|
![]() |
#2371 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kada dodajete direktorije sa video sadržajem, da li dodati samo root direktorij koji sadrži i filmove i serije, ili svaki posebno? Prvi put se sa kodi susrećem, pa mi baš nije to sjelo sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dodaj svaki zasebno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2373 |
Premium
|
A kako ga natjerati da prepozna seriju ili film koje ne prepoznaje? Znam da je na mediaportal bila fora da stavis txt datoteku sa linkom na imdb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
e to pitanje i mene zanima.. meni je nešto poblesavio kod hawai serija.. sve jedna sezona, a on nešto opalio da je sezona 20 i ajd ja njemu remove iz baze to.. i opet opalim search po fajlovima i ništa.. sad uopše ne vidi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Premium
|
Kako su vam imenovani ti filmovi/serije? Link serije/filma stavi u .nfo file pored serije/filma Al ako se postuju neke osnove imenovanja, scraper ne moze da ne pronadje info. Ili otvori tvdb sajt (odatle vuce po defoltu info za serije) pa pogledah kako su serije oznacene Ili instaliran universal video scraper koji podrzava i imdb pa probaj s njime
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 03.03.2015. u 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Premium
|
Kopao sam po netu, ali nikako da nađem, možda nisam dobar termin koristio. Može li se narediti kada klikneš na početnom ekranu na VIDEO da ide na neki zadani direktorij, a ne ona početna lista sa serijama/filmovima itd...? Tražio sam pod "kodi default video folder" ali na ništa pametno nisam nabasao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
Premium
|
@dado Hawaii.five - S05E01 bi bilo optimalno ![]() Ono 0.2010 ga yebe. Kod serija nema potrebe stavljati godinu. Imas program renamer/namer za masovnu manipulaciju imenima, pa s njime uklonis i prepravis ime jednim klikom u svim fajlovima. Ako ga nemos naci posaljem ti ga kad dodjem kuci. Ima ih dosta slicnog imena. @Mikyy Izbornici uvelike ovise o skinu, a preslagujes ih u postavkama skina. Sve se moze posloziti i presloziti. Koji skin koristis?
![]() |
#2380 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2381 |
Premium
|
Znam da ponavljam post, ali, pošto vidim da ste se napalili na te daljinske za gicu, imate na links stranici akciju za 99kn daljinski/tipkalo. Ne znam da li je to jeftino ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne radi to više od tjedan dana, lik radi novu verziju plugina.
![]() |
#2385 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Za w8 koristi onaj prvi driver. http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2141 .exe stavi u startup folder windowsa. Imas masu tutorijala kako doci do w8.1 startup foldera keyboard.xml stavi u C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Kodi\userdata\keymaps Ako kodi nije bio ugasen, restartaj ga da povuce naredbe ..
![]() |
![]() |
#2386 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Može savjet šta uzeti od ovoga dvoje: MyGica ATV1800 ili Minix NEO X8 Vidim ima vas ovdje koji koriste gicu no nisam naletio na minix. Ja nekako naginjem za minix zbog 2 gb rama (e sad ne znam to toliko bitno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Već godinama koristim jednostavan daljinac od Gigabaytove TV kartice. http://www.sk.rs/2006/09/sktd09.velika.jpg Jedino što bi volio tipku START (plava u sredini) da mi pali Kodi, a ne Windows home-theater. Gdje moram šta promjenit u windowsima da to profunkcionira.
![]() |
#2388 |
Premium
|
Ovdje imas par solucija za mce daljince, a i ostale ... Pa pregledaj forum.kodi.tv/showthread.php?tid=200523
![]() |
#2389 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
moja Leadtek se da isprogramirat svaka tipka http://www.pohrani.com/?a/Sc/WlXw9Bi/rrr.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
niti mogu naci startup?!?! osjecam se retardirano sada, ali ja ga ne vidim nigdjeeeeee |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Koje ti je korisničko ime usera? Meni je kruno i onda je putanja ovakva C:\Users\Kruno\AppData Probaj ti samo u explorer ukucati svoje korisničko ime na mjesto mojega i enter pa vidi da li će ti se pokazati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Može preporuka Minixa iz chipoteke, koji bi bio najbolji omjer uloženo - dobiveno? Većinom bi baš služio za XBMC. Ja sam prije više od godine dana uzeo stick Minix G4 i bio mi je ok alio kako neke stvari nisu funkcionirale (nestabilan wifi a i stara verzija androida) slabo ga koristim... Ovaj bi mi bio za brata, cijena mu nije nešto bitna ali da je provjereno pouzdan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Minix X8-H. Povremeno se pojavi koji na njuskalu s garancijom za 1000-1100kn, ne znam koliko tocno kosta novi u chipoteci. Imam navedenog, radi bez ikakvog problema od prvog dana. Wifi funkcionira odlicno, nije mi jos nista sto sam mu dao u xbmc-u da vrti nikad zastekalo. Osim xbmc-a nisam ga nizasto drugo koristio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2399 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
To je ovaj? A eto ja ću mu ga preporučit, on vjerojatno i uzeti mada bi ja sebi najrađe X6 (zbog cijene, ovo su za mene preveliki novci za android tv box). Za njega se sjećam da je imao dobru podršku i da nije bio bugovit ali priznam da odavno nisam pratio ništa u vezi ovoga pa eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
X6 je isto dobar izbor. Vidim sad da je u chipoteci dosta velika razlika u cijeni izmedju ta dva (X8-h duplo skuplji, dok je kod narucivanja iz Kine 40-50% skuplji) - slobodno uzme X6-icu onda, sve ce jednako vrtiti. Nisam siguran sto od "naprednijih" stvari koji podrzava, pa neka ih usporedi i vidi. Za 700kn mislim da je X6 odlicna kupovina. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|