Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.06.2008., 22:57   #481
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Za Njemačka - Poljska -> 2:0
Da citiram sam sebe, TOLD YOU. Dobar mi je prosjek pogađanja zasad, ovo mi je već 3. za koju sam pogodio rezultat. Skoro sam pogodio i za naše, al dobro da nisam, iako je taj njihov gol visio u zraku čitavo drugo poluvrijeme.
Za sutra bih rekao: RUM 0 - FRA 3 i NIZ 2 - ITA 1

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 22:58   #482
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ako hoćete pozitivu - to je u svakom slučaju igra Pletikose i obrambenih igrača. Cijela utakmica gotovo bez greške. Napad i vezni red (izuzev Olića) nisu zaslužili hvalospjeve i ne vidim zašto bi ih i pisali.

1v@n, mislim da ćeš si pokvariti prosjek. Rumunji uopće nisu toliko loši da bi izgubili tri razlike, a ni na Nizozemce ne bih tipovao protiv Italije, prije će to biti x.

BTW, pohvale HTV-u zbog skecheva s Johnom Cleesom, nasmije me na brzinu svaki put

@fanATIk pogledaj sve kaj sam napisao. I ja sam optimist. Da s ovakvom igrom ne budu daleko dogurali, to je istina i ne vidim zakaj to ne bi smio napisati? I ja sam sretan kaj smo pobijedili, ali se i na igračima nakon kraja utakmice vidjelo da nisu zadovolnji izvedbom. Znaju da nisu bili na potrebnoj razini. Također zato što znaju da se to s Njemačkom ne smije ponoviti jer im neće proći...

A i jeste se ulovili tog suca, nije on kriv što se nismo mogli istrgnuti iz austrijskog presinga u drugom poluvremenu. Doduše, da je isključio onog tipa vjerojatno bismo utrpali 3 komada i mi sad ne bismo ovo pisali. Možda bolje da su se ove slabosti pokazale na ovoj utakmici

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 08.06.2008. u 23:11.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 23:01   #483
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Negativizam?
Da negativizam. Jesmo pobijedili? Jesmo. I uz onakvog suca. I uz onakvu igru kakva god da bila. I šta sad? Pisat protestna pisma HNS-u jer ih nismo zgazili s 5:0? Ili da tražimo Bilićevu ostavku? Svašta... Pobjeda je pobjeda. Mislim, vrijeme je da se fešta a ne da se pljuje. Dobro, ja sam optimist po prirodi al za neke stvari mislim da se pretjeruje. Ponovit ću još jednom; HRVATSKA je pobijedila.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 23:11   #484
Kristijan1
Premium
Moj komp

Kristijan1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor ZZZZ Pregled postova
Samo jedno pitanje jeli Budan naučio trčati? Stvarno me je razočarao, ako se ne popravi nema šta tražiti na Euru! po mom mišljenju

Rezultat se pamti, tako da je sve ok, za sada

Neznam koji je k...c s tim Budanom , bilo ga je prestrašno gledati ( meni je osobno bilo neugodno) čovjek nije normalan .
Mislim da previše očekujemo od ove momčadi a realnost je da nisu toliko dobri koliko bi mi svi željeli da budu .
Nadam se da će protiv Poljske pružiti daleko bolju igru i uzeti 3 boda .
U četvrtak protiv njemaca bilo bi dobro da ne izgubimo sa više od 3 gola razlike !
Kristijan1 je online   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 23:14   #485
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Početak tekme mrak, tako se igra.
Suci pogotovo glavni za prijavi Fifi, jer za onaj faul bi se možda mogao dat i crveni a ne ostavit igrača u igri koji ima već žuti, nabijem ga.
Olić car, trči ko mutav svaku tekmu, odličan, modrić klasa za sebe, nije svih 90 min takav ali kad mu se da radi čuda.
Budan, jebote ja bi više trčao..
Srna isto odličan.
Kad će bit jači protivnik bolje ćemo igrat.
Njemačka pada.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 23:17   #486
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja ne znam što taj Budan uopće radi u reprezentaciji, na početku sezone je zabio 2-3 wow gola u Parmi, da bi na kraju završili u 2. ligi. Ako je on materijal za repku, onda je i Jasmin Agić

