|
![]() |
#1411 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Zato mi i je to sve čudno ![]() Ovaj dio foruma se zove "UZI Shop - poslovnica Zagreb" i onda takve "spike" ![]() @thermaltake priznaj da tvoj AC koristi 10 ljudi ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() AC-ove sam montirao nasred sobe tako da hladi svo osoblje, a po potrebi može i grijat ako se sprdiš pored ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1413 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | |
1
|
Citiraj:
![]() ![]() Isss nisam ni pročitao do kraja quote ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 16.11.2015. u 21:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Fino i pošteno kad se prizna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
1
|
Kad će bit opet gtx 970 g1, ja bi uzeo sljedeći mjesec oko 10og, nije valjda da ću morat u drugom dućkasu tražit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1421 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Moraces.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Ili meni na hrvoje@uzishop.hr :-)
![]() |
#1428 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Svaka cast Hrvoju, znaci saljem mail u petak nakon radnog vremena i covjek me nakon par minuta nazove i objasnjava kak da namjestim kablove po kucistu! ![]() Vidimo se za monitor sigurno, necu ni gledat jel drugdje ima jeftinije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
couch potato
Datum registracije: Nov 2015
|
Svaka čast, sve pohvale ekipi iz Uzija. ![]() Kupio sam monitor tamo, komunikacija mailom je bila besprijekorna, a i darkydark je super lik! Sad je došlo vrijeme i za novi PC, apsolutno sam sve našao što sam i tražio, jedino mi je Zalman Z3 rasprodan. ![]() Tražim neku dostojnu zamjenu jer ga odbijam kupovat u drugom shopu. ![]() Edit: Sad tek vidim da se grafa rasprodala u jednom danu i proklinjem trenutak kad sam odlučio sačekat spomenutog Zalmana. Zadnje izmijenjeno od: sliksteen. 28.11.2015. u 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
couch potato
Datum registracije: Nov 2015
|
Hvala na ideji, no već te Hrvoje preduhitio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Svatko tko ne kupi u Uzija radi zločin protiv čovječnosti. Naime, baš sam prije koji dan uzea cpu, mbo i ram, ali kako nisam ima cooler još za 2011v3 (adapter je u dolasku od be quieta), greškom sam mislio da i7 dolazi sa box hladnjakom, no naravno nije došao, no tu su uskočile legende sa Uzija i poslale mi jedan monstruozan cooler master zbog kojeg sad ne mogu zatvorit kućište ![]() Što reći, koju posluku porati?! Uzishop dođe skoro kao humanitarna organizacija ![]()
![]() |
#1433 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Jedan prijedlog, iako vjerujem da je već netko napisao. Da jedan dan u tjednu radite popodne, 12-20h, jer netko tko radi 9-17, nema šanse da stigne u trgovinu osim dok traži slobodan dan.
![]() |
#1434 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa iskreno, postoji nekav plan, ali o tome za sada nista konkretno. Vidjeti treba kako ce se stvari odvijati u Zagrebu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Neki spam je na www.uzishop.hr, neka obavijest. a baš sam želio tucet usb stickova naručiti 16.12. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Mala crna
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Edit:ispravili su na utorak Zadnje izmijenjeno od: susan. 13.12.2015. u 12:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Neznam jel prava tema, al ugl. pošto Uzi daje na Dell monitore 2.g. garancije, dok je kod ostalih 3.g., je moguče kupiti dodatno kod dell-a garanciju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|