Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.01.2007., 21:52   #61
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
pa onda ju usmjeri na vladu, sabor, koga god. netko je fakat odvojio vrijeme da bi smislio kako spriječiti konkretno ovaj namet a da to ne završi nužno kao pohod na vjetrenjače. i zaboli me neka stvar tko je kriv, ja vidim tko je potpisao. dakle, oni mi uzimaju novac iz džepa. dakle, idem na njih. i nek poslje njih onda dođu i kipari i slikari i tko god. ZAMP je kriv i uopće me osobno ne interesira njihovo "nama su rekli to u zakonu". oni su ga sami krojili davne 2003.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2007., 12:06   #62
b.b.
Premium
Moj komp

b.b.'s Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor micro Pregled postova
u
jedan od suradnika koji je ovo zamp-ovo s*anje izmislio i zastupa je dr. ivo josipović profesor na pravnom fakultetu, saborski zastupnik, pazi ovo kompozitor (kaj je on možda miljenko prohaska ili mozart),

inače prof Josipović je jedan od rijetkih koji imaju dva doktorata iz različitih područja (pravo i glazba, ali nisam baš 100%siguran) tako da ipak ima kredibiliteta o tome govoriti. Mislim da je on bio skladao nekadašnju uvodnu špicu za dnevnik
b.b. je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.01.2007., 14:06   #63
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

ljudi jel bi htio netko napraviti bannere za aktivacija.mine.nu koje bi ljudi stavljali na svoje stranice?

Horza (death dwarf)

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills

greater powers

artifacts of choice

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Staro 16.01.2007., 14:54   #64
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor b.b. Pregled postova
inače prof Josipović je jedan od rijetkih koji imaju dva doktorata iz različitih područja (pravo i glazba, ali nisam baš 100%siguran) tako da ipak ima kredibiliteta o tome govoriti. Mislim da je on bio skladao nekadašnju uvodnu špicu za dnevnik
Sorry, ali da ih ima dvadeset, ovo što su napravili je idiotizam i ne vidim niti jedan logični razlog (osim pljačke) za takav namet. Tako da ne mogu zaključiti da je čovjek imalo pametan po tom pitanju.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2007., 21:29   #65
micro
Premium

micro's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
svaka čast ,neka ima, al ovim potezom je pokazao svoje pravo lice, prave veličine ljudi (posebno one akademski obrazovane skupine) se vide po svojim postupcima ,zabadava mu doktorati kad se ovak sramoti, isto ko onaj kako se zove kobilo ili nobilo koji je išao braniti ševerinu,a zadnjem debilu bi bilo jasno da ne može pobijediti., novac kvari ljude a njega je očito zaslijepio,još je i predsjednik SDP-ova Savjeta za ljudska prava i civilno društvo.ZAMP nema nikakvih pravih argumenata za ovakav bezobrazluk,osim te rupe u zakonu, na nama potrošaćima je da se izborima za svoja prava kolko je moguće.još bi nekako tolerirao dvd i cd namete, ali hdd,mem.kartice stickovi, stvarno previše. niti se te melodije za špicu hrt dnevnika ne sjećam, a jedina koje se mogu sjetiti je ona legendarna sa dnevnika beogradske televizije, ona sa točkastim globusom. što se tiče njegove glazbene karijere, on je jedna nula, takvih ima na milijune. arsen dedić (inače ga cijenim, njega još i mogu zvati glazbenikom) se čudi kako ima tolko piratstva, neka tuži sony i philips što su izmislili cd, nemam ništa protiv vinyla. vrijeme se promijenilo, neka se prilagode tržištu, zar bi ih ja imao još na grbači. solidarnost jelda, jel imaju solidarnost ti tzv. umjetnici prema hrvatskim radnicima koji preživljavaju sa 1500 kn. plaće, t-scum koji nas svakodnevno pljačka skupa s državom. grdović vozi ferarri, ševerina dobi tisuće eura za kokodakanje na skupu za sdp.nek idu oni svi skupa kvragu.

Intel Core2Duo E6300

Intel Bad Axe2

Corsair TwinX XMS2 1GB 5-5-5-12 PROMOS

Asus EAX1950Pro

Creative Labs SBLive!

