|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Big Typhoon ili Zalman 9500
Koji od ova dva (i samo ova dva) je bolji, tisi, bolje hladi okolne komponente. Po reviewima su tu negdje, pa ako netko iz prve ruke moze malo razjasniti stvari bio bih zahvalan. Hvala!
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa nisu baš "tu negdje", Big Typhoon je bolji tj, bolje hladi! Samo je instalacija malo teža(moraš vadit matičnu) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Definitivno Typhoon... Zalman je prerazvikani poluprosjecni cooler. Znam da ce opet graknut "ponosni" vlasnici kojekakvih Zalmana, ali cinjenica je da 9500 nema kaj traziti pored Typhoona ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da, ali trenutno ima na forumu za uzeti Zalmana 9500LED za 250kn ( možda i za 200kn ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Super je kaj nemoras plocu vaditi van, ali s obzirom na masu hladnjaka nekako mi se cini sigurnija druga opcija (znaci pljuni u ruke i izvadi sve van i psuj sve u 16 onog idiota koji je izmislio ovaj mehanizam ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
nemas kaj razmisljat, pilu ili brusilicu u ruke i deri po kucistu pa bu se prosirio izbor hladnjaka (tak je bar kod mene bilo hehe)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što se tiče mase colera tu se nemoj niš brinut. Ako biraš između 9500 i BT-a definitivno uzmi BT. A ako bi htio malo jeftiniji cooler onda uzmi Scythe Katana2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
|
Cak ni izgled toliko. Meni BT recimo bolje izgleda, bas ono, izaziva strahopostovanje kad ga vidis na ploci ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ma nece niti jedan slomiti plocu...imam doma stariju verziju tajfuna koji nejde na AM2 a VX verziju koji ima kopču za AM2 sam prodao dudeku te on kaže da cooler gore stoji jako čvrsto ali se da okretati oko svoje osi..tj.možeš bazu pomicati po procu...tj.meni se više sviđa starija verzija iako ni VX izvedba nije loša jedina mana vx tajfuna je njegov vent koji ruku na srce baš i nije tih..na starom tajfunu je vrhunski vent koji je doduše meni prozujao nakon 1,5g |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
pa naravno da se mora vadit ploča i stavit ono ojaćanje..a prije svega ostalo izvaditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Eh neznam bas! Evo ja sam kupio Big Typ VX i postavio ga u roku 5min. Nevjerovatno na sta je spala instalacija ![]() ![]() Edit :napisao sam da sam kupio freezera , a ustvari sam kupio bt ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Nasty_. 30.05.2007. u 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja sam također zadovoljan sa svojim freezerom 64pro jako dobro hladi, samo ne hladi baš okolne komponente i košta svega 168kn...mislim da je za mene po reviewima bt bog i batina, po cijeni je dosta jeftiniji od zalmana 9500, a nudi vrlo slične performanse.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Sto se tice postavljanja svakako bi preporucio ninju+ rev. B, netreba niti minuta posla da se stavi... jedini problem je dali stane u kuciste... A svakako bi onda preporucio da se zaobide normalni Big Typhoon ukoliko cesto mijenjate procesore itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Pero_Snajper
|
Evo kad smo vec kod hladnjaka i montaze, moram pohvaliti 2. reviziju Sonic Towera. Konacno je to rijeseno kako spada (konkretno lga775), oni dobro poznati prekratki i preuski ( ![]() ![]() Performanse su iste ko prije, dakle odlicne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prečupavi mod
|
O da, toto ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
DAl taj Scythe inf. hladi bolje od sonic towera? EDIT: Dal je bolji taj infinty ili MINE? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
Dal mu je potrebno polirati bazu ili je tvornički dobro završena? Ovaj vent gore, kolko je glasan, dal ga treba mijenjati s nekim boljim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#30 |
Guest
|