|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jel se to meni cini ili je Nirvana nestala s hardveraja ? |
![]() |
![]() |
#513 |
3.14zda ®
|
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.903.144 Uvijek postoji i plan B, sam je taj plan B dosta poskupio otkad sam je ja kupovao ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
al dobro...svakom svoje, neda mi se opet zapocinjat svijet versus zalman diskusije ![]() aj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#519 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
bok..evo samo san tija da kazem da speedfan 4.34 napokon prijavljuje stvarnu temperaturu, 4.33 mi je pokaziva temperaturu jezgri oko 20-ak stupnjeva sta je nemoguce sa box kulerom http://img253.imageshack.us/img253/8...dfan434bj4.jpg |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#521 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
ha, o cemu ti? pa to nisu bash ekstremne temperature, a ionako ce rijetko kad procesor biti iskoristen kao u orthosu/primeu vishe sati. Mislim nece se procesor rastaliti od tih temp., drugo je sta ti to percipiras kao taljenje - ipak se radi ovdje o 4-jezgrenom procesoru u 65nm tehnologiji i vecoj voltazi |
|
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
|
temperature su najveci problem bilokakvim elektronickim komponentama, 73c ga nece vjerovatno unistit(pricamo u duzem vremenskom periodu), ali bas i nebi reko da je preporucljivo vec sam reko da je po meni 73c beskorisno, a ti radi sa svojim procem sta god zelis, i nisam niti spominjo orthos ili koji god program, to ovisi o korisniku sta ce radit sa procesorom nije 73c puno previse, ali malo ipak je, mene osobno smeta sve iznad 60c, ali do nekih 65-68 bi bilo ok i nitko nije spominjo nikakvo taljenje |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
procitaj dobro svoj post koji sam quote-ao - tamo se ne spominje "po meni", vec "valjda ga neces tako drzati" - dakle aludiras na druge. Sve u svemu, zadnja od mene jer vidim da se ovdje voli zaplesati u offtopic i bespotrebne rasprave |
![]() |
![]() |
#524 | |
LateralusX
|
pa nije da ga branim, ima boljih coolera, ali isto tako ekipa malo brije pa ispada da je to najgori cooler koji se moze uzeti, sto nikako ne stoji, a osim toga neka netko da bilo koji drugi argument osim onog "moj rodjo od komsije ima takvog pa mi reko da nevalja" ako cemo bas cjepidlaciti, neka mi netko nadje model iste mase kao Zalman 8700 da ima te performanse ![]() a, ako cemo vec pljuvati po coolerima, jel itko probao neki Gigabyteov ili Asusov CPU cooler ![]() Citiraj:
![]() osim toga ako se pogledaju testovi na netu, jako su rijetki oni u kojima su neki Quad Core stavili na vise od 1.3 V pa vi sad razmislite zasto ![]() po cemu je to beskorisno? ne razumijem sto zelis reci ![]() |
|
![]() |
![]() |
#526 | |
LateralusX
|
Citiraj:
back on subject, CoolerMaster ima novi model, Z600, i u reviewima djeluje impresivno (ako vam je masa coolera veca od 1kg prihvatljiva) evo jedan review: Cooler Master Hyper Z600 CPU Cooler, ostale googlajte sami, jer novi nicu svaki dan ko gljive sad jos samo treba docekati da ga se Feniks smiluje uvesti |
|
![]() |
![]() |
#527 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo da sumiramo Zalmanaka: + izgled + montaža + pristojne performanse - cijena - performanse nisu adekvatne cijeni - nemogućnost zamjene ventilatora - relativno bučan (za noise freakove sve 1000+ rpm je bučno ![]()
#528 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
slabo je i bila na šopu ![]() Citiraj:
![]() yebemti nije nego je sutra već danas ![]() Zadnje izmijenjeno od: Razer. 15.05.2008. u 08:24. |
|
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#530 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Koristiti EDIT/Multiquote... |
![]() |
![]() |
#531 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
koja je razlika između c2duo i c2quad stock coolera, koliko bi se dobilo montažom c2quad stock coolera na c2duo e6400 (slažem novi comp a ponuđen mi je quadov cooler za nekih 50-tak kn ili da se bacim na kupnju freezera?) |
![]() |
![]() |
#532 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ima neke male razlike (bakrena jezgra), i mislim da ce ti smanjiti 3-4 stupnja proc, ali kad vec kupujes neki cooler pogledaj za freezera 7 pro ili neki rabljeni jer mislim da za stock cooler od quada ne treba davati vise od 30-ak kn |
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
ja sad imam 3800+ sa jednom jezgrom ![]() uskoro bum kupil novi komp,mislim uzet q6600 i clockat ga do cca. 3.5 ghz... od venta za oko mi zapinje Cooler THERMALTAKE BigTyp VX...kaj vi mislite o tome i kaj se moze nac bolje od toga |
![]() |
![]() |
#534 |
AMD Team
Datum registracije: Jun 2006
|
Koji hladnjak za Intel C2D CPU?
Ovaj stock hladnjak za core2duo intel CPU je pomalo glasan, a i ne hladi bas najbolje, za cas temperatura skoci do 55 kad se nesto radi... Odavno nisam pratio hladnjake, a posebno ne za intel. Koji je hladnjak najbolji, ako uzmemo u obzir sljedece parametre, redom: 1. cijena 2. nivo buke 3. hladjenje
#535 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
#536 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Takodjer si pogledaj Xigmatek modele u www.hardveraj.hr , sticky budem uskoro obnovio. Promjenilo se poprilicno toga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo još malo podataka, pa sam provjeri: http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=9 http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm
#538 | |
Zlotvor
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Sumnjam da kod nas mozes bolji hladnjak uzet. Ali i jako jako je skup.
![]() |
#539 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
nisam bas citao temu jer ima previse stranica (lijen sam ![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|