Monitor:LG 1510S

Seasonic S12 550W

Windows XP Pro+SP2

A+Qubic case

_________
End of line
micro je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2007., 08:16   #66
b.b.
Premium
Moj komp

b.b.'s Avatar

Datum registracije: Jun 2006
samo sam ustvrdio da ima razloga što su njega pozvali, ne i da je u pravu. Poteglo me što je netko napisao "kaj je on neki ....(skladatelj)". Da, je skladatelj je.
b.b. je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2007., 13:56   #67
BlackDwarf
BIND SOFT d.o.o.
Moj komp

BlackDwarf's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Jeste li gledali Radni rucak.
Bilo je komentara zasto se naplacuju kartice za digitalni fotoaparat.
BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2007., 14:27   #68
svizac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2005
kao da se napravil pravilna disperzija plaćanja solidarnosti za naše (ne)umjetnike
svizac je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2007., 15:57   #69
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Prva vijest na www.net.hr. Mogla bi biti dodatna pomoć da se mal raširi riječ
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2007., 16:51   #70
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Citiraj:
Mislim da je on bio skladao nekadašnju uvodnu špicu za dnevnik
***ena spica...
Kada sam potpisivao peticiju javio mi je nekakvu gresku da nemoze poslati mail... pa sad nemrem potvrditi
musso je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.01.2007., 11:10   #71
Aeron
Premium

Aeron's Avatar

Datum registracije: Jan 2002
Nadam se da će peticija uspjeti i da će netko pokrenuti tužbu pred Ustavnim sudom... jer ovo je lako oborivo, samo treba postojati volja. Sretno organizatorima!
Aeron je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2007., 02:58   #72
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
Jucer je bilo rijeci o ovome u vjestima na RTL-u, znaci da se napreduje... i ako se nista ne napravi vazno je probati a ne samo kukati i nista ne raditi
Staro 26.01.2007., 20:50   #73
micro
Premium

micro's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
: Drone :