A naši mediji su krivi za to što se takve igrače diže u nebo nakon jednog bljeska u desetak godina karijere i javnost očekuje da budu uvršteni u reprezentaciju. Mislim da je Marković najveći krivac za ovakvo stanje u reprezentaciji.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 23:28   #487
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

I meni je bilo neugoidno gledat budana kako šeta po terenu. Strava

Brijem da ćemo protiv Nijemaca igrati s jednom špicom (Olić) i Rakitićem malo iza njega. Mada bi ja osobno stavio Rakitića na Kranjčarevu poziciju, a Kranjčara na polušpicu. IMO Kranjačar je idealna osoba za igrati iza napadača s pouno slobode i kreacije u igri. To kaj mu seru za trčanje - sjetite se samo Asanovića i osobito Prosinečkog. Nisu trčali ali su njihova dodavanja i potezi rješavali mnoge ključne utakmice (Asanović protiv Turske na našem prvom euru, Prosinečki protiv Jamajke i Nizozemske 98, protiv Celtica za ulazak u ligiu prvaka s Dinamom...)

IMO, Kranjčar je prvi nakon žutog koji zna s loptom iole poput njega. Rakitić ima potencijal biti bolji od Nike, ali to još nije, mlad je i dosta oscilira u igri.
Staro 08.06.2008., 23:38   #488
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Aha,sigurno je teško trčati sa štiklom među guzovima...
lol
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 23:44   #489
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Da negativizam. Jesmo pobijedili? Jesmo. I uz onakvog suca. I uz onakvu igru kakva god da bila. I šta sad? Pisat protestna pisma HNS-u jer ih nismo zgazili s 5:0? Ili da tražimo Bilićevu ostavku? Svašta... Pobjeda je pobjeda. Mislim, vrijeme je da se fešta a ne da se pljuje. Dobro, ja sam optimist po prirodi al za neke stvari mislim da se pretjeruje. Ponovit ću još jednom; HRVATSKA je pobijedila.
ovakvo razmišljane je totalno suicidalno po reprezentaciju

IGRA je ono što donosi pobjedu,golove...a ne sreća,kakve smo danas imali oho-ho.Također,golmani nisu ti koji donose pobjedu,što je danas bio slučaj,igrač utakmice Stipe Pletikosa

nemojte zaboravit da smo danas,bez obzira na to što je domaćin,igrali protiv TREĆERAZREDNE reprezentacije Europe.

Poljaci će nas dobro namučit,a s Njemačkom nemamo šta tražit.

Jako je zabrinjavajuće kada nas sreća i jedan odličan nastup vratara spasi protiv momčadi koja s obzirom na kvalitet može biti sretna sudjelovanjem na Europskom prvenstvu.

Češka,Portugal,Njemačka,Nizozemska,Italija,Španjolska,Grčka i dalo bi ih se još dosta nabrojat,su sigurno kobne po nas!

Bilić je odličan trener i psiholog,jednostavno je ovo maksimum ove generacije...stoga,slažem se,ne treba pljuvat već slavit pobjedu.No treba malo smanjiti apetite,očekivanja...trebamo se svi spustit na zemlju.

No mi smo zajebanog mentaliteta i malo smo preponosni,malo se precjenjujemo...to općenito i je u krvi svih balkanaca.Ne kažem da je to loše,vjerujem da nam je to upravo i donijelo tolike sportske uspjehe,ali je i veliki,veliki problem kada ne uspijemo.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 09.06.2008. u 00:00.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 00:09   #490
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Generalno, protiv Njemaca ćemo morati igrati puno bolje ako hoćemo pozitivan rezultat. Osobno bi igrao kao i Portugalci 4-5-1, Olić u vrhu te staviti Rakitića u vezu. Možda je mlad al se hoće dokazat. Što se tiće Budana nemam riječi, katastrofa, trebao je pogledati Nijemce danas pa nek vidi kak trče napadači, nijedan se nije sprešetavao i čekao loptu...
9800pro je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 00:23   #491
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
ovakvo razmišljane je totalno suicidalno po reprezentaciju
IGRA je ono što donosi pobjedu,golove...a ne sreća,kakve smo danas imali oho-ho.Također,golmani nisu ti koji donose pobjedu,
Ti si očito prespavao prošlo EP.

