|
![]() |
#721 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
JDM
|
hebote bego ti si meni totalno neshvatlji, sad kupujes B&W a uzeo si maloprije auto sub koj nevalja nista, mislim valja, u gepeku, ne doma. Sto tocno ti od zvuka zelis?? nemogu nikako shvatit tvoju orjentaciju?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
nevalja? ![]() ![]() drugi su tvrdili drukčije kada su ga čuli...par ljudi kojima hifi leži bolje nego meni i nekima tu sa foruma, necu sad imenovat i ja velim da svira dobro, na šta je spojen jos dobro svira, sub ni nece biti u igri sa biw ako ih ikad kupim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
JDM
|
Citiraj:
Vecina DIYera su grumferi, a to je uvjek katastrofa. Ni u jednom ozbiljnijem sistemu jos nisam vidio auto sub. To lupa i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#730 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Mislim svi mi volimo onaj mekan bass i to, al kad mi auto woofer lupi, strese, i ostane jos ono DUUUUUUUUUUMMMMMM BAAAAMMMM BAMMMMM ( najslikovitije opisano ![]() E da, da nebi ispalo da se ja i bego2 svađamo, ne svađamo se, nego cemo upravo imat jednu zešču raspravu na 2 strane. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Banned
|
Ma neee bemu..ne da cvili i lupa...level na ampu za sub je skoro na min, tek toliko da pupuni slonije koju su se mučili sa basom jer kad ih nafrljim membrane se hoće razvalit koliko skaču, to je nenormalno kako skaču pa sam bas na ampu za slonije smanjio da bi radili kako treba a ne malo nafrljim i ono klip, jebemti, a sad nema klipa nikako jer je sub tu i popuni svaku rupu ![]() pošto vecinom slusam trance i obožavam tu muziku treba mi sub koji razvaljuje kad se zaželim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
za te slonije bolji sub ne triba, doticni cak ne zvuci lose do nekih granica, ako se usporedi sa pajonirima, alpajnima i bokteito cime sve...ipak isto ima odredjenu dozu te nervoze i lupanja svojstvena auto subovima; jedanput sam stavio neki pajonir svemirski sub u kutiju i smistio ga u kut sobe, nakon 20 min je letio van, culo se samo citiram Flexa_duuuuuuuuuuuuuum, sa jos toliko uu ![]() da, zakon kad si u na tulumu ili pustis peglu da trese na semaforu, ali doma no way stvarno dobar sub je inace jako tesko napravit/nabavit, po meni ne bi smio ic iznad 70-80Hz ako ga zvucnici mogu dobro pokrit, i mogu rec da jos nisam naisao na sub koji bi stvarno 100% obavljao posao kako triba, cak ni razvikani i skuplji primjerci ja isto volim dobar i jak bas pa trenutno patim od kronicnog nedostata istog, imam sranje zvucnike, a dok ne nabavim nove sub necuuzimat jer ce mozda bit nepotreban @Nitros, jbga za surround cekaj druge savjete, ja ti mogu preporucit neki od Onkyo receivera koji ti odgovara cijenom jer znam da su dobri, vjerojatno najbolji za novce za zvucnike ti nemam pojma, surroun mi nikad nije bio zanimljiv
![]() |
#736 |
teta Mraz
|
pa ne kazem da ne triba uzimat, samo ja nisam nikad volio taj surround, ni za filmove, stereo mi je sasvim dovoljan,al ok to sam samo ja...zbog toga bas i ne znam predlozit zvucnike koji bi bili dobri za HT i HiFi u isto vrime, znam da Onkyo receiveri najbolji za HT nekom srednjem cijenovnom rangu, Yamaha isto nije losa, za HT+HiFi ja bi ipak isao na Marantza jer ima odredjenu prednost u stereu ali dok coek ne kaze kolko love mozemo samo lupat na pamet, za mene bi optimalan HT+HiFi ispao oko 15K€ uz poneku ustedu Diy-om a jos sam i skroman ![]()
![]() |
#737 | |||
JDM
|
Citiraj:
a u nekom HiFiu. Radje kupim za cijenu 5 losih zvucnika i jednog srot receivera, 2 postena zvucnika i jedno posteno STEREO pojacalo. Citiraj:
Makar ja to nikad nebi kupovao. Citiraj:
Da imam jebo me pas ak nebi potrosio 200 000kn samo tako ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
|
UFFF 15k eura surround. Ipak onda na stereo. Nemogu vam reci cijenu koliko mislim potrositi jer iskreno neznam kako se krecu cijene. Znaci 30k kuna za neki stereo srednje klase. Kasnije bi se islo dalje mozda i na surround. Ali za pocetak stereo znaci. I bez DIYa. Jer ne poznam nikoga tko bi to radio, a sam nisam spretan u tome ![]()
![]() |
#741 | |
JDM
|
Citiraj:
Drugi ce ti to isto potvrdit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#747 |
Premium
|
NVM Srale mi sve objasnio. Hvala svima i sorry na smetnji ![]()
MacBook Pro 15" (late 2011), 16GB RAM, Quad 2.2 i7 Asus PA246Q Wacom Intuos 4 M Zadnje izmijenjeno od: NITROS. 25.05.2008. u 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
|
Srale mi je sve sad objasnio na msn. I sad sam tek shvatio nebuloze koje sam napisao ![]() ![]()
![]() |
#750 |
teta Mraz
|
hvala sraletu sta nam je skratio muke ![]() da ne govorim o potencijalnim infreksnima
![]() |
Uređivanje | |
|
|