Citiraj:
Užitnici ovog nameta nisu Škoro i Thompson već svekolika zajednica glazbenih i audiovizualnih stvaralaca. Babaja, Berković, Bjelinski i Matišić, koliko i Rundek, Pogorelić, Franci Blašković i Lidija Bajuk
ma nemoj, škoro i thompson su kao neki primitivci i seljačine (ne slušam ih, ali o ukusima se ne raspravlja), a vaši članovi su stvarno elita i umjetnici (pa neki i jesu,znam), tako da znamo, da dajemo novce ipak pravim umjetnicima (kako je ono nikita rekla na sanji, ne mogu se sjetiti). ma da vam je hitchCock,špilberg i borat član bilo bi mi svejedno.
Citiraj:
Jesenas su američke korporacije potrošile ogromne svote lobirajući protiv ove EU odredbe pri europskom parlamentu.
barem su na jednu korisnu stvar potrošile novac.
Citiraj:
Prinos na nosače slike i zvuka, prvi je kulturni namet koji su umjetnici u nas uspjeli nametnuti profitu!
tenukre-u taj profit ide ponajviše tvojem Zamp-u i članovima, budite pošteni i prikažite raspodjelu tog novca,tko dobiva i koliko.
Citiraj:
Svi važniji europski redatelji i glumci, uključujući Almodovara, Formana, Wendersa, Scolu, Olmija, Kaurismakija, Liv Ulmann i mnogi drugi pisali su pisma, ne protiv, nego energično za – očuvanje nameta na blank tape, u postojećem obliku.
ti ne spadaš u tu skupinu,zaboravio si uwe bolla spomenuti, ma koliko se trudio,kakav blank tape (možda vrpce?DAT-ovi betamax i VHS)
Citiraj:
U bescijenje proizvedena računarska oprema prodaje se po visokim cijenama generirajući ogromne ekstraprofite svojim industrijama.
Zauzvrat, istiskuje klasične oblike distribucije kulturnih proizvoda, nadomještajući ih na dva načina: novim internetskim monopolima, koncentriranim u rukama velikih korporacija - ono što se nemože posjedovati, prepušta se kaosu piratske otimačine.
koja je to jeftina oprema?krivo si shvatio, info. oprema je sve naprednija i pristupacnija korisniku (jel misliš na onu usporedbu s autom, pa bi danas svi vozili ferarri,to mi je jasno) ali ne i nuzno jeftinija,ovisi kako gledaš, misliš na dvd-snimaće?meni ti je još preskup dl-rom (a za to je kriva vaša filmska mašinerija),a rado bi iskopirao film bez DVD-shrinka, da se ne gnjavim.da, imamo T-scum monopol i pitaj njih kolko daju novaca za autorska prava na emitiranje za MAX-TV.ne brini, malo je pirata koji tvoja smeća kopiraju na Xvid.jesi čuo za iTunes? probaj koristiti emule,rapidšer ili neki torrent klijent
Citiraj:
Maleni namet koji se ovdje pojavljuje nipošto ne remeti njihove zarade, niti ugrožava cijene, koje se ionako neprekidno kližu nadolje, zbog sve veće proizvodnje i sve nepovoljnijeg položaja radne snage u zemljama trećeg svijeta u kojima se ova roba proizvodi
nismo ni mi po standardu u odnosu na EU daleko od 3. svijeta. daj se izbori za te zemlje, napravi neki film i prokaži te kapitaliste koji ih iskorištavaju.kakav malen namet? zar da 2 puta plačam cijenu medija? prema čemu ste vi važniji i posebniji od drugih?
Citiraj:
Ovaj namet, međutim remeti globalni interes, prema kojem ne postoji razlika između kulture i druge robe, između kulturne i druge industrije.
Ovaj namet remeti globalno shvaćanje da mali narodi ne trebaju proizvoditi glazbu i film, na isti način, na koji ne proizvode tenisice ili avione, već ih uvoze
čuj stari, ja ti čak u zadnje vrijeme više volim europske filmove,više nego američka konfekcijska smeća i nastavke nastavaka, ali hrvatski redatelji več dugo nisu napravili dobar film, a da ne govorimo o serijama koje nastoje biti amerikanizirane.nema razlike između kulture i druge robe, ako se plaća, ono što se plaća je roba, ak si pravi umjetnik, živi od zraka.
Citiraj:
U zemlji u kojoj su na vlasti trgovci kulturnim područjem vladaju sapunice i turbo folk, ostalo se uvozi. Pokušajte se sjetiti hrvatske glazbene i filmsko/televizijske scene sedamdesetih i osamdesetih i usporedite je s oskudnom današnjicom
za to su ti krivi ovi na vlasti,komercijalne televizije i wannabe komercijalno-satelitski po stilu kopiranja HRT,i vaš ne-talent,evo ti savjet kopiraj srpsko-amerikanizirane fimove,čiku kureta i slične ili se prebaci na folk, to voli rulja, pa češ biti komercijalan
Citiraj:
Namet na nosače slike i zvuka, prva je stvarna antikolonijalna odredba donesena u Hrvatskoj
mi smo odavno kolonija, a ovaj namet to dodatno potvrđuje.
Citiraj:
Budite uvjereni da oni raspolažu kvalitetnim i moćnim sredstvima koje im omogućuju da se založe za svoj interes
znam, CIA šalje neke subverzivne poruke , ja se ne mogu suprotstaviti tome, kaj se može.jesi gledal onaj film "They live".
Citiraj:
izborili su ga hrvatski kulturnjaci kroz tijela civilnog društva, boreći se protiv domaćeg proameričkog lobbyja
uz takve kulturnjake, ne trebaju nam neprijatelji.sad svi vidite, horza radi za Busha i Traxdatu ili neku drugu sličnu kompaniju. : roller :
-->
svi mi koji smo potpisali peticiju smo magarci, tako tvrdi cijenjeni redatelj i vjerovatno budući oskarovac Hrvoje Hribar. evo link :http://www.filmski.net/vijesti/dugometrazni-film/4260

kako se riješiti zamp nametnika--> : Drone :

