|
![]() |
#61 |
Guest
|
kažem,** verzija, medium-high, na 1 gb 5770. I mislim, fludino 45+FPS. E sad, nemam fancy detalje. Al za zabavu sasvim OK! |
![]() |
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
sjecam se pred par mjeseci kad sam uzimao 670tku 99% ljudi je tvrdilo netreba vise od 2gb, bla bla, a vidi sad ovo. mozda supci namjerno to sad rade jer ce natjerat rulju da mjenja grafu ne zbog brzine neg zbog meme. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni pozdere skoro sve, najcesce oko 2.9gb sa ili bez MSAA ali mislim da to nije najveci problem ak te grafe rade slabije. Moja 780 koja radi na 1154mhz, u grubo ko 780Ti ili 290x, vrti samo 60fps bez MSAA. 770 i sl. su dosta slabije i vjerojatno je to ispod 50fps.. Sa MSAA nemaju sansi, ne zbog vrama nego jer im fali masti. Vjerojatno ce driveri to malo popravit. U svakom sl. je 3gb must have za ultra. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 24.05.2014. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako god, nema mi nekog smisla pocet igrat barem do prvog patcha.. Nek se fino isprave greskice, moguca optimizacija i onda laganini pocet.. Btw, ako netko bude uzimao preko Steama neka javi kako je proslo sve to, ja cu cekat moguci vikend popust kroz sljedecih mjesec-dva (optimist) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
|
Vidio kak izgleda i ocem se radi i to je to. Mislim da ima potencijala za dobru igru iako ima dosta sitnica koje me malo smetaju ali ok. Tu ima par jako impresivnih 4k SSova.. http://www.pcgameshardware.de/Watch-...shots-1122370/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Xulos :)
|
Ko da je najbitnije na koliko hbao ssao i guzzao igra radi ?? ![]()
![]() |
#68 |
The mighty pirate
|
Varan mulja ili igra na 640x480 ![]() Dogodi mi se da zvuk kasni za animacijama nekih desetak sekundi. Shift+delete. Mislim da je ova igra srušila rekord u boravku na mom disku.
![]() |
#71 |
The mighty pirate
|
Ne igram ništa ispod nativne rezolucije monitora (1920x1200) i odmah sam stavio na ultra, vidio da je praktički neigrivo, pa sam spuštao lagano dolje. Nisam išao na fore da stavljam high, pa onda gasim 80% stvari da bi bilo igrivo, pa pričam da igram na high ![]() Dok sam došao do igrive razine, igra je izgledala kao Max Payne i tu sam je ugasio i maknuo s diska. (možda nisam trebao pogledati kako izgleda ultra ![]()
![]() |
#73 |
Guest
|
Dakle, ovo je nekakav hibrid GTA + Far Cry 3. Al doslovno. Nema onih odašiljača kao u FC3, tu su sad neki drugi toweri, koje treba "hackat" da onaj tvoj lik uđe u server. To najavljeno "hakiranje semafora" kao nečeg extra super kul, postane bez veze nakon drugog puta. Nije ništa da se trese zemlja, ali je dovoljno zabavna igra. |
![]() |
![]() |
#74 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
|
Meni nije uopce losa igra. Presal sam prvih par misija i pomalo postaje zanimljivije. Ima puno gorih bljuvotina od ovog. Mislim da cu prestat sad igrat jer igra ima problema s bugovima a i FPS je cudljiv. 60-90 i onda od jednom bez razloga krene sa 30 ili manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
|
Ma nemojte si uopce kvarit dozivljaj, pricekajte patch-dva i onda sibajte.. Ali stvarno ne znam sto su ljudi to ocekivali pa da su sada razocarani? Dobili smo mjesavinu GTA i Sleeping Dogsa, posve dovoljno veliku open world igru gdje je hakiranje semafora i stupicha samo jedan cool fichr koji se moze i ne mora koristit, ali svakako je zakon i super napravljeno.. Koliko sam vidio sa gameplay filmica damage auta je na solidnom nivou a opcenito je okolis vrlo destruktivan, o grafici necu ni pricati jer je meni odlicna, voda, okolis, refleksije i ostalo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
|
treba iskljucit pagefile. izgledea da to pomaze kod FPS dropova. "add this to shortcut .exe -disablepagefilecheck" source: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=389403&page=8 post 225 |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.05.2014. u 03:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
Ajde može par pitanja kada već igraš, jer si ne želim više spojlat sa gameplay filmićima niti radnju, niti krajolik i slično.. ![]() Za glavne misije vjerujem da su dobro napravljene ali... Što se može sve raditi u free roamu? Tipa, dali je gušt obilaziti grad i razne terene, sakupljat lovu na neki način, kupovati određene stvari? |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
Možeš, recimo, hackirat mobitele i slušat razgovore. Onda recimo čuješ, kako neki lik prijeti ženi, odeš i spriječiš tipa u namjeri. |
![]() |
![]() |
#90 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Eto driveri novi od NVidie, navodno super duper dobri za Watch Dogs. Ja još nis' probo, budem navečer. http://www.guru3d.com/files_details/..._download.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|