|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
problem sa xp-om ili??
evo zanima me ovak. neki dan mi se kompjuter jaaako usporil,xp se dize 5 minuta, programi se otvaraju tri puta dulje i neznam kaj se tocno dogada. mislim da je problem u windozama jer mi je frend upravo rekel da se njemu to dogodilo i da je widowse samo pregazil. druga opcija je da nesto nije uredu sa diskom... sad testiram s HD tuneom disk od 250 GB al je sve to tolko sporo zbog gore navedenog razloga. i najlaksa mi je opcija da poslusam prijatelja i da pregazim xp sa novim a sad nezunam posto sam ekspert za linuxe dal mogu nasnimit nove widowse da mi ostane moj acc sa svim onim uredenim i instaliranim programima koje sad imam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
daj si reinstaliraj storage driver ili cijeli čipset ako nebreš samo storage http://en.wikipedia.org/wiki/Programmed_input/output |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
linux experat google u ruke |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Odi u Device Manager i tamo nađi nađi IDE Storage Controler (ili tako nešto) te ih deinstaliraj/pobriši/makni te resetiraj komp. Nakon restarta, komp će ih sam naći i ponovo instalirati.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam samo reinstaliral čipset kad mi se to dogodilo i sve je ok bilo. Mada ti i ja preporučam da prvo pobrišeš drivere, al onda to još nisam znal. Ali velim nije bilo problema, samo sam ponovno piknul cd s driverima i reinstaliral intel chipset driver (mislim da mi je bil i915p). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
hvala svima na pomoci,problem rijesen.. moze lock teme |
![]() |
![]() |
|
|