Citiraj:
Užitnici ovog nameta nisu Škoro i Thompson već svekolika zajednica glazbenih i audiovizualnih stvaralaca. Babaja, Berković, Bjelinski i Matišić, koliko i Rundek, Pogorelić, Franci Blašković i Lidija Bajuk
ma nemoj, škoro i thompson su kao neki primitivci i seljačine (ne slušam ih, ali o ukusima se ne raspravlja), a vaši članovi su stvarno elita i umjetnici (pa neki i jesu,znam), tako da znamo, da dajemo novce ipak pravim umjetnicima (kako je ono nikita rekla na sanji, ne mogu se sjetiti). ma da vam je hitchCock,špilberg i borat član bilo bi mi svejedno.
Citiraj:
Jesenas su američke korporacije potrošile ogromne svote lobirajući protiv ove EU odredbe pri europskom parlamentu.
barem su na jednu korisnu stvar potrošile novac.
Citiraj:
Prinos na nosače slike i zvuka, prvi je kulturni namet koji su umjetnici u nas uspjeli nametnuti profitu!
tenukre-u taj profit ide ponajviše tvojem Zamp-u i članovima, budite pošteni i prikažite raspodjelu tog novca,tko dobiva i koliko.
Citiraj:
Svi važniji europski redatelji i glumci, uključujući Almodovara, Formana, Wendersa, Scolu, Olmija, Kaurismakija, Liv Ulmann i mnogi drugi pisali su pisma, ne protiv, nego energično za – očuvanje nameta na blank tape, u postojećem obliku.
ti ne spadaš u tu skupinu,zaboravio si uwe bolla spomenuti, ma koliko se trudio,kakav blank tape (možda vrpce?DAT-ovi betamax i VHS)
Citiraj:
U bescijenje proizvedena računarska oprema prodaje se po visokim cijenama generirajući ogromne ekstraprofite svojim industrijama.
Zauzvrat, istiskuje klasične oblike distribucije kulturnih proizvoda, nadomještajući ih na dva načina: novim internetskim monopolima, koncentriranim u rukama velikih korporacija - ono što se nemože posjedovati, prepušta se kaosu piratske otimačine.
koja je to jeftina oprema?krivo si shvatio, info. oprema je sve naprednija i pristupacnija korisniku (jel misliš na onu usporedbu s autom, pa bi danas svi vozili ferarri,to mi je jasno) ali ne i nuzno jeftinija,ovisi kako gledaš, misliš na dvd-snimaće?meni ti je još preskup dl-rom (a za to je kriva vaša filmska mašinerija),a rado bi iskopirao film bez DVD-shrinka, da se ne gnjavim.da, imamo T-scum monopol i pitaj njih kolko daju novaca za autorska prava na emitiranje za MAX-TV.ne brini, malo je pirata koji tvoja smeća kopiraju na Xvid.jesi čuo za iTunes? probaj koristiti emule,rapidšer ili neki torrent klijent
Citiraj:
Maleni namet koji se ovdje pojavljuje nipošto ne remeti njihove zarade, niti ugrožava cijene, koje se ionako neprekidno kližu nadolje, zbog sve veće proizvodnje i sve nepovoljnijeg položaja radne snage u zemljama trećeg svijeta u kojima se ova roba proizvodi
nismo ni mi po standardu u odnosu na EU daleko od 3. svijeta. daj se izbori za te zemlje, napravi neki film i prokaži te kapitaliste koji ih iskorištavaju.kakav malen namet? zar da 2 puta plačam cijenu medija? prema čemu ste vi važniji i posebniji od drugih?
Citiraj:
Ovaj namet, međutim remeti globalni interes, prema kojem ne postoji razlika između kulture i druge robe, između kulturne i druge industrije.
Ovaj namet remeti globalno shvaćanje da mali narodi ne trebaju proizvoditi glazbu i film, na isti način, na koji ne proizvode tenisice ili avione, već ih uvoze
čuj stari, ja ti čak u zadnje vrijeme više volim europske filmove,više nego američka konfekcijska smeća i nastavke nastavaka, ali hrvatski redatelji več dugo nisu napravili dobar film, a da ne govorimo o serijama koje nastoje biti amerikanizirane.nema razlike između kulture i druge robe, ako se plaća, ono što se plaća je roba, ak si pravi umjetnik, živi od zraka.
Citiraj:
U zemlji u kojoj su na vlasti trgovci kulturnim područjem vladaju sapunice i turbo folk, ostalo se uvozi. Pokušajte se sjetiti hrvatske glazbene i filmsko/televizijske scene sedamdesetih i osamdesetih i usporedite je s oskudnom današnjicom
za to su ti krivi ovi na vlasti,komercijalne televizije i wannabe komercijalno-satelitski po stilu kopiranja HRT,i vaš ne-talent,evo ti savjet kopiraj srpsko-amerikanizirane fimove,čiku kureta i slične ili se prebaci na folk, to voli rulja, pa češ biti komercijalan
Citiraj:
Namet na nosače slike i zvuka, prva je stvarna antikolonijalna odredba donesena u Hrvatskoj
mi smo odavno kolonija, a ovaj namet to dodatno potvrđuje.
Citiraj:
Budite uvjereni da oni raspolažu kvalitetnim i moćnim sredstvima koje im omogućuju da se založe za svoj interes
znam, CIA šalje neke subverzivne poruke , ja se ne mogu suprotstaviti tome, kaj se može.jesi gledal onaj film "They live".
Citiraj:
izborili su ga hrvatski kulturnjaci kroz tijela civilnog društva, boreći se protiv domaćeg proameričkog lobbyja
uz takve kulturnjake, ne trebaju nam neprijatelji.sad svi vidite, horza radi za Busha i Traxdatu ili neku drugu sličnu kompaniju. : roller :