3 boda u đžepu. Idemo po još koji a poslije grupe lutrija.
Staro 09.06.2008., 00:33   #492
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
....igrali protiv TREĆERAZREDNE reprezentacije Europe......
A u koju bi kategoriju po tvom velikom poznavanju nogometa stavio aktualnog prvaka Evrope, Grcku prije proslog evropskog prvenstva?

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 00:52   #493
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Eto Nijemci rutinski preko Poljaka, a najbolji mi je komentar u jutarnjem - najbolji Poljaci ionako igraju za Njemačku

Inače, izgleda da bu po igri ovo još jedan loš euro. Činjenica je da je Grčka osvojila Euro ružnom i odbojnom igrom (kao i Italija SP). Samo bojim se da kad smo mi u pitanju da nema velkog rezultata bez dobre igre. Nemamo igrače koji će cijeli turnir odigrati poput Talijana.

Ni o jednom ni o drugom na PCE raspravljao nebuš :-)

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.06.2008. u 01:20.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 01:20   #494
Opaki
Banned
Moj komp

Opaki's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Grci su nešto što u povijeesti velikih natjecanja se nije dogodilo, to je druga priča.

Mene je općenito razočarala cijela ekipa, nisu se mogli sastat s loptom, i gdje je ta strašna trka na kojoj su tolko radili?

Ovog olića ja nemogu smislit i dalje makar je bio jedan od boljih što je posebno žalosno jer su me totalno razočarali Čorluka Petrić i Kranjčar. Mislim da su i oni svjesni da su bili jako loši jer kako je u indexovom članku pisalo da su bili tužni u svlačionici.

Šta nije valjalo nema smisla pričat kad se nisu mogli sastat s loptom a cjelo prvo poluvrijeme je lopta bila u zraku.

I molim vas nemojte da vam Božo sušec i panj Štimac kroji mišljenje, od Budana su napravili kriminalca, a čovjek je ušao u igru bez igre,bio totalno zbunjen po mom viđenju , nije ni jednu loptu dobio u noge,
i nije htjeo trčat za četvoricom iz zadnje linije bezveze,
mislim da je Van nistelroy ušo ništa se nebi promijenilo kad vezna linija se ne može nosit s autrijancima plus bekovi koji se nemogu sastat s loptom.

Sudac je jedino trebao isključit onog kaj je držal olića (pa taj mora da nema mozga uopće), al je išel pod ruku Austrijancima u tom trenutku ostalo ok suđenje.

DEFINITIVNO nisam očekivo ovako lošu igru, i nadam se da će počet igrat nogomet jer ovako nećemo nigdje doć čini se da su bili totalno impresionirani , oni definitivno mogu više i bolje, jer mislim ako Bilić i ekipa tamo to sad ne srede ko će?
Opaki je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 04:08   #495
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Ti si očito prespavao prošlo EP.

3 boda u đžepu. Idemo po još koji a poslije grupe lutrija.
nisam ja prespavao niti jedno veliko nogometno prvenstvo...

isto tako znam da lopta ne ulazi sama od sebe u gol,pogotovo ne protiv kvalitetnijih momčadi.
Staro 09.06.2008., 04:20   #496
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
A u koju bi kategoriju po tvom velikom poznavanju nogometa stavio aktualnog prvaka Evrope, Grcku prije proslog evropskog prvenstva?
Grčka?U jednaku kategoriju kao i Hrvatsku!!Prosječna ili momčad malo iznad prosjeka koja je jednostavno "eksplodirala" na prošlom EP-u kao Hrvatska 98' u Francuskoj.

Nemoj samnom ulazit u raspravu znanja,kad ti ni pravopis još nije legao.

Uostalom,uopće ne razumijem šta ti želiš reć...

Tvoja poanta spominjanja Grčke je da trećerazredna ekipa uvijek može iznenadit i pobijediti svakoga?E pa čestitam,čak mi i pomažeš u mom načinu razmišljanja JER to onda znači da se Hrvatska trebala pripremiti i za taj scenarij,odigrati PUNO bolje da je nebi taj outsajder kojeg su 2006.g u sred Beča osramotili s 4:1 potukao u današnjoj tekmi!!

Dajte se pomirite s činjenicama...

Vidjet ćete šta će Njemačka napravit Austriji,a šta nama...

