|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
DC++, port mappings i port trigger
slozio sam Siemens C-010-I ADSL da radi kao router i sad mi se javio problem kod DC++, naime nikako nece nista searchati, pogledao sam po njihovim stranicama i po forumu, i naisao na program port trigger koji bi trebao posloziti port mappings da mogu koristiti DC++ preko Upnp-a,jer u njihovom FAQu pise da ako sam iza routera,a sada jesam da koristim taj UPnP Evo i link ak neko uspije izvuc nesto vise informacija o svemu tome http://www.dcpp.net/faq/index.php?ac...kel&cat=9&id=1 Jos mi nije jasno podrzava li moj Siemens Taj Port Mappings, pregledao sam uputstva ali nista ne pise, Pa dajte ako ko zna nesto o tom port trigeru,port mappingsima il neki drugi nacin da stavim DC++ u funkciju????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sruk
|
sredio sam sve: U opcijama od Routera se ode na Virtual Server i tamo se stave u sve kucice isti portovi preko 1024 i manje od 65ooo(moze i nesto vise od toga al sam zaboravio broj pa eto) i na kraju se stavi IP adresa koja je namjestena rucno u TCP/IP opcijama od mrezne kartice. Onda se ode u DC++, i tamo se namjeste ti portovi koji smo postavili u Virtual serveru jar smo na taj nacin omogucili slanje sa napisanih portova na svoju adresu,i zato koristimo njih u DC++,jer on nece raditi normalno ako je iza routera, bar je tako u mom slucaju. I jos se postavi externa I adresa u DC i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Sruk
|
da, ako hoces da ti dc++ normalno radi morat ces ju mijenjati inace nista od svega. Najlakse ti ju je saznati prek ovog linka http://www.dslreports.com/ip ako imas slozeno sve preko routera. Imas i nekakve programcice koji bi trebali na osnovu nekog imena koji sam izaberes sami povezivati to ime sa novo dodijeljenom IP adresom,tako da bi u DC++ samo trebao upisati to ime,ali nisam ih stigao jos isprobati. Ako hoces proprckati po njima zovu se Dynip i Dyndns. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
StrongDC++ 2.0.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Podešavanje je isto kao i kod svih drugih P2P programa ali razlika je kod StrongDC++ što on radi ko radilica i sam traži alternative i skida od više usera a to je bogami velika prednost. Ima toga još uglavnom par dana koristim ovu najnoviju verziju i više nego sam oduševljen. Ako imaš FLAT nema ti boljeg za to. Meni je komp radio 2 mjeseca i nisma ga gasio pod full downloadom. Moš mislit kolko sam toga skinuo? Kad bi bio račun da T-com zna sve živo bi mi j***. Ulgavnom je petocifrena brojka bez onih nula iza zareza. Ajd nek netko i njih malo zezne. Pitaj ako imaš nekih dodatnih upita na p.m. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|