem zbog dudua. zašto je modrić defenzivni vezni ako je to niko kovač? i u dinamu ga guraju na defenzivu, ja to nikada nisam razumio, dečko se tamo potpuno izgubi, on treba kreirati igru sa polovice terena, a ne sa kraja našeg šesneaterca, pa jučer je niko kovač više bio na austrijskoj polovici nego modrić!!!!!!!!! ne razumijem...... isto tako, netko je već rekao, kranjčar treba ići iza petrića, a ne na krilo, on nebu trčal to svi znamo, a n taj način samo se opterećuje srna jer praktički igramo s jednim krilom, bilićeva ideja da bu pranjić pretrčaval tisuće kilometara i još igral obranu je čista iluzija............bek je bek a krilo je krilo, pranjić je krilo. sve u svemu nadajmo se da će se dečki trgnut, jer ovo je jako loše! meni je bitno da oni ostve srce na terenu i da daju sve od sebe, u ovoj tekmi to nisu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#519 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
-------------olić------------ -----------kranjčar----------- --modrinjo--------------srna-- --------kovač--vukojević------ -šimunić-kovač--šimić-ćorluka- ----------pletikosa------------ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni se recimo Knežević jako dopao kao stoper, čini mi se puno sigurniji od Šimić, jači je fizički a i u skoku. Mislim da je dobitna stoperska kombinacija za sljedeće kvalifikacije Knežević - Križanac, ako se umirovi R. Kovač. Šimunića bi trebalo koristit kao lijevog beka, samo da malo više ide naprijed, a na lijevom krilu Pranjića ili Kranjčara, zavisno o rezultatu/protivniku. BTW, thx na cipeli Gradjaninu, ove političko/nogometno/mafijaško/ostalo insinuacije su skoz nepotrebne.
![]() |
#521 |
Guest
|
A uostalom, kada smo igrali jako dobro protiv u startu deklasirane momcadi! ? ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Neradnik
|
Jao jeste vidjeli ovo ....hahahahahaha http://www.sportskenovosti.hr/index....&clanak_id=909 |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#525 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#526 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#529 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Napokon pošten gol i akcija na prvenstvu.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Premium
|
Ne treba Talijane nikad otpisivati, mada je poznato da oni nikad na početku ne igraju briljantno. Ja se ne sjećam kad ih je zadnji put netko razbio s tri ili više razlike. Ili će ostat ovako ili će Talijani zabiti barem jedan gol, a možda bude i x. Mada kako na trenutke perfektno igraju Nizozemci možda ih i razbiju. Netko je spomenuo Kranjčara i trku - prosinečki nikad nije trčao pa znamo što je značio za nas. Ne kužim kako Kranjčar ne vidi da ga mora gurnut više u sredinu i bliže napadačima. I Modrića isto. I svakako bi po mom mišljenju trebali igrati s dva defenzivna vezna (Kovač + Vukojević). Ako je '98. Jurčić mogao trčati za sebe i Žutoga nek sada Vukojević trči za sebe i Kranjčara. On to sigurno može ![]()
![]() |
#535 |
Super Moderators
|
Ubili boga u žabarima ![]() 3:0 ![]()
![]() |
#537 |
Super Moderators
|
Ne varaš se, to je izraz koji je uhvatio korjena i za njih... I za škvadru iz Ljubljane kad smo već kod toga ![]()
![]() |
#538 |
The Dark Side of Moon
|
Neznam ako ste primjetili ![]() ![]() ![]()
![]() |
#539 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Prvaci su Nizozemci, Njemačka ili Portugal. Naša reprezentacija nažalost drugorazredna što se vidilo i po igri jučer ![]() Mislim da ćemo biti sretni ako prođemo skupinu...
![]() |
#540 |
Super Moderators
|
Ma, ono jučer je bila mala varka da se švabe opuste ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|