|
![]() |
#872 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
u svakom slucaju isprobat cat5, puni, ja sam se ugodno iznenadio, pleo sam 3 komada, kao "tnt tripleT" samo nije bi-wire
![]() |
#874 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam si slozio taj kabel i meni je to histericno/zivcano/piskutavo. Uzasno naglasi visoke, a smanji kolicinu niskih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam spajao na slonije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve je novo, reciever i zvučnici (stereo), spojeno preko zvučne kartice (onboard) sa kabelom koji na jednom kraju ima onaj muški IN kao od slušalica a na drugom kraju dva činča, i to sam spojio na V-AUX, no međutim pojačam do pola i jako slabo se čuje, mislim, sve je novo i pustit ću da tako svira 12h, ali dali je normalno da se tako slabo čuje?? Yamaha RX-V461 Dali Concept 2 Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
|
Pa pre tiho je, to mi nije jasno, nisi svjestan kako je tiho, kao da rade na 5 % snage. Kupio sam X-Fi EX Audio zvučnu, ali ću ju tek popodne spojit. Za sad me zanima u čemu je problem, vjerovatno sam nešto krivo podesio u menu-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Premium
|
A sad se nešto čuje, kad pojačam na više od pola, ali još uvijek mislim da nije to to, vidjet ću kad ubodem zvučnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
JDM
|
Ja mislim da ti nakon onog vise nitko nece ovdje pomoc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Premium
|
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.06.2008. u 22:43. Razlog: Vrijeđanje sugovornika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ovaj USB DAC je meni zapeo za oko: http://www.silverstonetek.com/produc...=eb01&area=usa Djeluje obećavajuće (pogledati review-e). Ali nisam ga našao nigdje kod nas u trgovinama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tužno je to...pun thread haj-faj škvadre a kad netko traži info nitko ni beknut...da je napisao da će uplest nove kablove od 3x1.5mm PPR-a već bi bile dvije stranice natipkane ![]() Najmanje.
![]() |
#884 | |
JDM
|
Citiraj:
Cekam i dalje. Visage? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
eto da i ja ovdje nesto natipkam... obozavam yamahu, sve je super, ali ova serija kaj si ti stavil, rx-v361, koliko se sjecam ima one ubi-boze glupe konektore za zvucnike (stisni pa gurni zicu, pa zica nejde jer je predebela, pa stanjis, pa jedna licna nikak da udje di treba...). dobro to je moj osobni stav. ja bi ti preporucio, iako nisam imao priliku ni cut, ni vidjet u zivo (mozda ima iste te bedaste konektore, al neznam) barem rx-v363... ima hdmi u full hd propusnosti i ostale novi điđe koje ovaj stariji model nema, a sve vise sve naginje prema HD-u pa malo mislit na buducnost nije lose ![]() eto i jedan prijedlog, posto uzimas reciever, znaci da ces taj sustav u dogledno vrijeme nadogradjivat do nekog barem 5.1 kucnog kina, a istovremeno ga koristiti i za slusanje glazbe. ako je to slucaj, na tvome bih mjestu malo drugacije odigrao. kupi jacu yamahu, vecu seriju, a zvucnike za sada "zanemari". ne mislim da ih ne kupis nego ovak, uzmi yamahin Ns-P110 komplet zvucnika za kucno kino (700-750kn). zasto se to isplati, dobit ces super zvucnike za jako male novce, kad kazem super, oni su namjenjeni kucnom kinu, znaci ne bas slusanju muzike, ali nije im ni to problem, tak i tak ces postepeno zamjenit zvucnike, a ostaje ti aktivni sub koji jako dobro radi. i nemoj se smijat kad vidis zvucnike u ducanu, stvarno dobro rade, a kaj se sub-a tice meni je skoro pa na minimumu... btw. kad kupujes takve tehnikalije, pogledaj na vise mjesta, jer se zna na akcijama nac povoljnijih recievera, npr euronics dosta cesto ima yamahu dve na akciji i imaju puno vise modela u ponudi od vemila koji ima, barem kaj sam na netu vidio samo stare modele... Edit: da ima one bljak konektore, nu slika back panela ![]() Zadnje izmijenjeno od: mujica. 12.06.2008. u 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
sam svoj aka
|
ljepo si to sve sročio, još bi se složio sa tobom što se tiče receiver-a, pa bih išao na ovoga Rx-v363.... ....a što se tiće zvučnika mislim uzet neke ok i to odmah, pa da sam bez brige jedno duže vrijeme, ove koje sam stavio u prethodni post, su mi se baš dopali i mislim da je sistem ok.... ....to bih uzeo iz Ve-mila |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
črna jetra
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
komplet 5 zvučnika za 100€... dobro si rekao, ti stvarno voliš yamahu. @karlito... ako namjeravaš raditi ht onda kreni u tom smjeru, nemreš previše fulati, ali ako možeš nadogradi sa zvučnicima iste serije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
sam svoj aka
|
na receieveru mogu ušparati kakvih 100kn u odnosu na Vemil.....al zvučnike se zbilja isplati uzeti iz Diskonta24, jer su 413kn jeftiniji, nebi bilo loše da mogu birat boju, al i crni budu predobri s obzirom na tolku razliku u cijeni..... ![]() ....thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
črna jetra
|
ok daj drugi put kad bus bacal sto i kusur kuna baci meni u dzep ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
sam svoj aka
|
mah, zato sam i došao pitati da ne bacam lovu.... ![]() ....a sub i sateliti me sad i ne zanimaju toliko, istina da imam dosta veliku sobu, ali nisam zahtjevan user niti neki ludi freak, tak da me bude taj hifi u potpunosti zadovoljio (kakve 2god., za dalje ne garantiram.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
sam svoj aka
|
pa hvala bogu da ću si kupit komp, nisam još jer nemam starce punih đepova koji samo čekaju da sinek pokaže prstom na dio tehnike koji želi..... komp mi je star 6god, tak da nemam kaj upgrad-ati, moram kupit full konfu, a za to treba para..... sad radim i za koji tjedan ću si ga kupit.....planiram ga ubost već jedno duže vrijeme, al uvijek potrošim dio love na glouposti..... sorry na OT-u, al nisam se mogao suzdržati, ne volim kad se javno priča o nekome kao da ne postoji, pogotovo ne ako sam ja taj netko . Citiraj:
![]() ...muljica care hvala, hvala i tebi syss.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
ljudi mogli bi staviti malo slika zvucnika i ostalih komponenti za kojima patimo i koje bi kad bi bilo para kupili....evo npr.. zvucnici predpojacalo pojacalo snage cd player a za kablove bi bilo diskusije do prekosutra...
![]() |
#900 | |
sam svoj aka
|
Citiraj:
![]() ....nemogu nigdje nać dal Yamaha RX-v363 ima Fm tuner..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |