|
![]() |
#181 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Evo ja sam instalirao i isti slučaj ko u njega, baš kad ne treba dok jurim to, i tek kad sam dosta skreso detalje onda je manje , ono što je porazno što je igra na ssdu...... Uglavnom djeluje dosta neoptimizirano, i nezanimljivo, te stalno šetaju iz kadra u kadar, i bacaju igrača s jedne kamere na drugu, promašaj totalni od igre. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#186 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Dosao sam negdje do pola kampanje i za sada mi je igra skroz oke. Ima dosta bugova i nelogicnosti ali nista toliko strasno. Najveci problem je sto igram sa 10-20 fps ![]() Ima jedna misija gdje treba uhvatiti jednog lika, i uhvatim ga kraj nekog mosta, a cut-scena pokazuje da sam ga uhvatio kraj neke kuce, kraj koje smo prosli na pocetku. Onda recimo, dodjem na neku lokaciju u sred dana i u cut-sceni se najednom promjeni u noc i onda kad krenem opet igrati bude dan.
![]() |
#187 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
10-20 fps-a? Kako uopće imaš volje igrat tako? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Nemojte se ljutit sta san lin ko kamen; je li mi mozete u par kratkih crtat dat info? Znaci kakva je igra i da li ja mogu to na oku ugodnim postavkama vrtiti? (ne sad da mi izgleda ko film, ali ono da ne steka i to ![]() Ocekivanja su prevelika ali sam odlucio pricekati patch za sada. Cuo sam da ima podosta problema pa ono... neka se sredi sve da ja uletim u akciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Never Forgetti
|
Da konfa je iz potpisa... Samo umisto 64 GB SSD sam dobio 120 GB SSD. Ajde barem neka dobra novost, poplasio sam se kad sam vidio one recommended specifications ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
MadModerator
|
![]() |
#193 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() I meni je nekako igra sve zabavnija, baš se ufura čovjek u to hackanje. Nije uopće ni loša toliko. Samo što se trudim imat dobar rejting i bit good citezen, ali jebiga kad pregazim četu ljudi čim se malo krenem vozikat, pa sam stalno anarchist ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
MadModerator
|
Da, na laptopu, 1280x720 i sve ostalo na najnize moguce postavke. Probao sam nizu rezoluciju ali nema nekog poboljsanja. Ja se ne trudim biti uzoran gradjanin, kad vozim malo brze onda mi vise steka, pa nemogu dobro kontrolirati auto pa se zabijem u pjesake i tako to ![]()
![]() |
#195 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo završena "Uncle Kracker" verzija, samo single player, WIN7 64 "titni". Igra je dobra u nekim aspektima: - izbor oružja, ponašanje/zvukovi istog (za ovakav tip igre), ali nema customizacije/upgrejda, također ne očekujte egzotiku tipa gatling, RPG, flamethrower.. - izbor vozila i njihov izgled (naravno nisu licencirana), ali nema customizacije/upgrejda, ponašanje/fizika pojedinih modela solidna (a neki su pak kriminalno loši za upravljane), oštećenja ništa posebno ali barem su prisutna, također ne očekujte heliće, tenkiće.. - mapa/grad (dobro dizajnirano, solidna veličina, dosta objekata samo čeka na destrukciju - bus stanice, rasvjetni stupovi, ograde, pješaci ![]() - atmosfera (sveukupno dobra uz mjuzu, izmjenu dana/noći/kiše, živahan grad, rasvjeta blablabla) - mjuza ok (poneki poznatiji bendovi, ostatak nikad čuo, lako ih je izmjenjivati, paliti - gasiti čak i izvan auta) - free roaming (ima dosta side missiona, neke čak i nisam isprobava..) - hackiranje objekata (cool "fičr" za korištenje i lakše obavljanje misija, pogotovo za bijeg od policije) - skillovi/perkovi/upgrade lika (barem ih ima, to šta su neki totalno beskorisni je drugi par opanaka) - težina igre (opako dobra na realistic, pogotovo