|
![]() |
#1172 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Nije se "štedilo" na nicemu (barem kod gigabyta), stovise, dijelovi su joj radeni i kvalitetnije nego kod drugih 8800GT: Using high quality components on graphics cards is the key factor for having a long lasting, stable and reliable product. GIGABYTE is again setting a new standard by using Ferrite Core Chokes, Low RDS (on) MOSFET and Lower ESR Solid Capacitors, providing the stability and reliability from their high-end graphics solution. In addition, GIGABYTE Ultra Durable 2 Edition graphics cards now feature a sophisticated layout topology. This state-of-the-art power design from GIGABYTE delivers the ideal integration of thermal, electric characteristics, digital signals, power circuitry and optimum placement of components for enhanced graphics performance. A to sto je kraca je super, jer ti zauzima osjetno manje mjesta, meni je super jer lakse dolazim do svojih sata prikljucaka ![]()
![]() |
#1173 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#1176 |
Flajing super šiiiip
|
![]() |
#1177 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
po mom mišljenju ova 8800GT gigabyte [ujedno koju i ja imam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Banned
|
Pa to je zato što taj "Ultra Durable" je više marketinški trik nego toliko korisna stvar. Nije da nema koristi od toga, nego jednostavno izgleda puno bolje, ali je u stvari malo. Što se mene tiče volim vidit solid kondenzatore, nego one debeljuce stare. I naravno zato yedwy je odgovorio ovako: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Beskorisna bitanga...
|
Zato jer navođenje pamfleta nije nikav argument... ![]() Evo ti npr samo dvije stvari... Tvoja ima kolko ono 2g garancije? Vidiš moja MSI ima 3g a ja MSI ne smatram nekom markom... ![]() Sad ide reznon - Gigabyte zna da je napravio tako dobru karticu da tebi netreba 3g garancije jer neće crknuti, zapravo tebi garancija uopće i netreba to je samo za ukras s takvom uber karticom jelda... ![]() Inače Gainward daje isto 3g (iako kod nas uvoznici židove i daju samo 1g to je naš hr problem) i Albatron i još poneke firme... ![]() A propo SCa... http://global.msi.com.tw/index.php?f...maincat_no=130 Baci malo pogled na prvi stavak pod features... ![]() Zapravo kad razmislim unatrag, na svim highend nvidia grafama koje sam imao u zadnjih 3-4g (a bilo ih je nekoliko) sam IIRC imao isključivo SCe tako da brijem da su dio nvidijine osnovne specifikacije i bilo bi jako tragično kad bi ih neko mjenjao jer uostalom oni su na tom grafama opravdani - radi toga jer su a) trajniji, b) manje osjetljivi na grijanje, c) manje veličine pa stanu pod ta brutus coolere koji sve živo pokrivaju... Tako da ti lagano izjava ne stoji, o isplativosti neću komentirati jer nije prednmet moje reakcije, lako moguće da stvarno i je najisplativija i sve ali "karica na kojoj se nikako nije štedilo i djelovi su i kvalitetniji nego na drugima" e to baš nebi išlo... ![]()
![]() |
#1180 |
Flajing super šiiiip
|
Glede garancije - bio sam uvjeren da imam 3 godine, ali trenutno nemogu tvrditi jer nemam račun kod sebe a ovi idioti nisu na stranicama stavili informaciju o trajanju doticne. Ali u svakom slucaju: U ovom tvom "argumentiranju" pise dosta nepotrebnih i suvisnih stvari kojima si naglasavao gluposti. Ne vidim smisao nekih recenica. "Sad ide reznon - Gigabyte zna da je napravio tako dobru karticu da tebi netreba 3g garancije jer neće crknuti, zapravo tebi garancija uopće i netreba to je samo za ukras s takvom uber karticom jelda." Nepotreban i glup sarkazam. I slijedi moje pitanje: navedi mi konkretno, na cemu su stedjeli pri skracivanju kartice (kad tvrdis da su stedili)?
