|
![]() |
#61 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
pa onda ju usmjeri na vladu, sabor, koga god. netko je fakat odvojio vrijeme da bi smislio kako spriječiti konkretno ovaj namet a da to ne završi nužno kao pohod na vjetrenjače. i zaboli me neka stvar tko je kriv, ja vidim tko je potpisao. dakle, oni mi uzimaju novac iz džepa. dakle, idem na njih. i nek poslje njih onda dođu i kipari i slikari i tko god. ZAMP je kriv i uopće me osobno ne interesira njihovo "nama su rekli to u zakonu". oni su ga sami krojili davne 2003.
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
inače prof Josipović je jedan od rijetkih koji imaju dva doktorata iz različitih područja (pravo i glazba, ali nisam baš 100%siguran) tako da ipak ima kredibiliteta o tome govoriti. Mislim da je on bio skladao nekadašnju uvodnu špicu za dnevnik |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Sorry, ali da ih ima dvadeset, ovo što su napravili je idiotizam i ne vidim niti jedan logični razlog (osim pljačke) za takav namet. Tako da ne mogu zaključiti da je čovjek imalo pametan po tom pitanju.
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Prva vijest na www.net.hr. Mogla bi biti dodatna pomoć da se mal raširi riječ ![]()
![]() |
#70 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Nadam se da će peticija uspjeti i da će netko pokrenuti tužbu pred Ustavnim sudom... jer ovo je lako oborivo, samo treba postojati volja. Sretno organizatorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||||||||||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
: Drone : -->
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
svi mi koji smo potpisali peticiju smo magarci, tako tvrdi cijenjeni redatelj i vjerovatno budući oskarovac Hrvoje Hribar. evo link :http://www.filmski.net/vijesti/dugometrazni-film/4260
kako se riješiti zamp nametnika--> : Drone : Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#75 |
ZIJEEEEEV!!!
Datum registracije: Mar 2006
|
@Horza Kao vecinski realizator ove peticije, cijenio bih da pogledas ovaj clanak u Jutarnjem listu i postupis kako ti mislis da bi trebalo... http://www.jutarnji.hr/clanak/art-20...at_cd,60228.jl
![]() |
#76 |
ono ispred konpjuktora
|
a gle, uz ZAMP-ov lobi, meni je teško povjerovati da SVI mediji ne pišu tako. kaj bi ja sad trebao odjednom mrziti npr. Hribara jer je svojim neznanjem i glupošću malo okrznuo i mene?ž gimme a break... inače, danas ili sutra u Metro-u izlazi zgodan članak u kojem je popljuvan hribar i ZAMP, a uskoro će vjerojatno i na još jednoj TV postaji biti o tome. btw, još uvijek trebam nekoga da to radi samnom. mejlova dolazi pun k..., treba davat intervjue, dotjerat stranicu, a ja ne stižem. da... i treba postojati još netko tko će to voditi ako mene npr. zaključaju u šupu negdje u nekoj šumetini...
![]() |
#77 |
ZIJEEEEEV!!!
Datum registracije: Mar 2006
|
A cuj...najvise me muci onaj dio o "anononimnom" pokretacu peticije koju su kao "ustvari" pokrenuli uvoznici, distributeri i ini... Evo i odma se volontiram za pomoci (samo me ne pred kamere i intervuje ![]() ![]()
![]() |
#78 |
ono ispred konpjuktora
|
znaš radit animirane gifove? ... baci oko na moj post o bannerima na ovom threadu. trebaju nam. ... čitaju ti se mailovi i odgovara na njih? može ako imash volje. ... dolaziš možda na žderonje u petak? možemo tamo popričati o svemu tome pa da te malo i uputim prije nego kaj počneš ljudima odgovarati... ovo vrijedi za sve eventualne dobrovoljce. kada nešto pošalješ na info@aktivacija.mine.nu i ako imaš vremena i volje priključiti se, dobiš privilegije za sve to.
