|
|
Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 25.84% |
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |
19 | 21.35% |
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |
28 | 31.46% |
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |
1 | 1.12% |
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |
1 | 1.12% |
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |
1 | 1.12% |
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |
3 | 3.37% |
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |
2 | 2.25% |
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |
0 | 0% |
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |
0 | 0% |
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |
11 | 12.36% |
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#992 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ajde uputite i nas zagrepčane u to... kaje to, slike, sastojci i recept ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#995 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Sastojke tocne neznam jel je kupovni al ide nekako ovak, lepinja za cevose, na donju lepinju ide nekakav umak kao za lazanje fino ljut, u njemu ima i graha i luka itd.Na to ide ribani sir koji se prek toga rastopi i na to ide salata. To se sve poklopi drugim dijelom lepinje koji je lagano premazan majonezom. Tajna tog senvica je bas u tom umaku za lazanje , a POP uredno kad dostavlja onda ga zaljuti kao da nema sutra. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#998 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Nakon temeljitog raskuhavanja u ekspresu slijedi ručni rad prebiranja kostiju i košćica. Hladan gemišt sjedne ko bud. šamar. Prošli tjedan sam napravil zadnju u ovoj polusezoni. ![]()
![]() |
![]() |
#999 |
Fresh Juice
|
S pizze na hladetini završili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Dobro ovo je off topic žešći |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1002 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Fresh Juice
|
Uvijek bio gospodin. Meni je bed za Biggy kaj do mene minimalno dvije dostavljaju, a nisam tak daleko. Jednom sam naručio dvije i bila je borba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sad sam se sjetio. Kad sam radio u Zg-u, tamo 2012, Pizza 2000 se zvala dostava... Najgora jumbo pizza u povijesti pizza ali je koštala 40kn ![]() Naravno, bez računa, bez ičega, pitanje je li opće bilo legalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Mozda sad u biggy odem na gablec da utvrdim gradivo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
eno ja končano otišao u hvaljenu Karijolu. Pize su VRHUNSKE, prava ljepota okusa ALI su skupe. Vrhunske su ponajviše jer su sastojci vrhunski, dakle šunka je šunka a ne šunkerica il sl. "šunke za pizzu" smeća i panceta je drito "panceta". E sad dal bih opet išao - sumnjam, preskupo je a po mom mišljenju ljepota većine pizza je da nemora bit savršena da bi bila fina inače do nedavno sam preferirao "kraljevsku" iz Berubambija u NZg al su i to zasrali pa je sad onak, jestiva (inače je bila stvarno odlična) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
našikan pravim haos
|
Meni ne šmekaju te s ultra tankim tijestom. Jednostavno sam USA/ZG stara škola pizze...normalno tjesto i nabacaj gore al da bude fino na kraju. Imaš jeftiniju varijantu u Duksi i O'hari brijem...ako voliš mlinac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pizza tour zadnjih dana ![]() U petak chello, chicago doubledecker. sta reci i dalje vrhunska pizza, troje nas se najelo taman. sastojci svi odreda kvalitetni. po prvi put sam jeo kod njih i jedina zamjerka ide tome sto uz tabasco na stolu kao prilog nude zvijezdin ketchup i pizza sauce ![]() Danas pizzeria san pietro u spanskom. prvi put bio tamo pa sam uzeo jednu od pizza kuce - carevu pizzu - sir, sunka, vratina, spek, sampinjoni, ajvar. 65 kn za pizzu promjera 40 cm. Solidna pizza finog tankog tijesta. spek i vratina dobri, sampinjoni fini, ali sir je neka jeftina genericka gauda i malo kvari dojam. Korektna pizza sve skupa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|