|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Hardcano 13 (potenciometar) problem
Ovako kupio stric Hardcano 13 potenciometar sa citacame kartica. Imam 2 problema kod njega, prvi problem je sto mi ne ocitava temperaturu na procesoru uopce a gurnuli smo onaj termometar izmedu procesora i haldnjaka to je tanko ko list papira mozda. To je prvi problem, problem broj 2 je sto ne prepoznaje kada ukljucim usb kabel na maticnu plocu uopce ga ne prepoznaje kao novi hardver, instalirao sam drivere pa opet probavao i nista jednostavno koda ne radi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Zdrobio si sensor pa je crko ili je u kratkom spoju. Sensori se ne postavljaju između baze i Hs-a nego da dira bazu od ispod kraj ruba Hs-a ili ako je baza malo deblja se probuši odgovarajućim svrdlom rupa u koju zguraš sensor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
a neznam sigurno nije kratki spoj jer je oblozen sa nekim izolatorom kao plastika zuta prozirna, a stavio sam onako vrh unutra izmedu jer je to tak sitno i nepristupacno, ima onu P5B plocu i onaj zalman hladnjak ogromni pa je dole tesko to sve poljepiti, budemo nekaj skemijao. a sta se tice ovoga za usb jel znas mozda u cem je problem ? hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kakav USB kabel? Od mobitela? |
![]() |
![]() |
|
|