![]() |
#80 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
neznam jel netko vec ovo primjetio, ali kada sam ovo vidio/cuo... kako imaju obraza? http://index.hr/xmag/clanak.aspx?id=338371 |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
danas procitao u Metro Express-u (dnevnim besplatnim novinama koje se dijele u Zagrebu, neznam jel ima u drugim gradovima) clanak o peticiji, dali link i da je sve krenulo sa ove stranice i da je predvodnik Horza : goood : p.s. sorry ak je vec neko napisao, nije mi se dalo pregledavat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
horza majstore!!!!sad si popularan i u medijima.naveli su kako se u kratkom vremenu potpisalo oko 10 000 ljudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Čitah danas Metro, smijeh me uhvatio kad sam vidio Horzino ime, ljudi me gledaju kao čemu se ovaj smije? ![]() U najgorem slučaju, ako nameti i ostanu na snazi, ljudi će ovako barem znati kojim i kakvim lopovima ide taj novac. Pa ako ZAMP-ovcima nije stalo do vlastitog obraza i žele se zamjeriti narodu(dakle ljudima koji bi trebali kupovati CD-e, DVD-e i ostale proizvode sa djelima njihovih članova), neka samo nastave ubirati harač. Dvosjekli je to mač. Netko me javno proziva lopovom i sada bi ja trebao od njega nešto kupovati?? Pa nisam lud. Teško da ću moći izbjeći kupovinu praznih medija u RH, ali definitivno neću kupiti niti jedan album ili film koji se prodaje u RH dok nameti ostanu na snazi. Bojim se da će velik broj ljudi ovaj namet shvatiti kao dopuštenje za piratstvo. I osobno im to ne mogu zamjeriti |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
I ja sam videl to danas u školi. Evo to je taj članak (malo je veča slike, 1 MB) http://img117.imageshack.us/img117/6329/clanakhc9.jpg
![]() |
#85 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
a zašto ovo gore? Eee,da je nekako taj tekst plasirati u medije...onak...prosiječno mišljenje javnosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Nemam zbilja volje raspravljati o svemu ovome. No... Citiraj:
Zemlja koja nije vidjela konzistentan domaci film u skoro 15 godina nema ni mjerila za procjenu. Kad se pojavi nesto iole koherentije u smislu cjelovitosti odma ga prozivaju cudom. Sterilni nezivotni dijalozi, simptomaticni za noviji od stoljeca 7-mog aka ZNA SE film. Dualnost dialoga = nepostojeca. A o tehnickim dometima tog filma i fotografiji bolje je ne pricati = teski prosjek (ako i toliko) No njemu kao ni mnogim njegovim kolegama mediokritetima nije tesko cuclati sve moguce drzavne subvencije i bacati novac u kojekave "vrhunske serije" koje se najavljuju kao cuda a kasnije se bas nitko s njima ne hvali. To je jedan parazitski mentalitet koji je navikao ovisiti o pipi drzave, sa nula posto inovativnosti u pronalazenju novaca. Cini se ADU i HR film ima unikatno shvacanje rijeci produkcija. Pogledao sam sad popis ljudi, mogu reci, da dosta njih nije bas u velebnim financ sferama pa shvacam zasto im se ovo svidja. Sva ta putovanja kostaju, znam ja to drage kolege, ali biti parazit, puno je gore od toga. Primjera radi. Nema koji tjedan da mi prijatelj preko bare salje mail - koji sam odma slao svima - u kojem se citava katedra hvali njihovim prijateljem Mike-om. Mike je CITAJ OVO >>>> za 5900$ snimio kompletan SF film koji je odavno u distibuciji. Sve uracunato... logistika, efekti = svi troskovi ! The Awakening Nemogu naci prvi link iz mail-a, ali dole nize u tekstu je opis svih troskova Istina, SF kuruza, bas kakve voli Zond gledati dok jede stare Kumarice pred TV-om. Ali svejedno, Mike je pokazao sto znaci produkcija kad se nesto hoce. Film je izdan nedavno i na DVD-u i pokrio ulozeno vec ohoho. Sto bi nas Herr Hribar i njegova ekipa sa tim novcima bio sposoban uciniti? Mozda jedan domjenak za promociju filma sastaviti. Necu dalje da ostanem uljudan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Nismo jedini koje pljačkaju netalentirani lovci na laku zaradu... http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=23664477 Zanimljivo, u nizozemskoj im to nije pošlo za rukom. Barem za sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Horza ![]() Jeste vidli one reklame od MakroMikro? Svaka im cast. Navukli su vec dvije tuzbe. http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan..._zamp,64540.jl |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() ludnica...horza ![]() |
![]() |
![]() |
|
|