|
![]() |
#31 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Još bi ti sa 1950 prefiks fino pasao uz nick ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
@Jeltz: pa bas i ne, X1950Pro je brza i od 7900GT, a kamoli od 7900GS. ![]() Ima li jos tko problema sa mouse lag-om? Na novom laserskom usb misonji imam gadan mouse lag. I kad ga spojim na PS2 preko adaptera, isto. Problem sam rijesio tako sto sam spojio stari opticki Logitech S-96 sa 400dpi, sada lag-a nema. Al frustrira zato sto nikad dosad nisam imao lag sa ovim laserskim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Samo da kažem, ubo sam novu XFX 7900GS u ducanu za 750kn ![]() ![]() A nije mi se dalo kesirat kakvih 400injak kn vise za 5-10% brzi x1950pro, a jos grijanje, regulator napona na pcbu. Neka, naviknut cu se. Ali ATI još uvijek u srcu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#36 |
Zule
|
Prosao voz ![]() @bozzomfeeder: a koliko je jaca? :S u nekim igrama je cak i slabija koliko vidim Evo, ukucah u google i ispao mi ovaj comparison npr, a i prije kupnje sam gledao usporedbe http://www.vr-zone.com/articles/Batt...GS/4336-8.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Moderator
|
Citiraj:
na E2140, 2GB i 8800GTS na 1680x1050 radi i djeluje fantasticno...steta sto demo nije duzi i sto nema AA opcija @zula whine more pls ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Taj test ne valja. Pogle ovo: http://www.xbitlabs.com/articles/vid...pring2007.html Ili primjera radi, ovo: http://www.legionhardware.com/document.php?id=676 X1950Pro 256MB u stopu prati X1950XT 512MB (dakle postoji i razlika u kolicini memorije) a istovremeno gazi 7900 seriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: sorry zbog duplog posta. Sad vidim da nemam opciju za obrisat zadnji? Lako bih editirao ovaj gore. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zule
|
Da, imas pravo, ovaj tvoj test je bolji, moja kartica je krš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Evo da kažem da sam i ja napokon odigrao demo (5 puta) i igra je stvarno izvrsna,kupujem čim izađe.Tu je bilo priče da je neoptimizirana ja se upotpunosti slažem sa tim, mogli su malo više poraditi na tomu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
eto i ja probao. radeon 2600xt, 1280x1024, sve na high - konstantnih 40-45 sličica u sekundi. sve u svemu, jako dobro izgleda i ide, samo kaj ja baš nisam ljubitelj team player fps-ova ![]()
![]() |
#45 |
Super Moderators
|
![]() |
#46 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo i ja ga isprobao, nije lose.... nadasve jako dobro stvarno se ima ugodaja cak i na low detaljima.... ali nemogu se oteti dojmu (jer manicno igram COD2) da nema lezanja, jer u multiu kad se sakrijes (cuceci) iza nekoga zaklona glava uvijek bar malo viri, e sad kada naletis na sniper hebao si jeza... Ali ok je igra i lijepo izgleda.. ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Super Moderators
|
Airborne Demo Upgraded AI Mod
What this mod does is convert all enemy AI within the demo to Elite SS German AI. What does this mean? _____________________ 1. Enemies now use suppressing fire. 2. Enemies flank and move from cover to cover more often. 3. Enemies can now throw grenades! 4. Enemies work more as a team and react to your movements faster. Installation Instructions: 1. Download the .zip file. 2. In the zip file contains the original and elite AI files. 3. Choose which one you want, then extract the DefaultAI.ini file to... C:\Program Files\Electronic Arts\Medal of Honor Airborne Demo\UnrealEngine3\MOHAGame\ Config http://planetmedalofhonor.gamespy.co...s.Detail&id=47
![]() |
#48 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Moj način borbe - dogfight ![]() Uspio sam se spustiti na onaj visoki toranj - valjda crkveni ali nema ni krova ni zvona pa.... Taj AI je bolji jer taljanci više nisu ko glineni golubovi, miču se, sad i oni bacaju bombe ko ludi, napadaju i sl. Ne preporučam spuštanje na objective points - zagineš odma makar i par tvojih odma doleti.... Dobro je da nema automatskog popravljanja healta nego moraš pronači PP. Ma tolko mi se svidio da sam pizdio kak je prekratak demo ![]() Nego ako je taj djelić 1.3 gige kolko bu cijela igra ![]() Videli bumo 04.09.-og ![]() Samo se nadam da nebu previše bugova jer je EA poznat po "dobrim" patchevima ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Je, i meni je bolje sa tim modom. Tu je lista dostupnih modova: http://planetmedalofhonor.gamespy.co...oHABFiles.List Nije loša igra ali mi fakat ide na živce kad već pri uvodnoj cut sceni (pred fajt, ono sa mapom) zakuca i grafu i proc na 100% i ne spušta do kraja igre...ako to nije bug reži mi jaja ![]() Ustvari-budući da je to ipak konzolaški port izgleda bolje nego kaj sam se nadao da bude ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Torrent freek
|
Neću ni skidat demo, šteta GB ![]() ![]()
![]() |
#51 |
music freak
|
...interesantno,u readme fajlu pise da izmedju ostalih 7300gt nije podrzana,obratite pozornost WTF ??
![]() |
#53 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Super Moderators
|
Video-gujda. Pih. To je za njubaru Zuleta i slične a ne za prave igrače ![]()
![]() |
#56 |
Super Moderators
|
![]() |
#59 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |