|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ventilator 80x80x15
Zna li netko gdje ima jeftino za kupiti ovih ventova, treba mi za napajanje jer ovaj od 25mm ne stane unutra. Nasao sam u linksu zalmanov za 50kn al sam skrt dat 50kn za ventilator za napajanje koje vrijedi 100kn :-/ Za sad sam to rijesio tako da sam prisarafio sa vanjske strane vent od 25mm al zazelio sam se malo prckanja po kompu pa bih htio to srediti kak spada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
25mm ne stane? ![]() napajanje iz siga? chiftek 360w dualfan? ja bi tebao promjenit ventove na svom jer se deru kad se komp optereti a oćem da mi se novi komp ne čuje niš. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da, dual fan chieftec 360W iz siga onaj sa unutarnje strane (koji uvlaci zrak iz kucista u napajanje) je 15mm i ne stane 25mm unutra, onaj drugi (koji izbacuje zrak) je 25mm ako se ne varam, davno sam to raskapao ali 95% sam siguran da je ovaj drugi 25 srecom taj jos nije prozujao ![]() ps bio sam jos u analogbitu u ilici, na cjeniku je pisalao da imaju neke hiper ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
mozda to pomogne, ja ovog sta je prozujao nisam ni pokusavao podmazat ako ces ic podmazivat javi kako je ispalo ![]() ja se bojim tog podmazivanja da mi ne prozuji opet nakod 3 dana pa da moram ponovo raskapat napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
maslinovo, suncokretovo ili biljno ? ![]() nagovorio si me budem probao spojit taj vent negdje u kuciste pa ga ostavit par dana da vidim oce prozujat edit: ili ipak necu, izgleda da sam ga strgao tjekom zadnjeg prckanja po njemu i skroz zaboravio na to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() preporuka biljno. ![]() ozbiljno kažem. da zašto ga nebi zamjenio sa nekim tišim pošto je taj 25mm?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ma ne, ovaj od 15mm zuji i taj je vani vec odavno, ovi sto su unutra su tihi, osim ovog na grafickoj, on ima onako finu nisku frekvenciju pa nije skroz grozan ali htio bi rjesit to napajanje kak spada, mislio sam da ce netko znat di bi moglo bit tih ventova, a nis u najgorem slucaju ce ostat kak je sad |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
stavi vent s vanjske strane napajanja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|