|
|
Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 25.84% |
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |
19 | 21.35% |
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |
28 | 31.46% |
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |
1 | 1.12% |
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |
1 | 1.12% |
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |
1 | 1.12% |
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |
3 | 3.37% |
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |
2 | 2.25% |
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |
0 | 0% |
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |
0 | 0% |
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |
11 | 12.36% |
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#602 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa imaš i smeđe... oni rastu na jadranu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#607 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja budem išao po Vrganje sutra brijem, a budem vidio hoće li biti šta od divljih Š., pa javim ![]() Ovi kakve ja berem na livadi su bijeli, nisu smeđi. Smeđi šampinjon je smeđi ilitiga mislim šumski.
![]() |
#609 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma kakav plac. Dok dođe do zg i plati sve gluposti da bi uopće mogao prodati tih par kila vrganja...radije sjede doma pred telkom ![]() Gore je netko od mojih skoro svaki vikend, pa se može pokupiti i dofurati u zg. Mogu te i u šumi ostaviti kroz vikend pa kaj nabereš nabereš ![]()
![]() |
#610 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja isto pičim za vikend po vrganje ![]() Ovdje se kila nađe za 30 min ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Koje pizzerie u Zagrebu stavljaju po defaultu mozzarellu, a ne obican sir? Znam da se u vecini moze posebno nadoplatiti, ali dosta mi je vise sugavih sireva za pizzu koji se kod nas prodaju i osjecam se glupo sto moram dodatno traziti i platiti normalni sir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#619 |
Fresh Juice
|
Jedan protvan je pao, drugi je u rolu još par minuta. Utrošeno preko pol kile mesnih prerađevina na njih dvije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Fresh Juice
|
Napeti smo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Unimpressed. Rajčica koja me podsjetila na pizze toplog obroka u OŠ. Sad Jel to masterstroke ili utter fail neznam...čini mi se ovo drugo. Fefači K+ nabacani nakon pečenja. Vratina probavljiva. Sir fin i ukusan. Tijesto mrvicu deblje nego vulgaris pizza. Kulen...sve samo ne kulen. Malo možda suho sveukupno. Cijena je malo too high. 55kn. Iako sam se najeo nije tog vrijedna. Ima definitivno boljih pizza i na Krku(Galija Krk,Leo Punat,benga iznad malinske) a Zagrebačke Kod Žaca,Chello i Pizz'up su galaksija za ovo...kako ukusom tako i cijenovno. Zadnje izmijenjeno od: trouble. 10.09.2014. u 06:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#626 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Paa...ne znam tko bi normalan stavio na pizzu kulin (ako nije neko industrijsko smeće ali onda bolje ne staviti ništa). Nešto tako kvalitetno stavlja se za mezu, da bulje kralj na plati a ne u pećnicu, ajme... ![]() Isto vrijedi i za pršut (iako njega baš i ne volim toliko jer sam odrastao na slavonskoj šunki, koja je ajme bolja te nije opterećena prešanjem i nedostatkom dima). IMO, takve stvari su predobre uz kvalitetan sir, kruh, vino, a ne da se prostituiraju na pizzi. Kulen i pršut iz pećnice, pa na što to liči? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Juice, investiraj u neku posudu koja nije limeni protvan. Keramika, staklo, kamen, bilo što samo ne lim, jer dobije metalni okus na koji smo svi tako navikli kod domaće pizze ![]() Citiraj:
Pizza Roko, u Roku ![]() Nemoj u Veloce, to je kao fast food i peku ih u električnoj pećnici, isti sastojci i vjerojatno najbolji "picakat" u Opatiji i šire ali nije to to. Ne znam kako je u novom Roku (onaj lokal niže), drž se starog za svaki slučaj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() Nisam nikad naišao na četvrtaste posude od keramike ili nekog drugog materijala. A i iskreno, nisam nikad osjetio metalni okus na pizzi, a ni na ničem drugome. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|