Da je Austrija danas ono što je bila Grčka na prošlom EP-u koju si spomenuo,nas danas ni dragi Bog nebi spasio!!!!!

Think!Think!Think!
Staro 09.06.2008., 07:49   #497
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Opaki Pregled postova

I molim vas nemojte da vam Božo sušec i panj Štimac kroji mišljenje, od Budana su napravili kriminalca, a čovjek je ušao u igru bez igre,bio totalno zbunjen po mom viđenju , nije ni jednu loptu dobio u noge,
i nije htjeo trčat za četvoricom iz zadnje linije bezveze,
Ne moraju nama Božo Sušec i Štimac krojit mišljenje o onome što sami vidimo. Pa bio sam u birtiji, nisam pola toga čuo što komentatori govore, pa vidio sam lika da se vuče ko krepana mačka.

I nije htio trčat za četvoricom bezveze? A šta je onda ulazio? Da dobije loptu u noge, da mu netko jednostavno servira gol? Ne znam što od toga.

Citiraj:

Vidjet ćete šta će Njemačka napravit Austriji,a šta nama...
A vidjet ćemo. Ali što ćeš ti napravit ako ne bude kako ti sad kažeš, posipat se pepelom? Tako uvijek pričaš i kad Dinamo igra... Uvijek je sve naše za k...., ništa ne valja, nemamo pojma - ja mislim da je to balkanski sindrom - seri po svome i kad valja, kod susjeda je uvijek bolje.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 07:57   #498
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:

Uostalom,uopće ne razumijem šta ti želiš reć...
Sorry na mojem nepoznavanju pravopisa, nadam se da ne zamjeras, ipak sam mlad i neiskusan, te ne pratim dovoljno nogomet da bi raspravljao i pametovao (ja).

Kako ne razumijes sto zelim reć? Jednostavno je. Razmisli.

Ja ti necu vise odgovarati, cak necu ni piskarati po ovom topicu, ipak sam rodjen u neznanju. Sa moje strane EOD.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 08:52   #499
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Aj neš malo vedrije, ide ko samnom na sljedeću tekmu, imam 3 karte a nitko ne želi samnom
Istina karte su crne bijele jer im je ponestalo boje tad...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 09:33   #500
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Ne moraju nama Božo Sušec i Štimac krojit mišljenje o onome što sami vidimo. Pa bio sam u birtiji, nisam pola toga čuo što komentatori govore, pa vidio sam lika da se vuče ko krepana mačka.

I nije htio trčat za četvoricom bezveze? A šta je onda ulazio? Da dobije loptu u noge, da mu netko jednostavno servira gol? Ne znam što od toga.

A vidjet ćemo. Ali što ćeš ti napravit ako ne bude kako ti sad kažeš, posipat se pepelom? Tako uvijek pričaš i kad Dinamo igra... Uvijek je sve naše za k...., ništa ne valja, nemamo pojma - ja mislim da je to balkanski sindrom - seri po svome i kad valja, kod susjeda je uvijek bolje.
Drugi dio je totalna istina. Uvijek seremo po sebi.

Troughbred, ja stvarno neznam odakle ti izvlačiš ovakve zaključke.
Istina je da smo igrali loše, ali 3 boda su tu. Ali bilo je tu dosta pozitivnog.npr:
Pletikosa je svjetski golman i to dokazuje zadnjih par godina, čak i s ovakvom loptom koju ni Čech nije mogao ukrotit brani odlično i sigurno.
Obrana je također odlično odigrala, mada je bila najlošiji dio momčadi dosad. Jedina greška je što obrambena liniju nisu gurnuli gore, skratili prostor za igru i kombinatorikom na sredini zaustavili Austrijance, ali se i iz ovakve igre vidi da smo vrlo jaki u skoku, da Robert Kovač dirigira obranom mada nije imao dobru sezonu. Još jedna pozitivna stvar je Olić, koji mada tehnike nema pritiskom i trudom će uvijek nešto napravit.
Ima tu još puno stvari za reć, ali još je jutro i neda mi se možda kasnije.
E da, još nešto, tko je to ikad nas ikad zgazio, kako ti najavljuješ da će nam se desit s Nijemcima?!
Staro 09.06.2008., 10:19   #501
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Mogao bi i ti poraditi na svom pravopisu kad se već hvataš za tuđi.
Ili ti je pravilno korištenje interpunkcije preteško?