![]() |
#1181 |
Beskorisna bitanga...
|
Ne ja ne tvrdim da su štedili nego me asmetala tvoja izjava "dijelovi su joj radeni i kvalitetnije nego kod drugih 8800GT" jer to nije istina i EOD oko toga, nije niti kvalitetnija niti nekvalitetnija od ostalih, isti je drek ko i sve druge... Jasno sad na što je ciljano? ![]() Inače di god vidim Gigabyte ima 24mj kao i za ploče prema tome sumnjam da ti imaš 3g ali nikad ne reci nikad... ![]()
![]() |
#1182 |
Flajing super šiiiip
|
Moja greska je sto sam izostavio rijec "NEKIH", dakle htio sam reci sljedece: "Nisu stedjeli na komponentama, stovise, djelovi su im kvalitetniji nego kod NEKIH drugih proizvodaca". A recenica se trebala interpretirati na nacin da ova 8800GT definitivno nije nekvalitetnija od drugih proizvodaca... Sto je bila i jedina svrha mog posta.
![]() |
#1183 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Flajing super šiiiip
|
![]() |
#1185 | |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Meni se potrefilo, ubo sam dobru kartu, više odlicnu ![]()
![]() |
![]() |
#1187 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Hamm je pod dojmom nove P1-ice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako je ovo dobro.Eto gordone,ja imam to čemu ti težiš,i vjeruj mi da ni na koji način nećeš osjetit prelaz sa 2 na 6MB L2,kao što nisam ni ja osjetio.Doduše možeš me pitat zašto sam to napravio,razlog je jednostavan,ja bi bio overkluoker i po cijele dane,osim da gledam igre kako mi ubitačno štekaju na rezi od 1440x900,žicam razera da me doda na svoju msn listu da mogu overkluokirat š njime. ![]() Dobro,tvoja lova,gospodari s njom kako te volja,ali nemoj da mi moramo čitat kako ti igre štekaju na maloj rezi jer znamo da to nemože biti istina,a i sam priznaš tu i tamo da nije. Moram se malo zaletit do Osijeka do prijateljice i dogovorit se da mi riješi neke đeje/škije/skjame,jer vidim da je u tvom kraju jeeeebeeenaaaaaaaa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mislim da malo pretjerujemo za memu da stabilno radi na toj frekvi na toj karti 8800 GT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
|
inace ja imam Gigabyte grafu i garancija je 24 mj. ,a garanciju moš pogledat na kutiji, na ovakvoj naljepnici http://img181.imageshack.us/my.php?i...lika029xz2.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() |
#1194 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
kuna,sa referentnim dizajnom i hladnjakom,kao neka oc verzija,digli takt za 30 megaherca i za to naplatili 500 kuna ![]() drzim ju na 712-720 mhza,al se grije ko vrag ovo ti je imho best buy te grafe koji si mogao nac uzivaj! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Novi Driveri - 175.16 za 8800gt
Imam Gigabyte 8800gt/512Mb, driveri 169.21 (skinuto s NVidia), kako vidim izašli novi driveri 175.16. Budući da sam 'average user' par pitanja za znalce: 1. Što dobivam instalacijom ovih novih drivera u poboljšanju performansi grafe? Ako ima onih koji ih koriste, neka postaju? (komp. mi je prvenstveno za igre) 2. Kako instalirati nove?, što treba prvo napraviti? - deinstalacija starih, pa instalacija novih, treba li kakav program za čišćenje starih drivera ili ne?, ako da koji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Cars & Tunning
|
1. Performanse se povecavaju, iako to nemora biti slucaj. Dodavaju se stvari koje povecavaju iskoristivost graficke kartice. Kad vec igras, onda i koristi nove drivere, iako se zna dogoditi da nova serije drivera bude losija od prošle. 2.Možeš deinstalirat, ali i nemoraš. Edit: Vec ima tema sa novim driverima, trebao si tamo pitat. Možda moderatori mogu spojiti :P
![]() |
#1197 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
imam ih i ja od jucer i zasad sam primjetio da mi malo drukcije u crysisu loada teksture (odmah ih relativno sve ucita na pocetku ...) sta ja znam mislim da su bolji od starih...
![]() |
#1199 |
Beskorisna bitanga...
|
Ja imam 174.93 sa Guru3Da skinute već duže vrijeme i zadovoljan sam s njima, nemam namjeru prelazit na ove ako ne ispliva neki jako dobar razlog...
![]() |
#1200 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Gainward Bliss 8800 GT 512MB PCX TV DD
Nigdje na netu ne mogu naci review doticne grafe ![]() Naravno bio bih zahvalan da se napise par rijeci o doticnoj ![]() Prije nego se upustim u kupovinu volio bih znati osnovnije stvari o ovom modelu. Prilazem i link da se tocno zna o kojem modelu pricam: http://tinyurl.com/68l5gw |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|