|
![]() |
#1081 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Gazirao sam za probu pol litre outmeal stouta da vidim kako će se dalje razvijati. Zadovoljan sam samo je šteta što ga ima samo 6 litara. ![]()
![]() |
#1082 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Zivio Rodjo ![]() ![]() ![]() Poslano sa mog PSP5550DUO koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Abbot Ale mi je dobar, a onaj Spitfire mi ne valja niš. Imam jos Bishop Finger i Old Thumper, za sutra vjerojatno ![]() Prvu popio jucer i nece mi ostat u sjecanju (da me ubijes, ne znam koju) ![]() Tesko je dat preporuku za pivu, barem meni. Obicno mi vecina preporucenih ne valja pa ne zelim ni ja nesto preporucivat ![]()
![]() |
#1087 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Zna netko u kojem bi dućanu mogao naći Osječko Crni Radler?
![]() |
![]() |
#1090 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Bila plaća, pa reko da probam Dva klasa. Dva qrca a ne dva klasa. Obožavam pšeničnu pivu. A ovo je na tragu pokvarene žuje.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1093 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema kod nas na tržištu dobrog flaširanog pšeničnog. Eventualno ako naleti Franziskaner ili točeni Erdinger. Od Medvedgrada, Fakin mi je uvjerljivo #1, a najveće razočaranje Baltazar.
![]() |
#1094 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ali od dobrih piva, osobno su mi najbolje Oktoberfest Paulaner, Hacker-Pschorr Kellerbier i Erdinger svijetli. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa nije baš. Imaš (tamni) paulaner, hacker pschorr, weihenstephaner (vitus) koja je vjerojatno najbolja pšenična i malo netradicionalno Zmajsko wit ili ljeto u zagrebu.
![]() |
#1097 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Weihenstephar nisam ni vidio? Vrutak pretpostavljam? Zmajsko hoppy wheat nije pšenično, ali je kao pivo sasvim ok Ljeto u Zagrebu je pšenično s nadodanim citrusima, nisam još probao, ali u planu je. U bocama ga nema ako se ne varam. Razmazilo me par dana u Munchenu nedavno. Grozne vrućine, samo se pšenično pilo. Na kraju sam na nagovor prešao na Russn (radler, ali sa pšeničnim pivom). Natoči Franziskanera i onda limunadu unutra. Čudo! Kod nas nitko ne prakticira radlere na takav način? Samo flaširana sapunica...
![]() |
![]() |
#1100 |
The mighty pirate
|
American pale wheat ale ako se ne varam. Puno više hmelja nego hefeweizen na koji smo navikli kao standardno pšenično. Eto, ja ga ne doživljavam kao pravo pšenično ![]() Dobro je, ali ću uvijek uzeti Franziskaner ili Erdinger ako imam izbora. Nego, je li netko probao doma raditi pšenično? Svladao sam APA i IPA (sad mi druga runda fermentira), pa bih uskoro krenuo s pšeničnim, pa nakon toga na belgijske.
![]() |
#1101 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1103 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Kod prijatelja u Mariboru kusao miks pive i fante, i skroz je dobro i osvjezavajuce za ljetne dane, pogotov ako moraš vozit, tako da ne sumnjam da je sa limunadom isto! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
![]() ![]() HOMTOM HT17 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
inače neki "jači" lager (zlatni pan tipa) + sprite pol-pol... po ljeti onako ladno, ne znam jesam li bolji radler od toga probao, a generalno priznajem samo union grejp od svih tih čudesa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#1110 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Nice, probao bi ga ali nisam ga vidio nigdje u ri za kupiti, ali zato derem samo po njihovom pale aleu i pozoju u zadnje vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|