|
|
Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 25.84% |
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |
19 | 21.35% |
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |
28 | 31.46% |
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |
1 | 1.12% |
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |
1 | 1.12% |
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |
1 | 1.12% |
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |
3 | 3.37% |
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |
2 | 2.25% |
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |
0 | 0% |
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |
0 | 0% |
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |
11 | 12.36% |
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#932 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Šampinjoni su na pizzi obavezni kao paradajz sos, šunka i sir. A na to se može kombinirat špek, feferoni, jaja, vrhnje ... osim morskih plodova. Za to postoji buzara. Da ne razvodne pizzu moraju odstajat, posušit se malo i onda ne puste vodu. Najbolji su kad odstoje u škarniclu jedno 5 dana u frižideru i onda ih tanko narezat. Stavio bi ih pola kile. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ajvar se stavlja poslije, a jaje jako dobro paše kad ga ubaciš pred kraj pečenja. ne stavljam ga stalno, ali tu i tamo fino paše ![]()
![]() |
#939 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Jednom davno na Opatovini naručih u magnovenju i neodlučnosti pizzu s plodovima mora, rekoh sam sebi, daj da vidim na što će to sličiti. Uslužan konobar donese mi pizzu s ponešto tunjevine i desetak dagnji. No, svaka od navedenih imala je na sebi pregršt niti kojima se dagnja u naravi veže za podlogu. Vadih svaku niti ponaosob između rijetkih mi zubi proklinjući Posejdona i njegove plodove mora. Never again !
![]() |
#940 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Da pocnem odmah u ratnim tonovima. Oro goro je postao smece i to traje vec 3-4 godine... Ako je to zagrepcanima super pizza onda nemam rijeci.. ![]() U Zgu ih dosta probao jedino je Chello odlican, sve ostalo necu ni komentirati... Imate u Zaboku Gloriju , sad sam u novo otvorenom Graši u Zaboku također probao pizzu, vrhunska, prije je bila smece bez okusa... Varaždin - Domenico... Isto odlicna pizza... Krapina - Mama Mia.. ( vecinom ok ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#942 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Svaka jumbo drugacija i niti jedna extra.
![]() |
![]() |
#944 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ZG ima odličnih pizzeria,samo ko i sve ostalo u ZG ćeš platiti više neg doma u Krapini. Imaš Chello koji je sa svojih 6 pizza vrh(Gotham,Doomsday,par vrsti deep disha,ostalo NE). Imaš pizz'up na Remetama koji se lagano etablira u vrhusku pizzeriju za zgarebačke pizze(ne mlinac). Mlinac pizza imaš na izvoz....Karijola,Duksa,O'Hara,Pizzeria Chateau...ko voli takve teško će naći favorita. I svi se kunu u svoju i imho sve su vrhunske. Ima i talijanskih izdrkotina ko Zero-Zero sa tal brašnom i to,ja nisam bio razočaran i vjeruj mi nebu niko. Imaš Žaca koji stavlja možda najbolje sastojke u slavonsku ako si spreman platit 65-70 kn za nju. (po meni i vrijedi). Tu i tamo se zna pogodit odličan cattering ko Blue Sky koji sam jeo prije pola desetljeća. Kvatrić je bio dobar al se povario jbiga. Honorable mentions: Dvojka,Maslina,Gentelman,Astro,lanterna i ostale koje su prije bile sjajne. Uglavnom mi iz ZG imamo drugačiji pogled na pizze od vas turista,mi se provozamo unutar grada(čak i 20ak km) za dobru pizzu i to ne smatramo dodatnim izdatkom,dok jbiga vi koji dođete nađete lokaciju i APP(ako prođe prođe...sudimo po tome,do sljedećeg puta). Ništa rasistički nego realno. Zg ima odličnu ponudu pizza,imao je...i imati će ![]() (PS,i dalje se slažem da je Chello vrh,pogotovo za Doomsday i Gotham....američka sam škola...sira i igara... jbiga ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 27.02.2015. u 01:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
NITKOV
|
Možda ne bih trebao, pošto živim u Remetama i Pizz'up je par sto metara od mene, al malo bahato imaju vrlo skupe pizze a nisam još nijednu pojeo da bi joj dao ocjenu odličan. Vrlo dobri jesu al fali mi nešto jebga. Morat ću opet tamo, možda griješim. ![]()
![]() |
#946 |
našikan pravim haos
|
Ja dobio onu karticu za 30% popusta u lokalu pa me izađe smijurija. I sorry,39 kn za mješanu je nekakv standard u ZG,nemre se nikako nazvat bahato preskupo. Kod Žaca je preskupa....50kn. Ovo je isto ili unutar 2kn od svake druge ispodprosječne pizzerije u ZG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Svaki put kad navratim na ovaj topic isto. Nije mi jasan hejt prema oru goru i tolika opčinjenost chellom ![]() ![]() Bio sam u Duksi nedavno, ok je za onog tko voli taj Karijola style pizze (nije baš za neko ubijanje), fino je uređeno i pizze imaju vrlo zanimljive nazive ![]() Količinski jaka i neloša pizza je dvojka (nova ves). Šestica je relativno dobra (po sastojcima), druge nisu vrijedne spomena (Chello me razočarao, možda nekad naručim dostavu da dam još jednu šansu). Onaj pizza hut s komadima pizze (posebno pizza sa špinatom) ili kako se zove kod cinestara na uglu s draškovićevom mi je odličan. Tako da i dalje tu i tamo skočim do Oroslavja :P E da i Faust (Draškovićeva) je vrlo dobra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Pica je užas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
NITKOV
|
A gledam sad, mješana i picante u Chellu su 35 i 38 kn naspram 39 i 44 kn u Pizz'upu. Naravno, nije to sad neka razlika da ću spast na prosjački štap, al onda očekujem ono, vrh.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 27.02.2015. u 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Za miješanu ne dam više od 35 kn pa da mi daju uz nju Scarlett Johansson u negližeu ![]() Makar, miješanu jedem najmanje od svih pizza (plodove mora ne računam). U Oro moram otići jedan vikend na road trip, već planiram dosta dugo. Chello je meni, dosada, sudac i porota što se pizza tiće. I još jedna stvar, kombinacija više vrsta sireva, feferona, špeka, pršuta i gore jaje ( varijacije na temu ) su mi uvijek prvi pick. Kad idem u ZG, onda odem u Šesticu na slavonsku. Niti ne gledam meni. ![]() Nisam fan talijanskih pizza, većinom u inozemstvu bude tako u fancy pizzerijama. Dođeš u situaciju da pizzu platiš 15 eura a ne najedeš se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Zadnjih godinu dana mi je pizza iz pizzerije "Špiro", Donja Bistra vrhunac. Omjer uloženo dobiveno je odličan. Cijene su fakat pristupačne. Jedino je problem kad dođem na pizzu da se predomislim i uzmem nekaj s roštilja, zapečeni grah, lignje. ![]()
![]() |
#953 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() ![]() @burmuz jebi ga mi moramo dat više ako oćemo poštenu mješanu pojest. Ovo je Zagreb,ne Šemovci pobogu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Samoborski Napoli (pored istoimene benzinske). Chello su svi hvalili, no kad sam naručio doomsday ostao sam meh. Impresionira količinom, no sve skupa ne ostavlja dojam "e sad je to TO". Pojeo dve kriške, žena jedva jednu, ostatak bacio pesu, nije ni prismrdio tome ![]() Ja se sjećam jedne fine pizze iz Varaždina, kad se ide pored Crkve desno u neki mali prolaz, restoran cijeli u staklu, baš je bila ok pizza (možda sam bio pregladnio pa zato). Najgora pizza ikad - Sukošan na rivi nakon kupanja. Smrznuta ledo pizza odmrznuta u rekordnih 20 minuta u mikrovalnoj i servirana na stol. Smrdila je po govnima doslovce. Bilo je belaja ![]()
![]() |
#955 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Bio prošlo ljeto i dalje im je odlična pizza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Tamo idem uvijek na frendov ročkas i žderemo lazanje il tjesteninu zapečenu sa sirom i škampima. Njihova pizza mi nijad nije imala wow efekt da bi se vratio ili naručio opet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
NITKOV
|
Ne kužim što ti je nejasno? Pa za koliko kn razlike bih trebao očekivat vrh? Tih 4 kn je 10% cijene i praktički su 10 i više posto skuplji od većine picerija. Što je nebitno, svaka roba ima svog kupca, samo hoću reć da nisu nešto uber ekstra bolji od drugih a u startu su pukli višu cijenu. Uopće mi nije problem dat i 50 kn ako znam da ću dobit odličnu picu. I velim, pica im nije loša, al nije ni ekstra. No nebitno, petak je danas, danas se krkam kebabom iz maksimirske. E to je vrh. ![]()
![]() |
#959 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#960 |
našikan pravim haos
|
Imam kucu u Bestovju...bio sam dosta puta tamo u zadnjih 15 godina al mi meh ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|