potjere i bijeg policiji) - izgled glavnog lika i kretanje/fluidnost - neprijatelji raznovrsni, dobro modelirani, zayebani u realistic modu (za ovakav tip igre), fizika ok - grafika solidna (za moj ukus) - glavne misije su ok (ne bih ubilo da su produljili gameplay), a side po svačijem guštu/izboru (neke i dosade) - kupovanje garderobe istog kroja, ali sa 50-tak različitih uzoraka/skinova?! (samo za modno osviještene ![]() Ono šta mi nije sjelo: - povremeno štekanje bez obzira na video postavke (pogotovo na glavnoj misiji kad primate upute telefonom, ili prilikom jako brze vožnje) - linearnost, replay value = 0 - neki auti su užas za upravljanje, startanje, kočenje, skretanje ili drift... (naravno ovo nije simulacija vožnje, ali ako morate bježati ili juriti za nekim, piši propalo ako sjedneš u krivu kantu) - quicksave (kako da ne, imaš chekpoint autosave "fičr" i ko te y...) - kratkoća igre (doduše je možete produljiti sporednim misijama i većom težinom) - bugovi su bili prisutni (tipa objekti levitiraju, spoj textura/modela na pojedinim dijelovima mape) Ocjena 3.5 od 5 jer ipak je zabavno, igrivo itd, ali namjerno umanjeno radi tolikog hypea, neispoliranosti (šta ne znači da se neće "pečirat" ubuduće), linearnosti i kratkoće... Bez obzira na pojedina mišljenja, GTA IV naslov ovo mete ko krmak korito, a stariji je 6 god. (TPS akcijski sandbox - dakle isti tip igre). GTA IV je također je kla ondašnji hardware (sporo učitavanje grada/objekata dok se brzo vozim neću ni spominjat), i grafika mu je sad slabija, ali jednostavno mi je bija bolji u svakom ostalom aspektu. Inače sam veliki ljubitelj GTA naslova, pa gornje opservacije triba uzet s rezervom ![]()
![]() |
#196 |
Creeper
|
Danas sam imao genijalan bug. Uglavnom krene neka misija i ubiju me i sad krećem sa check pointa i lik trči, ne reagira na moje pokušaje usmjeravanja ili zaustavljanja, ide kao muha bez glave i neprijatelji me naravno ubiju, ponovni restart likota opet radi isto... Mogao sam hakirati i pucati, ali i dalje trči gdje on želi, neće stati i naravno ubiju me. To se dogodilo 4 puta, 5 put je bio normalan nastavak misije, ja čučim iza ograde i imam sve pod kontrolom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Nego, kakav je multiplayer i jel to samo neka sporedna stvar u igrici ili se može igrat baš multiplayer bazirano??? Gledam da si kupim igru, ali ako je to prvenstveno single player kampanja i amen, onda me baš i ne zanima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Fresh Juice
|
On the way. I tako otpočetka. Vidio da ima i za Android igra. Kao neki multiplayer nešto. https://play.google.com/store/apps/d...watchdogs.ctos |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Fresh Juice
|
Vjerojatno ima nadobudnih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Never Forgetti
|
Za sada (ovih cca sat vremena) me najvise zivcira lag, lag i samo lag... Mislio sam da cce to barem malo bolje radit od ovoga :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Creeper
|
![]() |
#206 |
Never Forgetti
|
Nope.. vidim svasta na google. O cemu se radi i di se moze skinit, ili kako vec ide to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Super mi je igra kojoj je potreban patch jer ju inače i7 3770 i 7850 ne mogu vrtiti bez laga.. Genijalno zapravo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Never Forgetti
|
Poslusao par savjeta i igra radi bez problema sada (trza samo ponekad kad je veca guzva ili nesto slicno; ogroman skok od onog prije). Mislio sam da je momak "lud" kad mi je reka da povecam detalje (?) i stavim priority na High u Task Manager-u. Znaci Med-High i process priority na High... igra radi barem 50% bolje nego prije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|