|
![]() |
#1322 |
........
Datum registracije: Mar 2012
|
ma i više oko 500 al jbg kud baš neprimaju american na rate ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ako ne, pikaj kod nekog tko ima...i pokreni windows instalaciju i vidi onda jel ti ga winsi vide |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
ma imam sata 2 i prijasnji disk je radio znaci nije do ploce. Rade i svi ostali diskovi na svim ostalim sata utorima znaci nije do kabla. Za svaki slucaj sam otisao i do kolege i ista stvar kod njega, ko da disk uopce ne postoji. Nema ga u biosu niti win niti linux. probao sam isntal Win7 i ne vidi uopce niti tamo diska. Iskreno stvarno sam mislio neko vrijeme da ja nesto krivo radim al octio da to nije slucaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Ništa nevjerojatno, dogodilo se i jednom mome poznaniku kojem su predali (Protis) u ruke mrtvog WD Cav. Bluea od 500GB, ali su isto tako odmah (10 min) zamijenili za drugoga ![]() Shit happens rekli bi, ne vjerujem da je Protis izričito kriv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije protis kriv za drugi disk, al mogli bi ti sad ić malo na ruku pa ubrzat zamjenu pošto su te prvi put odugovlačili... Inače mene je frend nagovorio na samsunga jer je njegovih par poznanika imalo problema sa OCZ-om (kojeg svi inače hvale na forumu kao best buy, pogotovo agility 3) i sad mi nije nimalo žao. Piknuo 5 mjeseci starog 470 128GB za 900kn, po meni čist ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Happy hippo
|
A znam da nije protis kriv al od kad sam kupio prvu stvar kod njih a to je taj ukleti disk mi nist vise nejde od ruke. Poslao sam mail da bi bilo ok ako bi mi dali neki drugi disk iste vrijednosti ili novce jer dizem ruke od Ocz. Previse je previse bilo kak dobar brand bilo. A sad cu vidjet reakciju protisa jer stvarno necu cekat opet disk 3 tjedna da ljudi tamo skuze da ne radi. Pa nije to atomska fizika u pm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 |
........
Datum registracije: Mar 2012
|
Znam, rekao mi je čovjek koji radi tamo, a izgleda da više nijedan dučan sa informatikom neprima AMEX na rate... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#1333 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Pozz,zanima me da li u Protisu mi mogu napraviti konfu besplatno ako su sve njihove komponente,a ako se placa,mogu li im onda ja donjet komponente neke iz Portia pa da mi oni u Protisu sloze to sve zajedno za istu cijenu kolko bi slozili da samo kod njih kupujem,hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@Xarks Citiraj:
Ne znaju pisati...piše se originalni. ![]() Ne piše kolika je tarifa za sastavljanje 'tuđe' konfiguracije. Pitaj ih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kome se obratiti za reklamaciju Logitech proizvoda? Kaže Logitech support da se obratim reselleru (protisu), ali želio bih što prije riješiti stvar pa me zanima da li da idem direktno u Radničku ili da nosim u Protis.
![]() |
#1340 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neće ti se nitko ni javiti u Logitechu. Samo im pošalji pokvarenu komponentu s opisom kvara i papirologijom (kopija računa i garancije).
![]() |
#1343 |
The mighty pirate
|
Onda mi je jednostavnije i bliže odnijeti u Protis. Dok ja to spakiram, ispišem sve potrebno i ostale gluposti, odem 100 puta do Protisa i nazad doma i još nemam troškova poštarine. Par dana više ću preživjeti na rezervnom mišu
![]() |
#1345 |
Happy hippo
|
Evo moje drugo iskustvo s njima. Poslao sam im opet disk nakon sto mi dosao novi neispravni sa garancije, trazio sam povrat novca ili novi disk i da dobio sam nakon cca 10 dana cekanja u zamjenu za Agi 3 Vertex 3. Recimo da je moj zahtjev s time ispunjen jer sam trazio drugi disk pa mogu reci da sam "zadovoljan" njima sta se tice te druge reklamacije. Pisem ovo da ispadnem fer jer ako sam mogo napisat lose iskustvo mogu i dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Javim ovih dana kakva su moja iskustva, kupio sam 3.5. grafičku koja ne radi. Isprobao na svom računalu i još na 2 računala. Samo bijele crte izbacuje. Stavio drugu grafičku u komp, radi normalno. I kod mene i kod frenda, dok ova izbacuje crte. Sutra ih ujutro nazovem jer nije prošao rok 7 dana pa budem tražio novu odmah ![]() EDIT: Zvao ih danas, poslao paket. Vidjeti ćemo ![]() Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 07.05.2012. u 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
The mighty pirate
|
17.04 predao miša na servis, s isprintanim odgovorom od Logitecha da miš treba zamijeniti. Upravo gledam na stranici jel ima kakve naznake da bih mogao uskoro mogao dobiti miš nazad...0 bodova Kvačice nema ni na proslijeđeno, što bi značilo da miš nije ni otišao van dućana?!?
![]() |
#1348 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
krepao vertex 3, poslao im o svom trošku, danas nakon 20 dana stiže novi vertex, kaze stara da treba platiti 25 kuna poštarinu. zovem ja njih, kaže lik da oni snose troskove dostave u slucaju reklamacije samo do servisa a da ja placam i od njih i do sebe nazad kad se servis završi. kad se vratim s terena pogledat cu dali uopce radi ^^ dali oni trebaju platiti dostavu u slucaju reklamacije ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1350 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nađi podatke o korisniku Alfa_R. U njegovom potpisu imaš link koji se odnosi na to sa skeniranim dokumentom DI-ja vezano za te troškove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|