Intel Core2Duo E6300

Intel Bad Axe2

Corsair TwinX XMS2 1GB 5-5-5-12 PROMOS

Asus EAX1950Pro

Creative Labs SBLive!

Monitor:LG 1510S

Seasonic S12 550W

Windows XP Pro+SP2

A+Qubic case

_________
End of line
micro je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2007., 21:11   #74
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Ma super, sad jos trebaju krenut svi ostali ciji se "proizvodi" mogu snimit na neki medij pa ce nam prazan cd u veleprodaji kostat 5kn
zivjelo crno trziste, bilo bu isto ko s pljugama Bosna import
Chuby je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2007., 12:03   #75
matrixcore
ZIJEEEEEV!!!
Moj komp

matrixcore's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
@Horza
Kao vecinski realizator ove peticije, cijenio bih da pogledas ovaj clanak u Jutarnjem listu i postupis kako ti mislis da bi trebalo...

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-20...at_cd,60228.jl

AMD Ryzen 9 5900X + Arctic Liquid Freezer II 360
Asus ROG STRIX X570-E
2x16GB Corsair Vengeance 3200MHz
ADATA XPG SX8200 NVMe 480GB + 2TB WD Green + Micron Crucial MX300 525GB
XFX RX 6800XT
All powered by Corsair RMx750
Ticking happilly in Fractal Meshify 2 White
Viewed on AOC Q3279VWF

matrixcore je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2007., 14:43   #76
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

a gle, uz ZAMP-ov lobi, meni je teško povjerovati da SVI mediji ne pišu tako. kaj bi ja sad trebao odjednom mrziti npr. Hribara jer je svojim neznanjem i glupošću malo okrznuo i mene?ž
gimme a break... inače, danas ili sutra u Metro-u izlazi zgodan članak u kojem je popljuvan hribar i ZAMP, a uskoro će vjerojatno i na još jednoj TV postaji biti o tome.

btw, još uvijek trebam nekoga da to radi samnom. mejlova dolazi pun k..., treba davat intervjue, dotjerat stranicu, a ja ne stižem.
da... i treba postojati još netko tko će to voditi ako mene npr. zaključaju u šupu negdje u nekoj šumetini...

Horza (death dwarf)

character perks

major skills

greater powers

artifacts of choice

Staro 29.01.2007., 15:09   #77
matrixcore
ZIJEEEEEV!!!
Moj komp

matrixcore's Avatar

A cuj...najvise me muci onaj dio o "anononimnom" pokretacu peticije koju su kao "ustvari" pokrenuli uvoznici, distributeri i ini...
Evo i odma se volontiram za pomoci (samo me ne pred kamere i intervuje ), samo reci sta treba, pa ako znam kako i budem

Asus ROG STRIX X570-E
XFX RX 6800XT
Viewed on AOC Q3279VWF

Staro 29.01.2007., 16:43   #78
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

znaš radit animirane gifove?
... baci oko na moj post o bannerima na ovom threadu. trebaju nam.
... čitaju ti se mailovi i odgovara na njih? može ako imash volje.
... dolaziš možda na žderonje u petak? možemo tamo popričati o svemu tome pa da te malo i uputim prije nego kaj počneš ljudima odgovarati...

ovo vrijedi za sve eventualne dobrovoljce.
kada nešto pošalješ na info@aktivacija.mine.nu i ako imaš vremena i volje priključiti se, dobiš privilegije za sve to.

