|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ovo je katastrofa za sad, trcat vise i stajat blize austrijancima, u napadu ne nabijat loptu bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
još samo 3 gola ![]()
![]() |
#423 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Onaj cigan od suca....grrr |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Dobro je..kako je moglo bit, odlično je.. Svaka čast Austrijancima, sudac nije puno toga kriv, neznan šta sere ovaj Štimac.. A mi smo bili blago rečeno tragični..ali 3 boda su tu ..
![]() |
#428 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
loše, loše da sam izbornik, onaj Budan bi svima morao čistiti kopačke, šta on sebi umišlja, nije 500m pretrčao na utakmici... Premalo trčimo, ali kada sam vidio ovog Budana, 2m od igrača i ne bi potrčao, a sudac, sudac je priča za sebe, pa taj ne treba vidjeti više ni 2.HNL, a kamoli EURO i LP... loše, loše, ako nešto hoćemo morat ćemo trčati, neznam ja šta igrači radi, ali evidentno imaju malo snage |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
gospon Budan je puno trčal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nemojte i vi pretjerivati, jest da je sudac navlačio za njih ali igrali smo očajno. s ovakvom igrom se ne ide dalje. ne pamtim da nas je netko na nekoj natjecateljskoj utakmici tako stisnuo. veznog reda kao da nije ni bilo. sistem igre nam je loš. znam da većina ljudi pljuva po kranjčaru ali on nema kaj tražit uz aut crtu, on mora igrat više u sredini i bliže napadačima. u premier ligi je u vrhu među igračima koji su pripremili najviše šansi. pranjić ne bi trebao igrati ispočetka, već šimić u sredini a šimunić iza kranjčara da mu čuva leđa. mislim da bi to bilo bolje. i možda u pojedinim utakmicama klasnić ili rakitić umjesto petrića ispočetka. vezni red nije spojio tri točna dodavanj. ali svaka čast dečkima u obrani, bili su vrlo dobri. budan nadam se više neće ulaziti u igru, a nadam se da će priliku dobiti klasnić i rakitić. olića ne volim previše ali svaka mu čast na ovome danas. sad se tek vidi koliko tu fali eduardo.
![]() |
#431 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ma jebote nasa obrana nije pretrcala kurca samo cekaju u 16, uvijek tak bude kad vode, ne znam koji im je kurac, samo austrija prejadna da to zna kaznit |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
ma decki sudac je legenda( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | ||||
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ubuduće zaveži prije utakmice,imam noćne more zbog tebe ![]() I dnevne,da... Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
Zaboravio si presing Australije?(jednako stisli ![]() Vezni red je morao igrati čistu defenzivu,jer nije bilo druge(sjetise opet australije kada to ni veza ni napad nisu napravili-kako smo ono prošli sa onim "šetačima" u obrani?) Maloga Kalinića ne zaboraviti kada je trka potrebna u napadu...Killer je dobar kada mi stišćemo,ne kada se (aj'mo reć')branimo. Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 08.06.2008. u 20:22. |
||||
![]() |
![]() |
#434 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Igrali smo loše... bez obzira na suca koji navija za Austriju ... ok ubije ti želju za igrom ali brate mili igrali smo užasno... Budan bi mi do kraja Eura grijao klupu sve u svemu da nije bilo penala ne bi mi imali 3 boda... jad i bijeda portugalci bi nas pregazili uzduž i poprijeko
![]() |
#435 |
Banned
|
ovako mali osvrt. 1. Sudac je cisto govno na koje necu tipkovnicu trosit. 2. Olic car nad carevima 3. Obrana- prolazno, uspjeli su gol spasiti 4. Veza- prvo poluvrijeme oke, pogotovo Srna, drugo uzas 4. Napad- Pa jel se Budana uopce moze zvat napadacem, bogte pa lik stoji kao ukopan, vjerovatno da kopacke ne zaprlja... Olic naveden pod no. 2 5. Stipe- Car, spasio par puta odlicnim reakcijama Uglavnom bitno je da smo 3 boda uzeli, al da je bilo dobro, nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovo je bilo malo žešće guzičarenje, više sreće nego pameti...
![]() |
#437 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Teška utakmica, ali dobro je prošlo ![]() ![]() Veseli me dobro odrađen posao Kneževića(u ovoj završnojkombinaciji Šimunić je manje opasan jer nije baš konstantno u našem šesnaestercu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@jelc Potpis... Imamo samo luđačku sreću da su Austrijanci to što jesu inače bi bilo ko što sam napisao, ipak sam precjenio njihove igrače... ![]() Prvih cca 15min je bila zvjerska igra, a onda iza toga katastrofa... Sudac nikakvo iznenađenje, osim možda onog prvog penala to nisam očekivao ali sve iza toga definitivno dobro poznati scenarij...
![]() |
#440 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
super tekma jer smo dobili sudac katastrofa uzas nemam sto reci , cudi me sto nam je sudio jedanesterac budan kad je uso nije se mico, razocaranje, olić fenomenalan sad još da igramo nerjeseno sa njemcima i dobijemo poljake i kud ces bolje :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Moje videnje je da nam je gol odmogao u vidu nase igre,a donio pobjedu. Po meni je ovo najgora nasa tekma po igri sto se tice EP i SP. Daleko stojimo od igraca,dopustamo previse centarsuteva,razlika izmedu veznoga reda i napada je 30m.... Budan je stvarno smjesan,volim ga jer je iz Rijeke pa zato,ali mislim da ovo nema veze sa igracem za repku,bar po zalaganju... Olica pak ne volim jer ide ko konj,ali zahvaljujuci njemu smo pobjedili.Stvarno svaka cast Olicu,to je tru... Veseli me sto ne moze losije od ovoga,takoda protiv Njemacke ocekujem puno puno vise.Jeli se i vama cini da su fizicki nespremni ili samo meni? ili mozda su austrijanci jako fizicki pripremljeni?
![]() |
#444 |
The Dark Side of Moon
|
Budan bi se trebo bolje zvat Zaspan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#445 |
Guest
|
Zamalo ga je i "odradio dobro"-za ono igranje nadlakticom zaslužuje šamarčugu od Bilića-sreća da onaj kreten nije svirao ništa (s obzirom šta je sve/nije svirao). |
![]() |
![]() |
#446 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
OsVrT: 1.Tragikomično 2.Svaka cast Oliću a i Biliću što je izvadio Kranjčara, sta taj čovjek misli... 3.Neznam dali je to taktika, da Budan tako loše igra...vjerojatno diverzija za sljedecu tekmu, pa nemreš mi bit tako ljen i ukopan...mora postojat caka 4.Štimac me živcira 5.I mi smo sila a??Vatreni su bili sila..ali ovi, mozda i obrana nesto vrijedi...ali sotatak(uf, dobro da Klasnic nije ušao...bilo bi šouprogram)
![]() |
#447 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Guest
|
Citiraj:
Lobotomija (ipak) čini svoje ![]() Neznam jesi li čuo tijekom prijenosa...komentirali su da se njegova ozlijeda skrivala pred medijima (logično),tako da...ako je tako-Ćorluka sve5. |
|
![]() |
![]() |
#450 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Možemo se samo nadati da ćemo protiv jačih kao što je Njemačka dati puno više. Poznato je da protiv slabih igramo loše ali to nikako nije opravdanje ovako loše igre. Ali ipak ajmo naši ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|