|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Quad ili Duo?
Prvi put postam pa prije svega pozdrav svima, i ispričavam se ako je slično pitanje već postavljeno. Primjetio sam da procesori Q6600(4x2.4 Ghz) i E6850(3.0 Ghz) koštaju relativno slično(negdje isto), koji je prema vama trenutno bolji i zašto? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
drugo: na koje aplikacije misliš? tetris je aplikacija winamp je aplikacija firefox je aplikacija jel oni trebaju C2Q? C2Q mu treba samo ako se često bavi stvarima koje benificiraju od 4 jezgre
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Intel Core 2 Duo E6850 1333 fsb ----1.942,60 Intel Core 2 Quad Q6600 1066 fsb ----1.945,90 dakle cijena je ista i mene zanima malo vise informacija o ovome . konkretno imam plocu Gigabyte P35-DQ6 1333 fsb i razmisljam se izmedu ova dva proca.Ovo sve pod navodnicima razmisljam sto se kaze jer mislim da su oba dobra . volim se igrati a volim i divx i razna enkodiranja .s obzirom na dostupnost memorije jer je nema i fsb ploce sta najvise odgovara ? ![]() slatke muke jbga evo molim ekipu za odgovor kako to poslozit tnx!
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Moja preporuka ti je da ides na Quad.... Mislim to je buducnost i imas procesor koji je koliko toliko Future Proof.... a i sve vishe aplikacija izlazi koje su namjenjene koristenju sve 4 jezgre... kako je i prije vec receno taj C2D e6850 je totalno ne isplativ i puno bolje je uzeti e6750 koji se veoma lagano da klokati na tu brzinu ili cak i vecu... Moj izbor bi bio Quad ukoliko novci nisu problem a drugi izbor definitvno e6750... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ako se ne baviš stvarima koje koriste 4 jezgre onda uzmi E6750 u protivnom Q6600 o E6850 nemoj ni razmišljati
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ok kao sto rekoh nema se tu sta razmisljat sve sljaka i jedno i drugo tnx
|
|
Oglas
|
|
![]() |