Horza (death dwarf)

character perks

major skills

greater powers

artifacts of choice

Staro 29.01.2007., 17:06   #79
matrixcore
ZIJEEEEEV!!!
Moj komp

matrixcore's Avatar

Znam radit animirane gif-ove, napravit cu nesto, pa posaljem na ovaj gorenavedeni mail

Na zderonje necu doci (obveze...) ali skype mi je upaljen cijelo vrijeme...

Asus ROG STRIX X570-E
XFX RX 6800XT
Viewed on AOC Q3279VWF

Staro 30.01.2007., 18:16   #80
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
neznam jel netko vec ovo primjetio, ali kada sam ovo vidio/cuo... kako imaju obraza?
http://index.hr/xmag/clanak.aspx?id=338371
raf je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2007., 16:45   #81
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
danas procitao u Metro Express-u (dnevnim besplatnim novinama koje se dijele u Zagrebu, neznam jel ima u drugim gradovima) clanak o peticiji, dali link i da je sve krenulo sa ove stranice i da je predvodnik Horza : goood :

p.s. sorry ak je vec neko napisao, nije mi se dalo pregledavat...
Xan je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2007., 18:07   #82
Marks
Premium

Marks's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
horza majstore!!!!sad si popularan i u medijima.naveli su kako se u kratkom vremenu potpisalo oko 10 000 ljudi
Marks je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2007., 18:36   #83
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Čitah danas Metro, smijeh me uhvatio kad sam vidio Horzino ime, ljudi me gledaju kao čemu se ovaj smije? Horzu za predsjednika! : goood : Svaka čast, digao si buku i ljudi su počeli slušati. Dokaz tomu je, osim velikog broja potpisnika peticije, i graka koju dižu Hribar, Ferićka & Co. ...

U najgorem slučaju, ako nameti i ostanu na snazi, ljudi će ovako barem znati kojim i kakvim lopovima ide taj novac. Pa ako ZAMP-ovcima nije stalo do vlastitog obraza i žele se zamjeriti narodu(dakle ljudima koji bi trebali kupovati CD-e, DVD-e i ostale proizvode sa djelima njihovih članova), neka samo nastave ubirati harač. Dvosjekli je to mač. Netko me javno proziva lopovom i sada bi ja trebao od njega nešto kupovati?? Pa nisam lud.

Teško da ću moći izbjeći kupovinu praznih medija u RH, ali definitivno neću kupiti niti jedan album ili film koji se prodaje u RH dok nameti ostanu na snazi.

Bojim se da će velik broj ljudi ovaj namet shvatiti kao dopuštenje za piratstvo. I osobno im to ne mogu zamjeriti
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2007., 20:23   #84
Matijac
Premium
Moj komp

Matijac's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
I ja sam videl to danas u školi. Evo to je taj članak (malo je veča slike, 1 MB)

http://img117.imageshack.us/img117/6329/clanakhc9.jpg

Matijac je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2007., 22:13   #85
maxxp
Premium

maxxp's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Delta S4 Pregled postova
Čitah danas Metro, smijeh me uhvatio kad sam vidio Horzino ime, ljudi me gledaju kao čemu se ovaj smije? Horzu za predsjednika! : goood : Svaka čast, digao si buku i ljudi su počeli slušati. Dokaz tomu je, osim velikog broja potpisnika peticije, i graka koju dižu Hribar, Ferićka & Co. ...