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 10:25   #502
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ma hajde biti će dobro, iz ove relativno loše utakmice će izvući neke zaključke i dobro odigrati ostatak EURA.... ne volim ovaj negativni način bodrenja repke,...

Pa ajde kad već svi spominjete Grčku sjetite se njihovih tekmi, pa to je bila jad i bijeda, na krumpire dobili Portugalce, na krumpire izjednačili sa Španjolcima, popljugali od Rusa i na sreću prošli skupinu a dalje sve krumpir do krumpira isto su se branili na svim tekmama do kraja kao mi jučer.
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 11:02   #503
Buger
Premium
Moj komp

ma dobro ajd, imamo osigurana 3 boda, ako prođemo skupinu može svašta biti...

evo sastava za Njemačku xD

------------------------------Olić---------------------------
------------Kranjčar-----------------------------------------

-Pranjić-------Modrić---------------------------------Srna--
-------------------------------N.Kovač---------------------

-Šimunić---------Knežević---------R.Kovač----------Ćorluka-

--------------------------Pletikosa--------------------------

Kasnije još Rakitić uđe...
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 11:21   #504
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Meni nije baš bistro zakaj Pranjić igra na tom mjestu i čime si je to zacementirao položaj u prvih 11

Niti je to njegova prirodna pozicija niti on to može odradit kak treba.

On u kombinaciji sa depresivnim/ozljeđenim EMO Čorlukom dovodi do toga da nam se vezni red razvlači po terenu obavljajući njihove defanzivne zadatke a kad se krene u napad od njih opet nema koristi...

Nekak mi se čini da bu se Bilić itekako plakao za igračem kao što je Babić...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 11:26   #505
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
ja se sican penala i gola, tad se pocelo sve bacat u zrak i tocit zestoko u krigle, posli smo samo kleli suca

a onaj Budan (koje taj uopce), koji telac pa kurcom nije maka

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 11:49   #506
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
sto se mene tice sad kad razmisljam hladne glave vidim da nam je obrana u totalnom kurcu, pa nije kranjčar kriv, on je bio 5. igrač od 20 na terenu po pretrcanim metrima, a sigurno nije igrac koji bi trebao nest puno trcat; onda budan, pa on je spica, on ne treba trcat nest puno nazad, nego samo malo ometat ove, jeste kad vidili dudua da nest posebno trci nazad, napadac treba moc sprintat kad treba, a ne se vracat u obranu, to sto olic radi je super, ali kad treba zavrsit akciju kasnije ili dodat on ne moze sutnut loptu; po meni najveci problem obrana koja je stajala ko ukopana u svom šesnaestercu i još im se pridružili i ćorluka i pranjić, dodju 2 austrijanaca, oni svi odma pletikosi u krilo, ne znam mozda je to nedostatak kondicije, ali prije bi reko strah da se ne dobije gol, pa se nesvjesno povlače, potpuno isto se dogodilo protiv australije i engleske (na proslom euru), nasi jednostavno se ne znaju branit kak treba nego sam odu u 16, umjesto da ne daju protivniku blizu uopće ko talijani. aj bas bi volio da neko napise da li se slaze sa mnom ili ne i zasto
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 12:19   #507
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
a joj..cenzure li...

repka nam je. smijurija od igre. i igraca. ocekujemo neke rezultate? e pa za to treba vise raditi.ovako...nemamo kud s ovakvom igrom. mada, ko zna, nekako smo se do sada uspjesno provlacili. zanima me kad cemo se prizemljiti i shvatiti stvarnost. da ne zavrsimo ko poljaci, pa da pricaju o nama da nam nogomet stagnira...mada, svako ko pogleda HNL odmah vidi kakvo je stanje u HR nogometu.

ak' ce nas fakat fortuna imati rad', mogli bi zavrsiti na drugom mjestu, te se okusati dalje...no, ako ovako nastave, tada ni fortuna ne pomaze vise
Staro 09.06.2008., 12:34   #508
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
jedan od večih problema je i taj sto su se čorluka i pranjić dosta kretali prema sredini i ostavljali prazne bokove...

Ali ajde što je tu je to je prva tekma na velikom natjecanju protiv domaćina koji nisu bili nimalo ugodni uz malu pomoć suca koji im je jasno dao do znanja da mogu igrati malo grublje što nama nije dopuštao...

