|
![]() |
#2221 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Nisam uspuo slozit 3D filmove da rade kak treba ..daje mi samo sliku podjeljenu po pola ekrana i pretvaranje u 2D ....mozda ja nesto neradim kak treba al ak kodi nezna slozit 3d sliku onda mu je to veliki minus ![]()
![]() |
#2222 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ili ti tv nezna složit ili imas takav materjal |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2224 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako moze pitanje kako su namjestene postavke video reprodukcije unutar xbmc-a. Pitam jer ja svoje fullhd-ove pustam na 48 inch samsung tv preko hdmi-a ali kao da mi se cini da slika ne ide skroz glatko iako kad se pritisne slovo O prilikom reprodukcije analiza kaze da nema drop frameova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni se na gici dogodilo da su mi se neke app koje sam prvi put pokrenuo ruse,nakon toga radi ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2231 | |
Premium
|
Citiraj:
http://mygica.ca/forum/viewtopic.php?f=113&t=2223 Pazi samo da imaš zadnji FW. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2237 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve ide preko kabela, wlan mi netreba. Ako si puno cackao i petljqo po xbmcu probaj ocistiti cache od xbmca, u postavkama os-a pod aplikacije, kao i na android telefonu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Premium
|
Gdje je caka u podesavanju nasih slova u titlovima. Probao svasta i nece. Edit sve sam isprobavao a svaki puta preskocio" central europe (windows)" Zadnje izmijenjeno od: Kruno M. 22.02.2015. u 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovako posto ja imam dvije mygice atv582 i uredaj radi savrseno za ono sto meni treba. Ja sam odmah gore digao zadnju vreziju stable kodija znaci 14.0 nisam 14.1. Mslim da cu to uskoro, ali moram viditi sto cu napraviti sa sql bazom kako da ju spasim od propadanja prije update-a. Jedini problem koji uredaj ima da ponekad izgubi zvuk na 1-2sec i odmah se vrati to jedino moraju rjesiti sa fw i to samo na A/V raciveru mi se dogada. Sa starim frimwareom nije mi radio jedan usb na jednom uredaju znaci odmah ga updatet na zadnji FW i onda krenut cackat po njemu. 4K uredaj vrti bez problema H.265 dekodira isto tako bez problema. Za te novce nemozes kupiti bolje definitvno ima par gresaka koje moraju sa FW ispravit i to je to, onda ce biti savrsen. Live tv ne koristim posto imam sat cs ali koristim preko kodija youtube i on radi savrseno tako da ne znam kako mozete imat problema sa brzinom. Ja imam doma 20mbit.a toliko mi i sam uredaj povlaci preko speedtesta. za sve probleme probajte proguglat po netu sigurno ima objasnjenje zasto. Meni se na pocetku dogadala da mi se slika zacrni na 1-2sec i na kraju su rekli da je problem sa kodijem da nije dobro podrzao amlogicov procesor nakon par dana taj propust mi se sam ispravio tj sada mi se vise ne pokazuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
Premium
|
Meni ovaj stroj jako loše radi..Ima u njemu najnoviji firmware, ubacio sam onaj patch koji poboljšava rušenje aplikacija, ali mi se najveći problem čini to što jako loše radi lan i wlan..Jednostavno, par minuta radi, pa se zagasi i zbog toga je nemoguć za korištenje...Vidjet ću sutra u Linksu da li mi mogu dati drugi uređaj ili povrat novca...Ovako je bezvrijedan. Prije sam imao neku kantu od usb androida i super je radio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Premium
|
Mozda si stvarno dobio neispravan uredjaj. Mijenjaj svakako. Ja sam svakim danom vise zadovoljan. Iptv bez greske, filmovi sa NAS-a isto tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Googlaj po netu, čitao sam na par mjesta da se ljudi žale na wlan pa sam odustao od kupnje. Uglavnom zamjena i premještanje antenskog kabela donekle popravi kvalitetu signala.
![]() |
#2249 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Bok svima! Imam MyGica 1200, a na kompu sam instalirao Kodi. Čitam po forumima i gledam po Youtube-u i nikako da pronađem tutorijal sa kojim bi mogao potjerati da to radi. Želio bih streamati naše i strane programe i gledati filmove u HD-u. Ako može link na kojem je sve lijepo od početka objašnjeno. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|