U najgorem slučaju, ako nameti i ostanu na snazi, ljudi će ovako barem znati kojim i kakvim lopovima ide taj novac. Pa ako ZAMP-ovcima nije stalo do vlastitog obraza i žele se zamjeriti narodu(dakle ljudima koji bi trebali kupovati CD-e, DVD-e i ostale proizvode sa djelima njihovih članova), neka samo nastave ubirati harač. Dvosjekli je to mač. Netko me javno proziva lopovom i sada bi ja trebao od njega nešto kupovati?? Pa nisam lud.

Teško da ću moći izbjeći kupovinu praznih medija u RH, ali definitivno neću kupiti niti jedan album ili film koji se prodaje u RH dok nameti ostanu na snazi.

Bojim se da će velik broj ljudi ovaj namet shvatiti kao dopuštenje za piratstvo. I osobno im to ne mogu zamjeriti
I u osiječkom izdanju je izašao ćlanak...svaka čast Horza.
a zašto ovo gore? Eee,da je nekako taj tekst plasirati u medije...onak...prosiječno mišljenje javnosti.
maxxp je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2007., 22:36   #86
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
umirem od smijeha,...hahah... iza svega stoje preprodavači, džis koji majstori....pre hebeno....
Staro 08.02.2007., 16:51   #87
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Nemam zbilja volje raspravljati o svemu ovome.
No...

Citiraj:
Autor micro
tako tvrdi cijenjeni redatelj i vjerovatno budući oskarovac Hrvoje Hribar. evo link http://www.filmski.net/vijesti/dugometrazni-film/4260
Herr Hribar moze dobiti 17 kipicha od salmonele. Ali njegov zadnji mega uradak je za mene nista drugo do filmski mediokritet.

Zemlja koja nije vidjela konzistentan domaci film u skoro 15 godina nema ni mjerila za procjenu. Kad se pojavi nesto iole koherentije u smislu cjelovitosti odma ga prozivaju cudom. Sterilni nezivotni dijalozi, simptomaticni za noviji od stoljeca 7-mog aka ZNA SE film. Dualnost dialoga = nepostojeca. A o tehnickim dometima tog filma i fotografiji bolje je ne pricati = teski prosjek (ako i toliko)

No njemu kao ni mnogim njegovim kolegama mediokritetima nije tesko cuclati sve moguce drzavne subvencije i bacati novac u kojekave "vrhunske serije" koje se najavljuju kao cuda a kasnije se bas nitko s njima ne hvali. To je jedan parazitski mentalitet koji je navikao ovisiti o pipi drzave, sa nula posto inovativnosti u pronalazenju novaca. Cini se ADU i HR film ima unikatno shvacanje rijeci produkcija. Pogledao sam sad popis ljudi, mogu reci, da dosta njih nije bas u velebnim financ sferama pa shvacam zasto im se ovo svidja. Sva ta putovanja kostaju, znam ja to drage kolege, ali biti parazit, puno je gore od toga.

Primjera radi. Nema koji tjedan da mi prijatelj preko bare salje mail - koji sam odma slao svima - u kojem se citava katedra hvali njihovim prijateljem Mike-om. Mike je CITAJ OVO >>>> za 5900$ snimio kompletan SF film koji je odavno u distibuciji.

Sve uracunato... logistika, efekti = svi troskovi !

The Awakening

Nemogu naci prvi link iz mail-a, ali dole nize u tekstu je opis svih troskova

Istina, SF kuruza, bas kakve voli Zond gledati dok jede stare Kumarice pred TV-om. Ali svejedno, Mike je pokazao sto znaci produkcija kad se nesto hoce. Film je izdan nedavno i na DVD-u i pokrio ulozeno vec ohoho.

Sto bi nas Herr Hribar i njegova ekipa sa tim novcima bio sposoban uciniti? Mozda jedan domjenak za promociju filma sastaviti.

Necu dalje da ostanem uljudan.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2007., 19:40   #88
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Nismo jedini koje pljačkaju netalentirani lovci na laku zaradu...

http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=23664477

Zanimljivo, u nizozemskoj im to nije pošlo za rukom. Barem za sada.
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2007., 19:47   #89
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Horza

Jeste vidli one reklame od MakroMikro? Svaka im cast. Navukli su vec dvije tuzbe. http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan..._zamp,64540.jl
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2007., 20:04   #90
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006

ludnica...horza
svebee je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja