|
|
Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 25.84% |
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |
19 | 21.35% |
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |
28 | 31.46% |
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |
1 | 1.12% |
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |
1 | 1.12% |
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |
1 | 1.12% |
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |
3 | 3.37% |
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |
2 | 2.25% |
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |
0 | 0% |
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |
0 | 0% |
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |
11 | 12.36% |
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#661 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Pizza, jaja? Chello zagorska.. Idemo dalje ![]()
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni je jaje na pizzi vrh. No, jedino ako je dobro zapečeno! Ne znaju baš sve pizzerije to napraviti kako spada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 | ||
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Meni je rekord u jednom obroku cca 17-18, pola ih je bilo utvrdo a ostalo je bila kajgana koju sam dilija sa bližnjima pa ne mogu znat točno u komad. Bilo je još nešto sitno kruha i zelene salate. To je bija jedan od rijetkih trenutaka da iza večere nisam tražija štagod slatko. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Čelston,masakr sinoć...falilo mi nakon 2-3mj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
majkomila.com ![]() kako bi se sad "utušio" Di ste muži, tko može ovo? Frajer ima 70 kila s krevetom ali jede ko elitna žderonja od 175 kila ![]()
![]() |
#668 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Na wikipediji za Phelpsa navode 88 kg. Inače, ovo se naziva G-flux, jede se puno, trenira se puno http://www.precisionnutrition.com/all-about-g-flux http://www.forum.hr/showthread.php?t=573489 Možda bi ima još bolje rezultate da jede manje šećera, ali onda ne bi moga unit ni približno toliko kalorija. Evo ja sam maloprije za 5 minuta smaza 130 grama Choco Nusse (falša nutella iz lidla) - 700 kalorija, a jučer sam 10 Jonagold jabuka (cca 1.7 kg - 850 kalorija) žvaka 1.5 h ![]() Furious Pete je zmaj, skoro je umra od anoreksije prije desetak godina, onda se nabilda i počeja natjecat u brzom jedenju, pogledajte njegov kanal na YT. No, vratimo se mi na pizze. Šta kaže ekipa iz ST, di je sada najbolja pizza? Ne jedem često pizzu, ali zadnjih par puta smo uzeli iz Dalmatina na Žnjanu i moram reć da je skroz dobra, a 65 kuna za jumbo miješanu je povoljno za ST. |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bi ga unistio da sam u formi, gutackoj.. Vise ne jedem tolko al sam bio terminator sve do pred nekoliko godina kad sam se poceo rapidno debljez.. Dodem s faksom u Slavoniju na dernek i Slavnoci ne mogo vjerovat kolko mogu ubit hrane, onda se zna kolko je sati. Ucinio bi desetak kuharica od jednom jako sretnima.. Bilo ih je par koji su mislili da mogu puno pojest dok se nisi krenuli prezderavat sa mnom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
E ja sam tak sa cugom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#672 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Dostava -> Mama mia (bivši Napoli), em dobra, em jedna od većih na dostavu, em najbrža dostava Sist i ist -> definitivno Girasole u Solinu. Iza idu Bakra, Gušt, Maslina, Velo Misto na Marjanu i stara dobra Zlatna vrata koja nikako neću prežalit. Za najist se jeftino i dobro -> oni FF priko puta Kache ili kako se već zovu oni điberski kafići na Skalice, dostava brza, a jumbo 45kn. Za te pare je pizza vrhunska, malo lošije tijesto jer je el. peć, ali sasvim dobar okus. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
muimerP
|
![]() |
#676 |
muimerP
|
![]() |
#679 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kiseli krastavac na pizzi, odurno ![]() Ajd da su friški, još kak tak... Brrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() Inače, da... Gloria ima jako fine pizze. Nego, kad smo kod zagorja baš s spremam u oro goro uskoro, nisam dugo bio... vrhnje često znam na pizzu stavit, dobra kombinacija.
![]() |
#680 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Dok sam studirao u Osijeku, jeo sam jednu pizzu baš s krastavcima doslovno dok mi se nije zgadila. Mislim da je pizzerija bila Corolla, ali pizza ne znam kako se zove. Znam da je bio pršut, vrhnje i krastavci. I da, sendvič s jegerom. To su bila vremena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 | |
muimerP
|
Citiraj:
A kiseli krastavac mi je oooodličan na zagorskoj konkretno, pun pogodak ![]() Ja cu dns vjerojatno u Oro-Goro skočiti, bolje im je da valjaju ![]()
![]() |
![]() |
#682 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Oro goro definitivno nije više ono što je bio...ljudi to pričaju a u to sam se uvjerio neki dan. Probao zagorasku po xy puta, ali više to jednostavno nije to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Tako sam i ja čuo, pričaju frendovi koji su bili zadnjih mjeseci da su pali u kvaliteti, ali rekoh, da provjerim i ja ![]()
![]() |
#684 |
Premium
|
Bolje nemoj bit će ti žao... Rađe ponovo u gloriu ili čak GRAŠO kod dvorca gjalski..nisu ni oni loši, a dobre cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() ![]() Skočio u Grašu na slavonsku. I bijaše doobra ![]() (slikano sa 3310) ![]() Dobra je, stvarno dobra, mala košta 40 kn, mala..al ajde. Di je ono vrijeme kad je pizza bila 28-30 kn?
![]() |
![]() |
#688 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Cijene pizze su otišle gore svuda. Ja se više ni ne trudim ić okolo i isprobavati. Pauza.hr - pizza - najbolje ocijenjeni restoran - pizza po izboru i amen. Dosad se nisam razočarao.
![]() |
#689 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Halos. Drugi put produzi do Donje Stubice u Lagvic. Nemres ga fulat jer je na cesti u samom "centru". Imaju puno bolju picu od Oro Goroa. Nes slicno kak je nekoc tam bilo. Dobra pec i dobar pekar. Imaju i svoju mesnicu pa je gore sve frisko i kvalitetno. Malo je skuplja al je i velka. Ovi moji nisu poskupili ali su je smanjili.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Premium
|
Citiraj:
Mala je 40 velika 45 ![]() |
|
![]() |
![]() |