3 boda su tu, idemo dalje!!
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 12:35   #509
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Mogao bi i ti poraditi na svom pravopisu kad se već hvataš za tuđi.
Ili ti je pravilno korištenje interpunkcije preteško?
O vjeruj mi,još sam ja to dobro napisao...s obzirom da sam pisao u 4.30h ujutro "pod gasom",taman došao kući "s tekme"...

Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Drugi dio je totalna istina. Uvijek seremo po sebi.

Troughbred, ja stvarno neznam odakle ti izvlačiš ovakve zaključke.
Istina je da smo igrali loše, ali 3 boda su tu. Ali bilo je tu dosta pozitivnog.npr:
Pletikosa je svjetski golman i to dokazuje zadnjih par godina, čak i s ovakvom loptom koju ni Čech nije mogao ukrotit brani odlično i sigurno.
Obrana je također odlično odigrala, mada je bila najlošiji dio momčadi dosad. Jedina greška je što obrambena liniju nisu gurnuli gore, skratili prostor za igru i kombinatorikom na sredini zaustavili Austrijance, ali se i iz ovakve igre vidi da smo vrlo jaki u skoku, da Robert Kovač dirigira obranom mada nije imao dobru sezonu. Još jedna pozitivna stvar je Olić, koji mada tehnike nema pritiskom i trudom će uvijek nešto napravit.
Ima tu još puno stvari za reć, ali još je jutro i neda mi se možda kasnije.
E da, još nešto, tko je to ikad nas ikad zgazio, kako ti najavljuješ da će nam se desit s Nijemcima?!
Ja najavljujem izgledan scenarij s obzirom na viđenu igru pod a) Hrvatske pod b) Njemačke i pod c) Austrije...

Njemačka igra fantastično,barem ono malo što sam stigao pogledat!Austrija nas je jučer nadigrala...pa se pitam šta će nam se dogoditi s obzirom na jučerašnju predstavu.Poljska je također opasna...

Uostalom,vidjeli ste sve sami...neću komentirat više igru.Sad kad pogledam šta SVI svjetski mediji pišu za igru Hrvatske reprezentacije,nemam ni potrebe.Naslovi dovoljno govore...

Citiraj:
Autor timmy75 Pregled postova
sto se mene tice sad kad razmisljam hladne glave vidim da nam je obrana u totalnom kurcu, pa nije kranjčar kriv, on je bio 5. igrač od 20 na terenu po pretrcanim metrima, a sigurno nije igrac koji bi trebao nest puno trcat; onda budan, pa on je spica, on ne treba trcat nest puno nazad, nego samo malo ometat ove, jeste kad vidili dudua da nest posebno trci nazad, napadac treba moc sprintat kad treba, a ne se vracat u obranu, to sto olic radi je super, ali kad treba zavrsit akciju kasnije ili dodat on ne moze sutnut loptu; po meni najveci problem obrana koja je stajala ko ukopana u svom šesnaestercu i još im se pridružili i ćorluka i pranjić, dodju 2 austrijanaca, oni svi odma pletikosi u krilo, ne znam mozda je to nedostatak kondicije, ali prije bi reko strah da se ne dobije gol, pa se nesvjesno povlače, potpuno isto se dogodilo protiv australije i engleske (na proslom euru), nasi jednostavno se ne znaju branit kak treba nego sam odu u 16, umjesto da ne daju protivniku blizu uopće ko talijani. aj bas bi volio da neko napise da li se slaze sa mnom ili ne i zasto
Kad smo već kod Kranjčara i trčanja...taman čitam kako je Srna najviše pretrčao,a Kranjčar najmanje...no on je izašao iz igre malo nakon poluvremena.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.06.2008. u 13:00.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2008., 12:52   #510
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ljudi...let's face it...bili smo dobri prvih 30ak minuta ostatak je nastao raspad igre
Olić trči i radi presing na zadnju liniju ali kaj mu to znači kada od ne može zvaljati niti jednog ograča jedino ga može pretrčati a u 90% slučajeva nema prostora za to

U principu loša predstava naših ali dobro je pobjedili smo..samo se nadam da će se pokazati pravilo kada igramo protiv jakih repki da smo bolji neko kada igramo protiv slabijih
Hamm je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno