|
![]() |
#2911 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma pusti ga, kažu da stiže južina pa će se otopiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Da li tko od vas zna kako Kodi sloziti da mimpoakze u galeriji filmova koji je u 3d? Drugo, kako da taj isti 3d iso bluray pokrenem u 3d? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2915 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2015
|
Skin ti to mora podržavati. Pogledaj Xbmc wiki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Yap Confluence bi trebao povuce 3D covere Da li si vodio racuna o imenima? Citiraj:
http://kodi.wiki/view/3D
![]() |
![]() |
#2917 |
Lika u mom srcu
|
imaju #D u imenu naravno, nego, s cime je najbolje renamati bazu filmova, a da mogu birati sto da ostavi u nazivu, tipa da mi pise: Hulk.2015.1080p.remux.mkv ili Hulk.2015.3D.Bluray.iso onaj renamer ja nikako na zelenu granu s njim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam na Titan skin, pokazao mi se najbolji vizualno i može se sve prilagoditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Lika u mom srcu
|
hmm, ovaj FileBot sam nasao za renamanje, dosta je napredan, ali kompliciran koma. ujedno, upravo digao s poste FLIRC, pa da i njega slozim. Sinoc uzeo "pametne LED zarulje" GE Link, ali nisam uspio sa Harmonyem povezati. Preko moba rade odlicno. Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 14.01.2016. u 16:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2921 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Therenamer |
![]() |
![]() |
![]() |
#2922 |
Lika u mom srcu
|
jok, ne radi dobro. Ne mogu odabrati da mi ostavi, recimo "1080p" u nazivu, ili "bluray 3d" itd. filebot je ipak napredniji, ali kompiciran, bio sam prepospan sinoc pa nisam pohvatao. bas me veseli sto mi je stigoa FLIRC, jedva cekam doma da isprobam veceras.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
Premium
|
Za ljubitelje streamova nesto novo: https://www.tvaddons.ag/velocity-kodi/ Radi odlicno, hd streamovi su tu, nema previse bufferinga i opcenito je funkcionalan za razliku od stanja u kakvom se trenutno nalaze Genesis, SALTS, Royale We i ostali multiscraperi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2925 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Premium
|
Kada su u pitanju tvAddons-i ... bolja solucija od rucnog traganja za zip-om je da instaliras Addon installer! Dobiti ces browser i search engine cijelog fusion repo-a pa instaliras sta te volja. Kodi file manager/2klik na add source/pa klik na NONE/pa dodas putanju... http://fusion.tvaddons.ag/ pa dolje proizvoljno, ENTER name/DONE/pa sve potvrdis sa OK desno Kodi home screen/system/addons/install from zip/pa udjemo u onaj Fusion repo koji smo dodali/pa start-here/plugin.program.addoninstaller-1.2.5 Addon installer ce biti pod Kodi Programs i kroz njega imas pristup cijelom tvaddons repou, automatskom update-u addonsa i dr. ... ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 16.01.2016. u 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Premium
|
Prije 3-4 dana je izasao iz bete pa sam ga instalirao na android box. Za sada radi fino i stabilno ... Changelog: http://kodi.wiki/view/Kodi_v16_(Jarv...elog#Changelog
![]() |
#2933 |
Guest
|
Ja ga vozim na naranči već oho-ho (razvojnu verziju, jel'...) i nisam uočio većih problema. Skinovi još nisu svi popeglani, recimo to tako, znali su se pojedini addonovi odbiti instalirati, ali ništa strašno. |
![]() |
![]() |
#2935 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Isprobao sam par verzija Kodi 17,jos uvijek su to sve neke testne verzije.Jako dobra stvar koju sam primijetio je trenutno prebacivanje programa (za razliku od cekanja od 10-15 sek na sadasnjim verzijama Kodija.Od problema sam naisao na problem sa zvukom,zvuk usporava pa mi je npr.Milo Hrnic na CMC-u pjevao kao da je na opijatima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2936 |
Premium
|
Meni se sinoc Kodi rusio sam od sebe. Kada sam ga ponovo pokrenuo inicirao se onaj setup sto ide kod prvog pokretanja ... I tako 3-4 puta.
![]() |
#2937 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
pustio sam nekoliko HD filmova sa kodi-a. slika je bila grozna u svim slučajevima. pitanje: jesam li stvarno pustio HD filmove? ako nisam ima li netko provjeren HD program da vidim koliko je kvalitetna slika dok se streama? ispada da mi je bolje skinut film (malo sačekat iliskinut dan prije) pa pustit u nekom od playera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Premium
|
Probaj preko Pulsara pustiti HD film. Ovi na stream pluginima su redovno jako losi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
@tizhu probaj koristiti https://seo-michael.co.uk/tutorial-h...e-add-on-kodi/ ovaj addon ima hd 100% ili velocity https://seo-michael.co.uk/tutorial-h...velocity-kodi/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|