|
![]() |
#31 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Sad sam skužio što vam ne valja u grafici. Teksture nisu toliko detaljne iz blizine, pogotovo lišće ono malo biljaka što postoji, niti se miče to lišće. Zato imate krajzis gdje se sve miče lijepo polako (FPS) da stignete sve vidjeti ![]()
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
graficki je igra ostala jako slicna 1 niti u FPS-ovima nemam razlike izmedu 1 i 2 tako da mogu reci da je gotovo isti engine koristen... ja ju nisam igrao prvo je na redu AC onda tek R6 V2 moje komentare oko toga ce te pricekat... ali onoliko koliko sam igra igra je cist okey... nista pretjerano posebno ali je okey... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() iz razumljivih razloga izbjegavao sam to koristiti 4 lvl pa mi bas i nije bio gust ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
ma kad više igraš shvatiš da i nije baš neka velika razlika između jedinice i dvojke...neznam igrivost mi i nije baš neka.Neuživam je igrati tipa kao što sam uživao npr na witcher....dosadna je jako igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
Nisam igro keca.Nego,jel kretanje sporo i da napraviš virtualnih 100 metara se boriš pola sata,ili je normalno?Nije graw-like klon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
Jel kretanje i napredovanje kroz igru ko da ideš kroz čokolino ili je fluidno?Jesi igrao graw?Ako jesi znaš o čem mislim,da je igra tako jebeno teška i da je kretanje jako sporo.Jel to slučaj u ovoj igri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ma nije sporo, realno je. Tu negdje kao i u CoD, nije brzo kao u UT. Možeš potrčati sa shiftom ili čučnuti pa se šuljati sa c.
![]() |
![]() |
#45 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni je igra sasvim ok, ono da se uziviti u ulogu specijalca, AI tima je dobar najbolje dok su neka vrata, a iza njih neprijatelj dobro je 1. njih poslati da pociste, onda meni brzina igre je dosta brza makar sve zavisi o tebi i situaciji ono mozes glumiti ramba, a mozes i polako Mene je recimo dojmilo ono random pucanje dok si iza zida pa kaj stepes stepes ![]() Neko je pital za prigusivac, drzis R (default) Zadnje izmijenjeno od: veve. 14.04.2008. u 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma dobra je igra, samo treba igrat na realistic, i onda je dobra ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
da zamisli koja sam ja budala što gledam fremove u igri da mi što ugodnije igranje bude...najbolje da prodam svoju 8800gt i igram sve na low jer to je pravo igranje....na ovom forumu si cool ako igraš sa 10 fps igru |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Inače igra mi je mrak, pa neam vremena tu kometirat opširnije nego ju idem igrat, bajdvej izašao je patch 1.01 ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() jebemu ti ne mozes sutjeti o framerateu, svaki thread o grafickama, svaki thread o igrama eto tebe da narod obavijestis da ti trza na 40-60 FPSa ![]() btw, kad sam kod downclocka....flatout 2...koja je to zvijer od igre. sve na minimumu (gpu 350, shader 820, memorija 900) i igra na high uz 8xAA 16xAF drzi 85 (vsync, mozda moze i vise). to ja zovem optimizacija ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nakon 3 misije cist okey cisti prvi dio i ja volim takvu igru kakvu je samo da ju ne mjenjaju meni se ona svida i dobra je ![]() ![]() ![]() ![]() po pitanju oruzja vise ih je i zabavno je skroz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Lagano razocaranje, pogotovo nakon komentara ovdje. Prekonzolaski feeling, osjecaj lebdenja, zamuljana grafika. Mogli su si malo vise truda dati i oko dizajna nivoa. Ocekivao sam nesto u stilu GRAW-a (ali ipak manje frustrirajuce). Slicno razocaranje, ali ipak nesto manje je bio i zadnji Splinter Cell. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Graw koliko god da je sporiji, puno mi je veći gušt ulaziti u neki combat i izvlačiti se taktički iz njega. Grafički da ne spominjem koliko je GRAW ,subjektivno gledajući, kompletniji. Evo, odigrao sam i jedinicu i dvojku taman da ostanem nažalost razočaran kuda je to krenulo. Onaj tko je igrao Rainbow Six 1 nekako se neće naći u ovome. Nema tu više taktiziranja, najobičniji FPS, i to još na PC-u prilagođen konzolama, kaos. Kvragu, pa SWAT 4, koji je krenuo u trojci kao čisti FPS, ima više taktike nego ovo. Šteta...
![]() |
Uređivanje | |
|
|