|
![]() |
#2611 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
A ja imam problem da minkodi random ne zeli ucitati neki film ili seriju, sto je najbolje cak ih pokaze na homescreenu kao recently added ali kad odem pod film/seriju, tamo ih nema . wtf... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2614 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2616 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Probao netko Kodi 15.xx? Nešto ga hvale da je brži, manje troši itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Nova igračkica za Mygicu. izvrsno radi, čak je i baterija punjiva, 850mah, rekao bih iz nekog modela nokie ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2621 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Lijepa igračka ![]() Ja čekam ovu igračku s ebaya. Prema infomracijama koje sam skupio na netu, većina remote tipki trebala bi biti IR programabilna. Voice me ne zanima, a trebao bi se moći i zalockati u remote modu da se kod buđenja iz standbya ne prebacuje svaki put na mouse. Pa ćemo vidjeti kad dođe ![]() Usput, ima gdje skinuti TV logoe za naše kanale, ali da je pozadina prozirna? Sve što nalazim po netu su na bijeloj pozadini uključivo i one koje smo koristili dok je još IPTV lista bila živa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2622 |
Premium
|
@BSA: Imam identičnu i nije loša tipkovnica, ali touchpad zna ponekad štekati. E sad, meni stalno hladne ruke pa možda zato. Baš javi kako radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Obzirom da koristim tek 2 dana, touch radi sasvim solidno, zasad nemam zamjerku. Cak mi je prakticnije nego bezicnim misem upravljati...
![]() |
#2624 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da, i na mygicu sam instalirao. IPTV mi normalno radi, kao i ostali plugini i addoni koje sam i inače imao. BTW., izašao je novi update firmwarea za mygicu. Puno bolji od posljednjeg beta firmwarea. Za razliku od beta verzije, instalacija ovog firmwarea je prošla bez problema preko usb-a. Preko SD kartice nisam mogao napraviti update. Dobra stvar je što se ne gube instalirane aplikacije na mygice, samo se napravi običan update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Pozdrav, malo me ovo zaintrigiralo, i sve si gledam narucit jedan od ovih uređaja, pa da pitam vas iskusnije koji bi mi od ova 2 preporucili: mk808b media player(400kn) ili MyGica ATV1200 (450kn), oba sam nasao preko njuske za tu cijenu. hvala unaprijed!! edit: jel moze ovo posluzit kao zamjena za iskon tv? jel ima dobar izbor kanala domacih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2626 | |
Premium
|
Citiraj:
Probat ću baš staviti 15icu KODI. thx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Imam čudan problem sa našim kvačicama u kodiju...ispravno mi prikazuje š i ž i č,ali umjesto ć i đ imam hijeroglife ![]() Od addona sam stavio zasad simple iptv i super radi sa epg. Također i genesis koji je baš ono vrh,osim tih kvačica koje zezaju.Postoji li još neki addon koji je u rangu genesisa,i nešto za sport jer me se onaj phoenix nije dojmio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2631 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
To sa jezikom ce se sada ispraviti vjerovatno s Kodi v15, posto ce se moc detaljnije posloziti stvari. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2632 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Bravo ekipa, prebacio jezik na hrvatski i sad radi.Ajde bar se lakše budem navikao da nije engleski menu ![]() Jel imate preporuku za kakav sportski dodatak,onaj phoneix mi je slabašan...inače koje addonove imate i koje najčešće koristite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nebih želio natrpavati box, a pošto sam prvo išao isprobati Genesis, i vidim da solidno radi, pitam se da li ima uopće smisla podešavati Pulsar? Nekako sam dojma da rade potpuno istu stvar na različit način i da dok radi jedan nema smisla stavljati drugi. Jel ima netko da je oba probao? Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 08.04.2015. u 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2634 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2636 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ono sto najvise opterecuje su zahtjevni skinovi. T! i sl. Pulsar koristis za direktan stream putem torrenta. Ja ga, recimo, koristim kada zelim ciljano gledati neki visekanalni HD materijal ili BR. Dok kod genesisa, 1channel i ostalih bude svakakvog smeca pod HD. Vrlo rijetko 5.1 Glede titlova, dovoljno je samo pod postavkama titlova podesiti "central european" da se dobiju ispravno nasi znakovi. Kodi moze biti eng ...
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 08.04.2015. u 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
a ima li nacin da se promjeni da kodi titlove ne sprema kao ime_titla.hr.srt za hrvatski odnosno ime_titla.sr.srt za srpski itd... U postavkama nema višre te opcije međutim zna li netko drugi nacin? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nije direktno vezano uz KODI, ali možda mogu dobiti savjet. Na koji način mogu u IPTV android aplikaciji od Sofronova proraditi radio kanali? TV programe otvara bez poteškoća, ali radio stanice mi ne otvara. Lazy IPTV aplikacija ima mogućnost sviranja radio stanica, ali ako otvara njih onda ne otvara tv kanale. Jedino kodi i xbmc otvaraju normalno.. Također, pred jedno vrijeme tu se postavljalo pitanje zašto KODI sporo otvara neke playliste za live tv (posebno one koje se plaćaju i imaju password). Odgovor ne znam, ali sam probao listu otvoriti sa XBMC Gotham 13.2 (dakle zadnjom verzijom XBMC-a prije preimenovanja u KODI) i taj "stari" XBMC liste otvara trenutno..Dakle, stvar je u KODI-ju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2640 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas